to vyzera jak v predajni tie gitary ale inak pekna stena.. ma napadlo ze ci tie moduly vysuva alebo ma pozane spravenu chodbu aby mal pristup zo zadnej strany...
este moze byt dost zaujimave ako sa riesia kable v takomto monstroznom prevedeni...
Tyhle fotky jsem tu uz daval cca pred 2 rokama. Ted se ve studiu u Armanda stalo spousta novyho - predne ale, uz nemicha na Euphonix CS3000 ale koupil pult SSL DUALITY.
elektri
To je dost slusny foto !!! : ) mimochodem krasne ucelena kolekce pedalu Electro Harmonix ...jen mne takovy pohledy trochu drazdej protoze tohle neporadny ulozeni znamena jasny poskrabani panelu a dost pravdepodobny ulomeni potenciometru atd ..
Exone, co myslíš, vstává maník od pultu k těm hardware kouskům a "přenastavuje"? Já tipuji, že většinou ne. Co jsem tedy tak vyzvěděl četbou rozhovorů např. s Tomem Lord -Alge, on má tři 1176ky a každý má pevně nastaven (u každého z nich si našel nastavení, které mu zní nejlíp). Tom používá 1176 hlavně na zpěv. Když mu "nepásne" první, řekne asistentovi, aby zkusil patchnout ten druhý, či třetí.... Taková stěna pak vypadá sice jako elektrárna, ale má to potom svůj smysl...