Kurzeil servis

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
medivox

Kurzeil servis

Příspěvek od medivox »

Citim potrebu investovat do znacky Kurzweil (PC3K6). Snazim sa preto zistit aj servisnu podporu k tymto nastrojom. Zatial je moje patranie neuspesne. Obratil som sa na madarskeho aj ceskeho zastucu(distributora), zatial bez uspechu. Nie som si isty, ci zmena vyrobcu a zlacnenie nepovedie k znizeniu zivotnosti tychto nastrojov (??).

demsky
Vybavení

Re: Kurzweil servis

Příspěvek od demsky »

V Cechach mas autorizovany servis u predajcu Kurzweil nastrojov K-Audio Praha, na Slovensku to robi v pripade potreby zastupca K-Audio na Slovensku Martin Sausa. Inak kupovat si novy nastroj a hned mysliet na servis mi pride celkom weird :)

medivox

Re: Kurzeil servis

Příspěvek od medivox »

Dakujem za info. Uvidim ci dostanem od pana Sausa odpoved. Vysolit cca 2000.-Eur za nieco bez zarucneho a pozarucneho servisu nie je moj styl.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Po internete je vsade, ze Kurzweil ma najlepsiu technicku podporu v tomto biznise, hadam sa o tom nebudes musiet presvedcit :) A ak si dobre spominam, tak ked niekto mal nejaky vaznejsi problem s PC3 nastrojom, tak Dave Weiser na Sonikmatter fore vzdy urobil vsetko preto, aby kazdy jeden zakaznik mal problem vyrieseny.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

2demsky: mě to přijde jako zcela legitimní věc; je dobré zjistit si předem, jak (ne)dobře to funguje a i zkušenosti s chybovostí toho kterého modelu může servis poskytnout....

P.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

pavlii, mas pravdu je to dobre. Ale aj neni....
Napriklad keby som mal na Slovensku kupovat auto podla toho, aky maju autorizovany servis, tak dodnes chodim pesi. :)
A podobne je to s poruchovostou - keby som to vsecko vedel, tak si kupim kolo.
:o)
Ja mam Kurz made in Korea a je uplne OK. Velka spokojnost. Vsetko facha ako ma.
Keby nahodou vsecko zlyhalo, tak servis v Nemecku:
http://www.synthesizerservice.de/

Odpovědět