MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Tudy

Příspěvek od Tudy »

Cyril píše:
Pytkin píše:potom som raz bol u Lep a Shakiho na navsteve ..
Ha! A je to venku!
Kdybys chodil na srazy (konkrétně přijel na poslední brněnský), byl bys v obraze už dávno. Krom toho v tématu ke srazu jsou přece fotky.

Sorry za OT
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

lep

Příspěvek od lep »

Pytkin píše:Obrázek
Obrázek
tohleto vypada jako kolotoce... i s tema zuvackama, co jsou na tech dlouhych plastech za sebou... takovy ty barevny kulicky... a ten pan je kolotocar a vybira zetony u elektrickejch auticek... :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ake opodstatnenie ma vlastne takto velke studio? nahravacie este chapem ale predpokladam ze toto je produkcne

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

opodstatneni? zadny ! tohle je úchylka !!!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

lep : dnes davas ! :)

velvet

Příspěvek od velvet »

mne třebas na takvýhle fotce jako je studio JJP zaráží hlavně naprostej chaos v uspořádání, resp. neergomičnost (fuj, hrozný slovo).
Ne že bych ten gear nechtěl, ale určitě by mne nebavilo stále k tomu vstávat a někam "lozit"
I když na druhou stranu - některý maníci mají ty svoje "kousky" nastavený napevno a nemění to. Když chtějí jiný nastavení, přepojí v patchbayi na jinej "kousek" s jiným nastavením...

přirovnání ke střelnici, pouti a kolotočáři je v tomto případě opravdu trefný :D

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

EXCOM píše:ake opodstatnenie ma vlastne takto velke studio? nahravacie este chapem ale predpokladam ze toto je produkcne
hondzykk píše:opodstatneni? zadny ! tohle je úchylka !!!

... kluci kluci, tohle je studio ne hobby pokojicek : ) studio s velkym jmenem. Skvela technika / akustika / reference / klientela / historie ... Jasne, to (a bebudu se to bat rict : ) skladiste vypada dost neukaznene, ale verte ze v tyhle rezi s timhle pultem se delaj velka alba na ktery se nezapomina.

Jen pro zajmavost, druha rezie z Ocean Way, ne moc skromnejsi naz ta predesla:
(mimochodem ta stena narvana outboardem je neuveritelna!)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pytkin - mam dalsi fotku s FOCUSRITE pultem do moji sbirky !!!!!!!! ; ) ....ten "panak" ji ale trochu kazi : )))

Obrázek

.

velvet

Příspěvek od velvet »

ECSON WALDES píše:
... kluci kluci, tohle je studio ne hobby pokojicek : ) studio s velkym jmenem. Skvela technika / akustika / reference / klientela / historie ... Jasne, to (a bebudu se to bat rict : ) skladiste vypada dost neukaznene, ale verte ze v tyhle rezi s timhle pultem se delaj velka alba na ktery se nezapomina.
joooooooooooo, ja se tesil, ze s necim podobnzm prijdes :)
to skladiste jak rikas, mi jen pripomina spis ten hobby pokojicek
nebo flashback do detskych let kdy jsme s kamosem chodili za jeho tatou do vyzkumaku - meli tam tehdy pocitace a mi na nich hrali ping pong. Krome toho tam vsude meli hafo divnejch pristroju a celkem to bylo podobny - ne tak barevny, spis cernobily...
a sileny vedci mezi tim :D

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

ECSON WALDES píše:
EXCOM píše:ake opodstatnenie ma vlastne takto velke studio? nahravacie este chapem ale predpokladam ze toto je produkcne
hondzykk píše:opodstatneni? zadny ! tohle je úchylka !!!

Dobře tak jmenuj jedno... na ktere jsme nezapomeli :-)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Acid Punk píše:
ECSON WALDES píše:...ale verte ze v tyhle rezi s timhle pultem se delaj velka alba na ktery se nezapomina.
Dob%u159e tak jmenuj jedno... na ktere jsme nezapomeli :-)

ptas se, ok par alb z tech co mam ze studia Ocean Way moc rad hudebne i zvukove:

Beck - Sea Change
Barbra Steisand - Back To Brodway
Barry White - Staying Power
AIR - Talkie Walkie
No Doubt - Return of Saturn
Green Day - American Idiot
Red Hot Chilli Peppers - Californication

.... proste alba ktery jsou po remeslny (zvukovy strance) tak dobre udelany az tomu clovek nemuze uverit !!! Tyhle desky miluju !!! : )

.... a pak taky spousta $drahejch$ HipHop alb ktery pro mne maj/nemaj velkou vahu : Busta Rhymes, Dr. Dre, 50 Cent, Eminem....

a vubec, koukni sam:
http://www.oceanwayrecording.com/hi_albu.php

Beck - Sea Change a Barbra Steisand - Back To Brodway, jsou pro mne naprosto zasadni !

Obrázek

Obrázek

.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

ECSON WALDES píše: Red Hot Chilli Peppers - Californication
Počkej, tohle album zní úplně strašně, jak kdyby to nahrávali někde v garáži na kazeťák. Když se mi to CD poprvé dostalo do ruky, tak jsme dumal nad tím, jestli to není pirát z masterem kdoví odkud.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Ctirad píše:
Počkej, tohle album zní úplně strašně, jak kdyby to nahrávali někde v garáži na kazeťák. Když se mi to CD poprvé dostalo do ruky, tak jsme dumal nad tím, jestli to není pirát z masterem kdoví odkud.
Nemohu nez souhlasit. Myslel jsem si, ze je to "polska originalka". Fakt des! :evil:

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

Jaaaj hosi... to je ako onehda diskusia ohladom St.Anger od Metallicy

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

120BPM píše:
Ctirad píše:
Nemohu nez souhlasit. Myslel jsem si, ze je to "polska originalka". Fakt des! :evil:
Ale zas mel Ecson pravdu, na tohleto album hned tak nezapomenes :)

Odpovědět