MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
peteness

Příspěvek od peteness »

jo a podle seznamu gearu jsem to prokoukl. Neni to chlap, ale zenska! Nebo prinejmensim neco malo zenskych hormonu v krvi ma, protoze si koupila Virus Indigo a pak jeste Indigo edition "Redback". Prostě nelíbila se jí barva. Takhle uvažují ženské. Posuzují třeba auta podle barvy laku - známá věc.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tudy píše:Holka (pokud je to holka:-) je hustá!
Taková dost syntetická mi připadá (jaký krám takový pán ?:)
trošku jak Helenka Vondráčková ?

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

No holka to je, ale jelikoz jsou ty fotky z roku 2002 (viz jeji sajtu), tak ji bude v tuhle chvili tahnout na padesat (paklize ji uz neni) :-D Ale co, zenska je stara prece az tehdy, kdyz ztrati zajem o sex :-D :twisted: :lol:

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

napada me to jako kdyby byla ... ehm .... lehka deva co bere od muzikantu za sexualni sluzby syntaky :o)

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

:lol: :mrgreen: :lol:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

:) :) :D

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

nejvetsi mazec sou ovsem ty svitici houby na reprakach, to me desne inspirovalo a zitra je du schanet, nevidel ste je nekdo nekde ? cinani by je mohli mit ne ? rozhodne je nutne potrebuju a nemuzu uz bez nich komponovat, sou desne inspirujici, napdaj me pritom samy bozi ulitly a barevny motivy .... tyjo ja to zacal psat jako prdel a vlastne sem prisel na to ze vazne uvazuju ze si je nekde sezenu, sou proste boziiii :o)))

kexik

Příspěvek od kexik »

jojo, huby su super... rozmyslal som ze mozno pri vyssich spl zacnu poskakovat a pridavat do zvuku inspirujuce skreslenie...

no, k teorii o FM slapke len tolko, ze ja osobne by som zenskej s hentakou fasadou za jedno cislo venoval tak maximalne triangel. ale mozno nemecki muzikanti maju iny vkus. alebo prebytok gearu :)

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Chlapi, chlapi!!!
Místo toho, abyste obdivovali, že existuje ženská, která nejen že dělá muziku na syn?ácích, ale ještě ke všemu má víc, než PC a milion pluginů, TAK SI Z NÍ DĚLÁTE P..EL!
Kua!!!

PS: no dobře, taky mě ta myšlenka pobavila:)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

peteness píše:asi budu za blba, ale na tech fotkach jsou docela dobre prznice. Nemuzu si za boha vzpomenout, jak se to jmenuje. Pouziva je i Norman alias Fatboy. Jestli muzete, sdelte mi tu informaci. "Nevadi, ze se ztrapnim, hlavne ze ji dostanu" - tohle rika jeden kamos v souvislosti s zenskyma. :-)
Obrázek

to je jednoducha hadanka:) http://www.electrixpro.com/

Obrázek
.
Obrázek
.
Obrázek
.
Obrázek
.
Obrázek
.
Obrázek
.

peteness

Příspěvek od peteness »

ECSON: dik :c)

Pouzivate nekdo? myslim hlavne MoFX

Munro

Příspěvek od Munro »

Tudy píše:Holka (pokud je to holka:-) je hustá!
Ale přijde mi, že je to fakt sběratelka všeho (já vím, že jsou obě levý, ale nekupte to za ty peníze)...
Nebo jinak: Zatímco u nás si muzikant koupí nástroj a časem, až má dva další podobného charakteru, tak ten první prodá, protože, nač by si ho nechával např. jen kvůli jednomu typu zvuku (teď nemyslím basu z MiniMooga:) , když už má nástroje lepší, které ten starší nahradí.
Ovšem v jejím equipmentu jsem našel věci, které už jsem prodal i já a to jsem známý LowEndař :-)

PS: Munro: CZ1 stále mám a neprodám NIGDY (pěkně se v tom pravém spodním rohu na 2. fotce vyjímá:)

No vsak CZ-1 je topmodel :D , no kdy uz zalozime ten Casio fanklub? 8)

ECSON WALDES
Profesionál

Munro píše:kdy uz zalozime ten Casio fanklub? 8)
Jsem PRO:)
Ja mam rack CASIO VZ10m ...neni nic slozitejsiho na programovani a nic lepsiho na digi zvuky z uplne jinyho sveta:) !!! ani DX7 neni tak slozita a svym zpusobem tak barevna a to uz je co rict. DX a TX Yamahy ale taky miluju!

Hledam CZ101.
.

kru

Příspěvek od kru »

CZ101 mam a nedam ;) stejne jako CZ5000, a FZ1. Naopak zhanim VZ10m a neco HZ/HT, pokud mozno HT-6000. Miluju CASIO!

ECSON WALDES
Profesionál

Odpovědět