Korg M1 Waveforms

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
pharao

Korg M1 Waveforms

Příspěvek od pharao »

Kdysi jsem videl na netu ke stazeni waveforms Korg M1. Uz to nemohu najit.
Mate je nekdo? Kdybych je chtel vyrobit asi by to byla dost piplacka to strihat...
Napada nekoho naky zpusob, jak si to ulehcit? Rad bych ty waveforms pouzival
v Absynthu.
Dik

demsky
Vybavení

Re: Korg M1 Waveforms

Příspěvek od demsky »

Jeden clovek "nasamploval" Korg M1 z VSTi Digital Edition pre NanoStudio (iPhone) ale su to obycajne wavka, nie multisample po oktavach alebo co.
http://forums.blipinteractive.co.uk/node/345

Este som nieco vygooglil ze Bhajis Loops Korg M1 ale linky uz su vsetky invalid.

pharao

Příspěvek od pharao »

Bhajis Loops Korg M1 jsem taky nasel, ale linky jsou dead. Samply od typka z fora Nanostudia jsou taky dead.
Asi to vyrobim sam.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Co presne hladas, tie obycajne one-cycle waveformy, alebo nebodaj skor piano, ep, stringy, teda nasamplovane realne nastroje do Korgu M1? Ja som preluskal kedysi Korg M1 VSTi z tej digitalnej kolekcie ale okrem toho house piana a anjelskeho choralu mi tam zvysok neprisiel nic extra. Waveformy by skor stali za to z Wavestationu povyexportovat von.

Este som si spomenul na jedno sampleCD pre Kurzweil nastroje, ktore sa vola Best of Korg. Je tam nasamplovanych viacero Korg nastrojov, a ked som si to pozeral vo VAST engine tak nie je tam nic extra, zvacsa len zavesene filtre a obalka, takze z toho by si si mohol skonvertovat sample do nejakeho generickeho formatu cez CD-Xtract alebo Chickensys Translator, alebo jednoducho posejvovat sample cez Awave.
http://www.pyramid-sound.com/cgi-bin/sh ... e=korg.htm

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Je mi jasny, ze to neni to co hledas, ale nestacilo by si vzit ty Korgovsky VSTi (je to uplne totez, jako ty krabice), nahrat si co potrebujes a to si pak zmrsit podle sveho?

Pavel Hošek

Příspěvek od Pavel Hošek »

A nebylo by lepší koupit bazarovou M1 nebo třeba rack M1. Na netu jsem sice viděl video maníka jak samploval rejstříky z M1 do nord electro 3 ale vzhledem k tomu, že to byl jenom syrovej zvuk bez efektů,který dělaj fakt hodně a na electru efekty a spousta dalších věcí z M1 chyběj,takže výsledek nic moc.

pharao

Příspěvek od pharao »

No nejradsi bych ty "onecycle" waveformy. Na nejakym foru (bohuzel uz nevim kde) to jeden clovek
nabizel. Ja ten synth mam moc rad. Urcite nekdo namitne ze Korg 01 je lepsi, ja ho neznam. Me se ty
waveforms z M1 libi jako zdroj zvuku. Waveforms z Absynthu me nebavi,ale kdyz si predstavim moznosti
M1 v Absynthu.... To by se mi libilo....:)

Odpovědět