me-geithain.de

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
monoque

me-geithain.de

Příspěvek od monoque »

foceno iphonem, tak je to obcas trochu mazle...v nekterych prostorech nas fotit nenechali,ale treba se na to nekdo rad podiva. Me-geithain.de:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ivo
Moderátor

Re: me-geithain.de

Příspěvek od Ivo »

Pěkné :) Takže nirvánové ME 800 už jsou ve studiu ? :) Až budu velký, tak si je taky koupím :wink:

Taky tedy přispěju trošku do mlýna ze svých minulých návštěv :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

oni maju aj menice vo vlastnej produkcii????

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jejich základní filozofií je naprosto nekompromisní špičková kvalita, takže dělají si skoro uplně všechno sami (už 40 let), žádné dodávky odjinud, nespoléhají se na žádné jiné základní komponenty. Tak dedikovanou firmu a lidi jsem snad ještě neviděl :) (byl jsem tam několikrát ...)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

pekny baby :wink:

matucha

Příspěvek od matucha »

Pekny videt vic kousku takhle pohromade. Co je skoda, ze mezi 2 a 3 pasmovejma geithainama je tak obri financni rozdil, vetsinou se totiz tezko se daj doporucovat normalnim smrtelnikum... ale kazdopadne se kazdymu u me libily, i kvuli tomu jak malo unavujou usi/hlavu.

Mimochodem ty 800, uz si moc nedokazu predstavit, jak by mohl pomoct 901k jeden woofer navic... pokud samozrejme nepotrebujes "ohlusit stadion". V cem jinym se este lisej nez v jednom wooferu navic?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Neslyseli jste nekdo ty maly cerny boxiky, co jsou uprostred?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

matucha píše:
Mimochodem ty 800, uz si moc nedokazu predstavit, jak by mohl pomoct 901k jeden woofer navic... pokud samozrejme nepotrebujes "ohlusit stadion". V cem jinym se este lisej nez v jednom wooferu navic?
ME 800 nejsou 901 + woofer :) To ani náhodou ... Mají a) jinou konstrukci b) jiný zesilovač a elektroniku c) jiný objem d) jsou čtyřpásmové e) mají celkově jiný charakter zvuku . Slyšel jsem 901 a 800 několikrát a velmi podrobně a dlouze vedle sebe (přepínal jsem si). Rozdíl ve zvuku je obrovský ... Ty 800 jsou ještě úplně jiná zvuková dimenze po všech stránkách - proti 901 obrovský objem a prostor, zní to neskutečně realisticky a detailně, pro mě zatím naprosto vrcholný poslech co jsem kdy slyšel ... Kromě ceny mají ale ještě jinou nevýhodu - rozumná poslechová vzdálenost tak 5 metrů , což pro naše studia asi není moc reálné .... Jinak by se mi o nich zdálo ve dne v noci :wink: Zatím se jich vyrobilo 25 párů ...
TOM-Thak píše:Neslyseli jste nekdo ty maly cerny boxiky, co jsou uprostred?
Které myslíš ? Bud to jsou RL 906 nebo 940 - můžeš upřesnit které myslíš ? Slyšel jsem je opakovaně uplně všechny ...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Podle fotek to vypada na ty RL 940 ty co maji zaveseny vyskac na stredobasaku.. bez mrizky sou tady na fotkach taky a na nich sou postaveny ty RL906ky.
Vypada to na tyto: http://www.me-geithain.de/studio/index. ... 09&lang=en

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jo to jsou ony, protože ty 906 jsou v té poslechovce světlé ... Jasně, znám je dobře a má je kromě toho už dlouho ve studiu Pikey ... Proti 906kám mají větší objem a větší basák .. Ale jsou stále dvoupásmové ... Ale jako hlavní monitory ve studiu skvělé, prorovnávali jsem s KH 0300 (zhruba ve stejné cenové kategorii), proti nim znějí o něco přirozeněji,plněji a s větším 3D ...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

To je zajimava informace.. takze na mixaz skladeb by se dalo srovnavat mezi KH300, RL940 a napr. KRK Expose 8E, Dynaudio AIR6. Vsecko podobna cenova.. kazdy trosku jiny zamereni a charakter. Zas ty KH sou 3pasma.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

3 pásma obecně není nějaká principiální výhoda oproti 2 :) záleží na celkovém zvuku ... Měli jsme na dvou nezávislých místech vedle sebe ty malé RL 906 a KH 0300. Nejenže ty 906 byly úplně na stejné úrovni jako KH 0300 (i když ty jsou větší a dražší), ale v tom jednom studiu se líbily jednoznačně víc na mixy a majitel si je hned pořídil a míchá na nich dodnes :) Geithainy obecně zněly mnohem přirozeněji a detailněji. KH 0300 jsou moc fajn, ale ten zvuk je proti Geithainům takový trošku "umělý" ... Ale zdaleka ne tak umělý jako mi připadaly Dynaudia Air (měl jsem tady 3 týdny Air 20)

monoque

Příspěvek od monoque »

Ivo píše: ME 800 nejsou 901 + woofer :) To ani náhodou ... Mají a) jinou konstrukci b) jiný zesilovač a elektroniku c) jiný objem d) jsou čtyřpásmové e) mají celkově jiný charakter zvuku . Slyšel jsem 901 a 800 několikrát a velmi podrobně a dlouze vedle sebe (přepínal jsem si). Rozdíl ve zvuku je obrovský ... Ty 800 jsou ještě úplně jiná zvuková dimenze po všech stránkách - proti 901 obrovský objem a prostor, zní to neskutečně realisticky a detailně, pro mě zatím naprosto vrcholný poslech co jsem kdy slyšel ... Kromě ceny mají ale ještě jinou nevýhodu - rozumná poslechová vzdálenost tak 5 metrů , což pro naše studia asi není moc reálné .... Jinak by se mi o nich zdálo ve dne v noci :wink: Zatím se jich vyrobilo 25 párů ...
všechny ...
k tomu jen doplnim, ze je to presne jak rika Ivo...rozdil je obrovsky...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak ono to bude asi fakt hodne relativni vzhledem ke vsemu jak to komu sedne.. jakej zanr atd. Ale zajimave poznatky kazdopadne.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No zas Ivo neprehanej, klidne se vsadim, ze ty 906 nejdou zdaleka tak dolu, jako O300 (ktery jsou dole hodne pevny a presny, diky uzavreny ozvucnici) ;)

Odpovědět