MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6476
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 17 črc 2007 22:49

Nejak nemuzu najit protikusy k tem dalkam co ma na stole (Lexicon a... TC ?). Ale mozna jsem slepej :)

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 17 črc 2007 23:20

Myslim, ze ten stary lexicon a dalsi vysavace budou hucet nekde vedle v mistnosi...

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 18 črc 2007 01:06

Obrázek

Obrázek

Obrázek


taky hezky knofliky http://www.trakworx.com/studio.ivnu

...tim Soundcraft Ghostem to ale dost pohrbil :o)

.

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 18 črc 2007 06:02

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek



produkcne / masteringovy studio http://www.robertbabicz.de/page10/page10.html

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 18 črc 2007 06:31

od Roberta Babicze jsem studio zahledl pred nejakou dobou... hodne se mi libi produkce a aji mastering je hodne dobrej.
Zajimalo me by co ma za monitory

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Příspěvek od biscuit » 18 črc 2007 09:23

robert babicz to je jestli se nepletu rob acid ;) kterej mimo jiny delal taky pro native instruments..

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 18 črc 2007 09:54

Pytkin píše:nikde ziadne kable .. to je fakt jak naaranzovane na fotenie .. nie na pouzivanie ..
Ještě jsem na to koukal ("home německé studio") a fakt to vypadá trošku nereálně - žádné kabely, neadekvátně umístěný poslech, sklepní místnost. Možná naaranžovaný "sklad" nějakého dealera ? :)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Příspěvek od biscuit » 18 črc 2007 10:33

Ivo píše:
Pytkin píše:nikde ziadne kable .. to je fakt jak naaranzovane na fotenie .. nie na pouzivanie ..
Ještě jsem na to koukal ("home německé studio") a fakt to vypadá trošku nereálně - žádné kabely, neadekvátně umístěný poslech, sklepní místnost. Možná naaranžovaný "sklad" nějakého dealera ? :)
nono, minimalne sitovy kabely tam ma a videt taky nejsou...poslech ma divne, ale tam vlevo na zemi je jeste nejaka bedna.. urcite to sotva poskladal, zapojil do elektriky a s velkou radosti fotil a vy hned hledate mouchy ;)

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 18 črc 2007 10:35

Obrázek
Ivo píše:Jeste jsem na to koukal ("home nemecké studio") a fakt to vypadá trosku nereálne - zádné kabely, neadekvátni umístený poslech, sklepní místnost. Mozná naaranzovaný "sklad" nejakého dealera ? :)
IVO:
jeste jsem zapatral v archivu a nasel jsem jednu starsi fotku. Je na ni videt vyvoj equipmentu, krom toho zmenil mistnost malou za vetsi ma i jinou podlahu jestli v tom chceme teda hodne patrat, takze neco se tam u nej deje. Jako ten clovek proste miluje jako my vsichni dobrej outboard, no ale muze si ho teda dovolit mit hodne:)) Akorat teda vidime fakt jen malou cast toho studia - jen tenhle stul, tak nebudme kluci tak prisny :D


Co se tu jeste resilo, tak na tehle mensi fotce jsou v racku videt i procesorovy jednotky od efektu Lexicon 960L a Eventide Orville/R, od kterejch jsou na velky fotce videt jen REMOTE ovladace. 960L na velky mladsi fotce ale uz nevidim, tak se ji asi zbavil a vyenil za dobryho veterana 480L.
Nicmene monitory jsou stale stejny a stale prilis daleko od sebe, ale tady je knim alespon videt SUB.


Obrázek

.
Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 18 črc 2007 10:46, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 18 črc 2007 10:36

biscuit píše:robert babicz to je jestli se nepletu rob acid ;) kterej mimo jiny delal taky pro native instruments..
jj bejvalej rob acid :wink:

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 18 črc 2007 10:43

Pytkin píše:nikde ziadne kable .. to je fakt jak naaranzovane na fotenie .. nie na pouzivanie ..
... mmno za to bych ho nesoudil, pokud se s mistnosti pocita uz jako se studiem tak se sit do racku vede podlahou a vraccich jsou vicezasuvky (v cechach zvane "pes"). Evidentne mu ty veci minimalne svitej (nebo ze by to dodelal ve Photoshopu? ;-D ).

Jinak pokud ma vicekanalovej prevodnik (24IO treba) tak nemusi mit patchbay, ma to natvrdo do toho prevodniku a prirazuje/patchuje si to v DAW.

Ten poslech s AIR6tkama je teda ale fakt nerealnej, leda ze by pri michani sedel o metr a pul doazdu v prostred mistnosti. Na druhou stranu mam zakaznika co to takhle ma a neda si vysvetlit, ze je to kravina. A to to ma jeste v urovni bricha ... ze prej je na to tak zvyklej a ze to tak nejlip slysi.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 18 črc 2007 11:04

ADDyS píše:od Roberta Babicze jsem studio zahledl pred nejakou dobou... hodne se mi libi produkce a aji mastering je hodne dobrej.
Zajimalo me by co ma za monitory
... myslim, ze to jsou uz dnes neexistujici Haflery
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 18 črc 2007 11:14

V každém případě je ta sbírka HW přístrojů hodně bohatá a majitel asi nemá nouzi o fondy (třeba skoro kompletní série CraneSong). Otázka je pak použití v praxi - při tak pestré a početné sestavě přístrojů a jejich možných kombinací, to aby pak člověk strávil několik dní všemožným zkoušením a porovnáváním než se rozhodne co vlastně by mohlo být pro daný účel nejlepší :) (pokud vůbec něco může být jednoznačně "nejlepší"). I při mnohem menší sestavě je ten čas strávený opakovaným řešením dilemat a zkoušením a porovnáváním rozdílů často dost velký ... (pokud už člověk nemá více méně rutinní a zavedené postupy pro dané účely a nějakou kreativnost už moc neřeší)

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 18 črc 2007 11:18

safa píše:
ADDyS píše:od Roberta Babicze jsem studio zahledl pred nejakou dobou... hodne se mi libi produkce a aji mastering je hodne dobrej.
Zajimalo me by co ma za monitory
... myslim, ze to jsou uz dnes neexistujici Haflery
Obrázek

a ja si rikal ze jsem to nekde videl
dela na nich dobry zvuk :wink:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21570
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 črc 2007 12:12

safa píše:
Pytkin píše:nikde ziadne kable .. to je fakt jak naaranzovane na fotenie .. nie na pouzivanie ..
... mmno za to bych ho nesoudil, pokud se s mistnosti pocita uz jako se studiem tak se sit do racku vede podlahou a vraccich jsou vicezasuvky (v cechach zvane "pes"). Evidentne mu ty veci minimalne svitej (nebo ze by to dodelal ve Photoshopu? ;-D ).

JO ja viem .. Ja to tu tak mam tiez .. Ale nejaky ten kabel sa proste sem tam vzdy niekde objavi .. ako vidno na tej starsej fotke keru dal EW , tak tam dole visi daky kabel .. V kazdom pripade ak je to pozapajane , tak tam ma velky poriadok .. vsetka cest ..

Odpovědět