MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

bluem píše:neviem sice co sa tu presne odohralo, ale mam niekedy dojem, ze na to, aby bolo nieco vypovedane staci max. 5 stranok... 22stranok ako napr. tu je uz zbytocne natiahnute cosi, co uz mozno ani s temou nesuvisi a stratilo to gro, s ktorym bolo forum zalozene...
Bluem:
Tenhle odlehcenej thread jsem zalozil bez nejakyho konkretniho cile, zacal jsem zde ukazovat ruzny zajimavosti, casto kuriozitky a to od el.hudebnich nastroju az po audio masiny, je to tema bez hranic:)) Kdyby tu nebylo o cem psat asi by to samo zapadlo a nebylo tu 22 stranek. Mam to tu rad, plka se tu o vsem moznym :D

Za to velky promazani se omlouvam tem, kterym jsem smazal jejich prispevky aniz byli aktery tech dlouhych hadek. Vzal jsem to vsechno protoze to nebylo mozny roztridit tak, aby ta debata smysluplne pokracovala.

Diky za pochopeni. Snad uz se k tomu nebudeme vracet.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nedavno bol v SOS take dake sialene muzeum , kde automatizovane hra cely "orchester" .. musi to byt cool .. normalne 10 klavirov a bar akych nastrojov ..

bassline

Příspěvek od bassline »

hehe, no ale aky vyznam maju take bicie, znie to strasne :) ...bez zivota, vsetky udery su konstantne :)...nejak tomu nedomysleli velocity :-)...a aj tak nejlepsie velocity pre bicie je ludska ruka :-)

ECSON WALDES
Profesionál

jj. jsou to jen pneumaticky udery to ani dynamiku mit nemuze:)

Pamauju se jednou davali v TV ukazku, kde japonci vyrobili roboty kteri hrali na realny akusticky nastroje, dechovy smycovy klavesovy, znelo to taky hrozne krecovite, ale byla to fakt atraktivni podivana, krasnej cvrkot spousta hejblatek a nejlip byly promaknuty dechovy nastroje kde byl slozite simulovan lidskej dech a jeho intenzita.

peteness

Příspěvek od peteness »

Tihle se sice nehybou, ale libili se mi, tak jsem si je pred patnacti lety vyfotil ve Frankfurtu - Museum für Moderne Kunst.

Obrázek

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek

Aguilera micha a micha.. vsechny fejdry na nule, to musi bejt pecka :D

macceba

Příspěvek od macceba »

Hehe asi je v módu Show Master Fader a pomalu si přídává Master kliku a Main Volume a napíná producenty.

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

macceba: myslim, ze producentum napina uplne neco jinyho ;-)

dendy

Příspěvek od dendy »

blondiny sa mi nepacia, aguilleara uz vobec, nemam rad ani hudbu co spieva.. ale ta fotka je fajn, dobre vyladene farby, vyzera to stylovo, ta kombinacia cervenej a sedej lahodi mojmu oku.. sak je to len imidzova fotka nic viac tak nebudte zase takii.. :P :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To ne, to zrovna nahrava back vokalistky a nechce, aby ji zastinily, tak to sychruje ;)

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://www.jeremymasonmcgraw.com/SCRAPB ... C_5121.JPG

chm chm chm... Ok, kdyz vam neni dobra Aguilera jako mistr zvuku, co tahle? lepsi? tak se nestydte :D

Ale vazne, tahle pani LESLIE ANN JONES, je recording&mixing engineer ve filmovym komplexu studii Skywalker Sound. Tuhle praci dela uz pres 20 a je v tom jedna z nejepsich! ziskala i nekolik Grammy Awards za zvuk. Toci a micha orchestralni filmovou hudbu, napriklad pro filmy Jurassic Park, The Lost World, Toy Story, Forrest Gump, Indiana Jones, Star Wars atd atd. Micha na pultech NEVE. Puvodne meli model VXS a ted maj novejsi 88R
.
Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 16 bře 2007 13:31, celkem upraveno 1 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Kristepane jak dosahne pres celej pult na ty zadni knoby?

Fakt delala Star Wars? S takovou zenskou bych si chtel nekdy popovidat :)

styx_oarsman

Příspěvek od styx_oarsman »

takuto babicku by som bral :D

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Takhle kdyby Aguilera (nebo jak se to proboha píše) míchala všechny svoje vály (všechno vypnutý a fadery na mixu na nule), tak by ji mohli v rádiu pouštět celej den a já bych si chrochtal blahem :D
(v práci musím poslouchat rádio celej den :| )
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Odpovědět