neni to utajena puda vaseho dědy?
....muj děda mi rikal ze ma na pude taky stary tlusty pavouky
.
Mam stejnej pocit:) je to proste BIG PIGEXCOM píše:stale ked pozriem na ten zapraseny AV-C, tak mam pocit ze je to niekde v dielni a reguluje tym typek napatie do zvaracky
tak v tom pripade to este moze byt tak, ze si pestuje patinu na tom AV-CECSON WALDES píše:Mam stejnej pocit:) je to proste BIG PIG
majitel tohodle neuveritelne zasvinenyho VIRUS C je pomerne uspesnej trance producent Darren Tate:
chudacik zapraseny normalne mi ho je luto tak by som si ho privinul na hrud, oprasil ho, vyutieral a potom na nom vytocil par extra zvukovECSON WALDES píše: majitel tohoto nepouzivanyho VIRUS C asi ma jak je videt spoustu zajimavejsich syntaku:) ...nebo koupil poradnej analogovej pekac a zapomel ze nejaky C vubec mel.
Taky jste takovy prasata na sve masiny?
Ja je mam vsechny prikryty aby nane nemoh prach. Mam je rad naprosto cisty. Nejvic ale nesnasim kdyz mi lidi sahaj na me masiny a nejhur s jidlem v paratech, to bych zabijel!
.
to je jasne, aj teply cajik ovocny, nejake vitaminy a na noc by som si ho zobral do postele aby mu smutno nebolo.. len co by na to povedala moja draha, este som sa s nou na temu svedskej trojky nebavil ale kedze je to chlap (TEN virus, TEN synth) tak mozno by ju to zaujaloEXCOM píše:dendy> a trosku zeleninky mu dal napapkat aby sa zotavil
no, pri urcitej znamej polohe ked nie je partnerke vidiet do tvare, by si Virus C polozil na jej chrbat a mal dvojnasobny pozitok z jazdydendy píše: to je jasne, aj teply cajik ovocny, nejake vitaminy a na noc by som si ho zobral do postele aby mu smutno nebolo.. len co by na to povedala moja draha, este som sa s nou na temu svedskej trojky nebavil ale kedze je to chlap (TEN virus, TEN synth) tak mozno by ju to zaujalo)