rozmyslam nad tymto kusom outboardu, mam este miesto v racku a chcem nieco zaujimave, lebo na sebe pozorujem ze pluginy ma dost zvadzaju k zjednodusovaniu si prace... mate niekto prehlad? mal by to byt pomerne dobre hodnoteny model ale v fx unitoch nemam velmi prehlad
SDD-3300 vlastním. Dokonce i s manuálem, který se sám o sobě dost špatně shání.
Několikrát jsem přemýšlel, že bych to prodal, ale je to docela srdcová záležitost
Ja som kupoval komarovi daky roland .. neviem presne model .. cislo tusim 330 .. tiez niekolko delayov za sebou .. vraj je to tiez maso .. nemal som cas to ani otestovat .. rovno som to dal komarovi .. aha .. 6000 korun chcel za to typek ..
http://leteckaposta.cz/206938714 tu je jedna ukazka co som teraz nahral. iba jeden blby preset z nordu do toho ide cez reflection, flanger a chorus nastavenia SSD, moduloval som na SSD filtre, feedbacky (najma feedbacky:) a lfo. asi to nema velmi vypovednu hodnotu, len som to zapojil a trosku intuitivne nastavoval...to ovladanie je pomerne jednoduche akurat je otrava s tymi editacnymi slidermi ze treba s nimi ist najskuor na actual value az potom sa chytia
abuse: to znamená, že bereš?
Mě ta mašinka baví a ani tam není znát ta generační "zastaralost".
Má to hodně specifický a troufám si tvrdit nenahraditelný zvuk.
Myslím, že to má smysl