KOrg Trinity-Problem
KOrg Trinity-Problem
Vcera mi kamos dones synt KORG Trinity. V syntu je rozbity display. Po nastartovani syntu se mi tam zapne akorad takove jednoduche pianko, muze mi poradit nejaky majitel tohoto syntu jak bych moh "naslepo" bez displaye ozkouset jake tam jsou zvuky ? Nechce se mi kupovat novy display dokud nezjistim jestli je zbytek v poradku....
Re: KOrg Trinity-Problem
pripoj iny syntak , alebo pocitac cez midi .. a prepinaj zvuky cez midi .. midi event PROGRAM CHANGE ..
hm, takze jestli to dobre chapu, tak toho korga pripojim pres midi (in a out) do PC, v Cubasu otevru ten "midi event PROGRAM CHANGE" a tam si muzu nak menit zvuky ktery sou ulozeny v tom syntu jo ?
v cubase mozes priamo na stope vyberat cislo zvuku .. vtedy by sa malo vyslat aj von .. alebo si do midi stopy das prazdy part .. do neho vlozis v LIST editor event PROGRAM CHANGE .. a tam si bude menit cislo zvuku .. 1,2,3....
este musis utrafit kanal .. ale najskor bude defaultne reagovat na MIDI channel 1 ..
este musis utrafit kanal .. ale najskor bude defaultne reagovat na MIDI channel 1 ..
ok, ja na zvukovce primo midi nemam, takze si sezenu nekde zvukovku s midi a vyzkousim to, potom napisu jestli se to podarilo
diky moc za radu

tak si rovno pozicaj dakde daku midi klavesnicu .. hocijaky aj starsi syntak .. to mas jednoduchsie ..
inak ked sa divam na tu trinity .. tam sa nedaju prepinat zvuky aj dakymi tlacitkami rovno ?
Neni tu daky majitel trinity , co by dal odpoved ?

inak ked sa divam na tu trinity .. tam sa nedaju prepinat zvuky aj dakymi tlacitkami rovno ?
Neni tu daky majitel trinity , co by dal odpoved ?

Tu je velky obrazok ..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... ty_V3.jpeg
Ked sa divam na to ovladanie vlavo , tak tam je tlacitko PROG .. co by som ocakaval ze bude PROGRAM . a potom tlacitkami VALUE vedla by sa snad mal dat vyberat zvuk ..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... ty_V3.jpeg
Ked sa divam na to ovladanie vlavo , tak tam je tlacitko PROG .. co by som ocakaval ze bude PROGRAM . a potom tlacitkami VALUE vedla by sa snad mal dat vyberat zvuk ..
- Přílohy
-
no, ono to vzdycky prepne, jakoby to chtelo dat dalsi zvuk, ale zase tam naskoci to piano co hraje uz od zacatku.... zkousel sem mraky kombinaci, a nic jinyho nez to piano se mi tam dat nepodarilo 

tak je mozne , ze ma vynulovanu pamat .. mozno je zla baterka a vsetko sa zresetovalo .. alebo nieco take ..
Baterku sem promeroval, vypada v poradku....
este ma napadlo ci by nebol vhodny factory reset..
tu je tabulka resetov pre Korg masiny
http://www.korgnorthwest.com/KORG_Resets.htm
tu je tabulka resetov pre Korg masiny
http://www.korgnorthwest.com/KORG_Resets.htm
no ak ma baterku v poriadku , tak factory reset by mal nahodit banku povodnych fabrickych zvukov .. ak teda neni zrovna vadna pamat , co uchovava tieto zvuky ..
Dobre, a kdyz teda udelam ten factor reset, tak potom ty zvuky budu moct urcite prepinat jednoduse pres to tlacitko prog. a pak value ? TOze nwm jak jinak muzu poznat bez displaye jestli se mi to povedlo....
ja myslim ze hej .. ved to vyskusaj a uvidime
Trinity Series Initialization: Hold Enter and 0 while turning it on
vo vypnutom stave mas drzat ENTER a 0 .. a zapnut trinity
Trinity Series Initialization: Hold Enter and 0 while turning it on
vo vypnutom stave mas drzat ENTER a 0 .. a zapnut trinity
chlapci, ale mna napadol uplne iny problem.. ved to ma Touch display nie? a je rozmlateny.. cize on stale inicializuje ako keby stlacenie niecoho na display a vracia udaj na piano alebo prvu banku v poradi, cize tebe nepomoze tocit koleckom, lebo touch display stale stlaca udaj z displaya.. aspon si myslim, ja by som natvrdo odpojil display a potom zacal tocit prog. kolieskom... vtedy by to malo ficat