Live setup

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tom : urcite budes spokojny .. a ovladanie je v principe ako windows .. niektore veci jednoduchsie ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: jojo ted uz mam i zaplaceno uz jen cekam kdy prijde mail, ze to maj na sklade hehe :)) Testnu na tom cubase 4

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak panove uz to mam doma toho bileho milacka. Az na par otravnych konfiguracnich veci to maká jak má. Dneska jsem si an HUVELU otestoval OZONIC tak to asi k tomu pres firewire přifařim a ableton k tomu. Snad pobezi vsecko jak má. Ten MAC OS X tiger ma hustou grafiku kam se serou Visty :))

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Gratuluji, vitej v klubu :)

Jen ten OZONIC se mi moc nezda, uz jen proto, ze to ma jen jeden FW port. Tim padem to neni pruchozi a musis to vzdy pouzit jako koncove zarizeni, kdyby to melo dva porty, muzes pres to zapojit v budoucnu i externi HDD, neb tak neco. Jedna z vyhod FW (patent Apple) je, ze se zapojuje seriove ...
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

puk : mal som problemy , ked som dal disk seriovo .. lepsie je ho dat asi samostatne ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Puk*: jenze nic lepsiho jsem nenasel zadny Firewire kontroler, vsecko je USB a to se mi moc nechce. Jedine vzit tu externi zvukovku, ale ta ma zas problem, ze jsou to kabely navic a pak zapojujes ten keyboard pres USB a je otazkou jestli ten USB keyboard nebude delat blbosti.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Jo a panove co u toho mate za zvukovku u toho MACbooka? Urcite to mate uz otestovany.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Asi sem slepý, ale nemůžu najít žádnej thread, kde by se řešili externí firewire zvukovky tak jako tady třeba vehementně řešíme zvukovkyy.
Ale nerad bych zakladal nějakej znova, pokud tu už nějaký je. Pokud o něm víte hodte prosim link.. jinak ho založím :)

Odpovědět