Krk ERGO
Třeba v mém případě investovat do akustiky moc nepůjde. Budeme mít od června větší byt, ale v paneláku. Proto váhám s nějakejma většíma úpravama (ta místnost může být brzy dětský pokoj třeba, takže akustiku budu řešit hodně provizorně), a taky zároveň plánujeme s kamarádem vybudovat studio v externích prostorách a jednoduše nebudou finance. Svojí místnost ale chci trochu pořešit a tohle mi padlo do oka.
Samozřejmě jsem také trochu skeptický, ale pokud by to fungovalo...
Samozřejmě jsem také trochu skeptický, ale pokud by to fungovalo...
delay : preco ? spravis si prenosne panely a tie si potavis ku stenam .. neskor ich zoberies do noveho studia ..
$600 zase neni uplne malo penez .. ale mozno to kritizujem a je to super zariadenie
no ved to mozno dakto kupi a otestuje ..
Mne to len pride zvlastne .. vsetci tu spekuluju nad prevodnikmi, monitormi , nad pasivnymi regulatormi a proste ako mat co najcistejsi retazec .. a potom si do retazca zavedu dalsie prevody AD-DA ..
$600 zase neni uplne malo penez .. ale mozno to kritizujem a je to super zariadenie

Mne to len pride zvlastne .. vsetci tu spekuluju nad prevodnikmi, monitormi , nad pasivnymi regulatormi a proste ako mat co najcistejsi retazec .. a potom si do retazca zavedu dalsie prevody AD-DA ..
Pytkin:
Koukni na jejich stránky a stáhni si PDF, tam je vše. SPDIF tam je pro komunikaci s Pro Tools. FW potom asi jen pro obsluhu virtuální konzole a pro nastavení. Analogové jsou 2x vstup (L+R) a 4x výstup (L+R A, L+R B/sub) pro monitory a jeden sluchátkovej výstup... Takže o zbytečnou ADDA konverzi v případě zapojení do monitorovacího řetězce se nejedná...
FW mě také mate...
Mac, WDM, and ASIO Driver support
Firewire Recording Interface Capable
Simultaneous 4 in, 6 out
...což by znamenalo regulerní zvukovku
Rockwoolem a dalšími zvukovychytávkami jsem se ještě nikdy nezaobíral. Vím že se tady toho napsalo dost, takže to tady řešit nebudu...
Koukni na jejich stránky a stáhni si PDF, tam je vše. SPDIF tam je pro komunikaci s Pro Tools. FW potom asi jen pro obsluhu virtuální konzole a pro nastavení. Analogové jsou 2x vstup (L+R) a 4x výstup (L+R A, L+R B/sub) pro monitory a jeden sluchátkovej výstup... Takže o zbytečnou ADDA konverzi v případě zapojení do monitorovacího řetězce se nejedná...
FW mě také mate...
Mac, WDM, and ASIO Driver support
Firewire Recording Interface Capable
Simultaneous 4 in, 6 out
...což by znamenalo regulerní zvukovku
Rockwoolem a dalšími zvukovychytávkami jsem se ještě nikdy nezaobíral. Vím že se tady toho napsalo dost, takže to tady řešit nebudu...
ja myslim, ze to nevymysleli zle... tohle zarizeni smeruje do domacich studii (kam jinam, ze) a urcite procento zakazniku budou mit tuhle krabku jako konecne reseni. troubove s vicekanalovou zvukovkou (nemoh sem si to odpustit
) zarizeni pouziji ciste jako roomEQ a ten zbytek si k ERGU koupi mix...
ja o koupi v soucasne dobe premyslim (pockam si na recenze) a uplne mi bude stacit, kdyz si pak hodim pred ergo mic100 nebo neco podobneho...

ja o koupi v soucasne dobe premyslim (pockam si na recenze) a uplne mi bude stacit, kdyz si pak hodim pred ergo mic100 nebo neco podobneho...
ciste ako room eq je to blbost, za 600 kupis ekvalizerov plnu prdelnooly píše:ja myslim, ze to nevymysleli zle... tohle zarizeni smeruje do domacich studii (kam jinam, ze) a urcite procento zakazniku budou mit tuhle krabku jako konecne reseni. troubove s vicekanalovou zvukovkou (nemoh sem si to odpustit :D) zarizeni pouziji ciste jako roomEQ a ten zbytek si k ERGU koupi mix...
no ma to aj vstupy ? linkove ? ak sa to teda chova ako zvukovka ..
Cize vlastne toto uplne staci a clovek moze robit muziku .. otazna je ta kvalita toho celeho .. za $600 mi to pripada hrozne low end ..
ak je tam teda spdig , tak ako externe zariadenie by sa snad dal obist AD prevod .. a signal by siel len cez DA ..
Cize vlastne toto uplne staci a clovek moze robit muziku .. otazna je ta kvalita toho celeho .. za $600 mi to pripada hrozne low end ..
ak je tam teda spdig , tak ako externe zariadenie by sa snad dal obist AD prevod .. a signal by siel len cez DA ..