cele to stoji a pada na kvalite preampov a prevodnikov... ak je to to same ako dnesne fw veci tak to neni bohvieake terno... zvlast ak bude cena v europe 1250 euro
Vey píše:Pravda je, že bych si dobrou cenu představoval spíš někde kolem 800-900 euro.
v tej cene o ktorej hovoris sa daju najst stzale len obycajne FW prevodniky (s 8 az 10 MIC IN). nezabudni, ze tu mas navyse konzolu s motorizovanymi fadermi
Vey píše:Pravda je, že bych si dobrou cenu představoval spíš někde kolem 800-900 euro.
v tej cene o ktorej hovoris sa daju najst len obycajne FW prevodniky s 8xMic IN, S/Pdif/ADAT/WordClock/. nezabudni, ze tu mas navyse konzolu s motorizovanymi fadermi
.. to je fakt, ale vem si, že 1200 doláčů dnes stojí Tascam FW-1884, kterej je krom LCD na stejný kopito. Pravda je, že u nás se prodává dráž .. to zas jo! Navíc, jak již bylo zmíňěno, v porovnání s cenou DIGI002 je to super.
no, preco trvat na firewire, ze... echo layla 3G (pci) stoji menej ako 500 eur, pcmcia verzia layly 24 okolo 800. obe maju 8IO, adat, wc.
a co je horsie, uz to zacina cenovo kolidovat s RME...
kexik píše:no, preco trvat na firewire, ze... echo layla 3G (pci) stoji menej ako 500 eur, pcmcia verzia layly 24 okolo 800. obe maju 8IO, adat, wc.
a co je horsie, uz to zacina cenovo kolidovat s RME...
myslis midi supatka? odkedy mame motoroveho uliho, tak mi to ani po rozume nechodi...
(po pravde ja k zivotu kontrolery potrebujem otocne, dva kusy: mam dve ruky. casy zvukarov so vsetkymi desiatimi na faderoch, skuliac na pas, su nenavratne v perdeli; namiesto kontrolera si kupim presnejsiu mys a druhy, treti, stvrty monitor)
aby som tomu nekrivdil, asi to bude pre niekoho dost atraktivne; pomer cena/vykon bude zavisla od zvuku. ak budu prevodniky zvukovo ako layla a +, tak je to asi ok.
ivanik: naco si komplikovat zivot, ak netreba? kazde seriove rozhranie je pre viacstopy audio divajs tvrdy oriesok a prax hovori ze pci/pcmcia je rocksolid... jasne ze ked mas laptop, tak nemas na vyber.