btw vetsina veci se da programovat z compu a clovek k tomu nemusi lizt po zemi, ja mam masinek pet vybranejch tak ze mi pokrejou veskery potreby a kolikrat si tak rikavam ze bych i neco prodal ale zase kdyz pak zjistim ze to dneska nema zadnou cenu (mQ treba) tak si zas rikam ze chleba to nezere kdyz uz sem to jednou koupil tak si to necham, obcas z toho neco pouziju, ve finale je ale workhorse jeden nebo dva syntaky, zbytek mi proste jenom treba funguje na neco konkretniho, viz treba korg 01W proste neprekonatelnej pro me na chladny plochy a smycce atd., dvacet syntaku bych ale fakt nezamestnal ani nahodou
MÉNĚ JE VÍCE :)
ma to pospojeny co rack to jeden submix od behringera a ve finale se mu vsechno sejde do jednoho mixu co ma na stole vedle compu, to dava logiku a funguje to, otazkou je vyuzitelnost vsech tech nastroju a pripadny dublovani, coz bych chapal tak mozna u toho pulse.
btw vetsina veci se da programovat z compu a clovek k tomu nemusi lizt po zemi, ja mam masinek pet vybranejch tak ze mi pokrejou veskery potreby a kolikrat si tak rikavam ze bych i neco prodal ale zase kdyz pak zjistim ze to dneska nema zadnou cenu (mQ treba) tak si zas rikam ze chleba to nezere kdyz uz sem to jednou koupil tak si to necham, obcas z toho neco pouziju, ve finale je ale workhorse jeden nebo dva syntaky, zbytek mi proste jenom treba funguje na neco konkretniho, viz treba korg 01W proste neprekonatelnej pro me na chladny plochy a smycce atd., dvacet syntaku bych ale fakt nezamestnal ani nahodou
taky myslim ze to ma co do cineni s estetickym vjemem a zazitkem, nekdo cumi na picassa, jinyho to nebavi a radsi kouka na takovouhle pestrou a po zapojeni uzasne zarici stenu, fakt to je supr umeleckej zazitek
http://tcr.szm.sk/obrazy/foto2.jpg
a nevim jak jini, ale treba me v takovym prostoru beha prijemny chveni po zadech a muzy litaj jak vo zivot kolem a inspirativni je to teda maximalne, kdyz se pak clovek pred takovou stenou opre do klaves a ty tony ...... aaaaaa ... to je neco
sou holt lidi pro ktery je tohle neco vic nez jen cumet do noutbuku
http://tcr.szm.sk/obrazy/foto2.jpg
a nevim jak jini, ale treba me v takovym prostoru beha prijemny chveni po zadech a muzy litaj jak vo zivot kolem a inspirativni je to teda maximalne, kdyz se pak clovek pred takovou stenou opre do klaves a ty tony ...... aaaaaa ... to je neco
sou holt lidi pro ktery je tohle neco vic nez jen cumet do noutbuku
Neco cenu neztraci .. stare analogove masinky si svou cenu porad drzej..Solarfall píše:kora: musis v tom mat investovany majland... a zial je to asi zla investici kedze tie stroja stoja teraz polovicu povodnej ceny...
koukni na TB303 napr .. a takhle muzu pokracovat donekonecna ..
ale jinak mas pravdu ale to je se vsim .... ....