Dobrý den.
Mám dotaz...
Chci dát do jedné věci kvalitní reverb... mám tu nabídku hw Lexicon MPX550, že to můžu udělat na tom u známého ve studiu...
A nebo mam použít spíš VSTičko nějaké?
Děkuji za rady....
Lexicon MPX550 vs. VST
Re: Lexicon MPX550 vs. VST
Máš možnost to vyzkoušet a porovnat? Udělej to.
to skor ide o to aky reverb to ma byt, na ake nastroje atd. vst freeware je nic moc v porovnani s 550, snad nebula na kratke verby... komercne vst su ale celkom fajn a myslim ze 550 precuraju v kvalite, trebars lexicon pcm native bundle bude imo priam to same. dalej mas
Relab LX 480 (emulacia lexiconu 480)
Softube TSAR
2CAudio Aether
Relab LX 480 (emulacia lexiconu 480)
Softube TSAR
2CAudio Aether
Nevyhodou HW je tiez, ze nemozes v pripade potreby dodatocne doladovat paramentre.
Lex pcm bundle by mel byt vyspelejsi (je to jako PCM hw algoritmicky)
Vallhalla room za $50 bych zkusil, jestli ti nahodou nebude vyhovovat, je to moc povedeny. Stahni si demo a porovnej u toho kamarada... bude to jiny, ale sam uvidis, jak ti co bude stat za to. Dost je to taky o tom, jak to umis nastavit.
Nebula s impulzama lexiconu dela dobry veci a casto by vlastne mohla uplne stacit.
Vallhalla room za $50 bych zkusil, jestli ti nahodou nebude vyhovovat, je to moc povedeny. Stahni si demo a porovnej u toho kamarada... bude to jiny, ale sam uvidis, jak ti co bude stat za to. Dost je to taky o tom, jak to umis nastavit.
Nebula s impulzama lexiconu dela dobry veci a casto by vlastne mohla uplne stacit.
Ok... díky.... já si beru sebou dvě VST, abych to porovnal...
- Hammond: No právě... to mě taky trochu vadí... ale uvidíme...
Dík . . .
)
- Hammond: No právě... to mě taky trochu vadí... ale uvidíme...
Dík . . .