Odpadou som.jackies píše:Jak dokola to isté ?
Chrámové varhany tu ještě nebyly

rovno idem uljať za jeden.
Odpadou som.jackies píše:Jak dokola to isté ?
Chrámové varhany tu ještě nebyly
Lenze toto neni normalny thread. Toto je nenormalne spekulativne konspiracny ... vintič 6-hlasy analogovy varhanovy, pre niekoho alergicky thread.dendy píše:chlapci dakujem za zadrbanie jedneho normalneho threadu kokotinami.. aj nabuduce daco postnem, vidim ze to fakt ma zmysel...
no neviem.. keby že povies jupitery tak ok, ale juna ? juno 106 totalna nuda... na juno1 bol zaujimavy jediny zvuk (hoover)... polysix je super synth...rastis píše:ja si myslim, ze vtedajsie Korgove analogy boli hlavne lacne, ale zvukovo sa trebars na konkurencne Juna nechytali. ak sa podarilo vtedy Korgu nieco velke, tak vacsi kseft ako s Poly 800 uz asi nikdy neskorej nespravili. cize v tomto duchu ja tipujem Poly 800
Jupitery boli ale 1000x drahsie uz vtedy. prve dve Juna v danom cenovom segmente nemali zvukovu konkurenciu a vobec nehrali o tolko horsie, ako boli voci Jupiterom alebo nejaponskym syntakom lacnejsie...dendy píše:...
no neviem.. keby že povies jupitery tak ok, ale juna ? ...
Ja som sa so 106-kou nenudil. Prišiel mi super, taký organický. Výhoda midi + ovládanie.dendy píše:keby že povies jupitery tak ok, ale juna ? juno 106 totalna nuda...