Kdybys chodil na srazy (konkrétně přijel na poslední brněnský), byl bys v obraze už dávno. Krom toho v tématu ke srazu jsou přece fotky.Cyril píše:Ha! A je to venku!Pytkin píše:potom som raz bol u Lep a Shakiho na navsteve ..
Sorry za OT
Kdybys chodil na srazy (konkrétně přijel na poslední brněnský), byl bys v obraze už dávno. Krom toho v tématu ke srazu jsou přece fotky.Cyril píše:Ha! A je to venku!Pytkin píše:potom som raz bol u Lep a Shakiho na navsteve ..
EXCOM píše:ake opodstatnenie ma vlastne takto velke studio? nahravacie este chapem ale predpokladam ze toto je produkcne
hondzykk píše:opodstatneni? zadny ! tohle je úchylka !!!
joooooooooooo, ja se tesil, ze s necim podobnzm prijdesECSON WALDES píše:
... kluci kluci, tohle je studio ne hobby pokojicek : ) studio s velkym jmenem. Skvela technika / akustika / reference / klientela / historie ... Jasne, to (a bebudu se to bat rict : ) skladiste vypada dost neukaznene, ale verte ze v tyhle rezi s timhle pultem se delaj velka alba na ktery se nezapomina.
Dobře tak jmenuj jedno... na ktere jsme nezapomeliECSON WALDES píše:EXCOM píše:ake opodstatnenie ma vlastne takto velke studio? nahravacie este chapem ale predpokladam ze toto je produkcnehondzykk píše:opodstatneni? zadny ! tohle je úchylka !!!
... kluci kluci, tohle je studio ne hobby pokojicek : ) studio s velkym jmenem. Skvela technika / akustika / reference / klientela / historie ... Jasne, to (a bebudu se to bat rict : ) skladiste vypada dost neukaznene, ale verte ze v tyhle rezi s timhle pultem se delaj velka alba na ktery se nezapomina.
Acid Punk píše:Dob%u159e tak jmenuj jedno... na ktere jsme nezapomeliECSON WALDES píše:...ale verte ze v tyhle rezi s timhle pultem se delaj velka alba na ktery se nezapomina.
Nemohu nez souhlasit. Myslel jsem si, ze je to "polska originalka". Fakt des!Ctirad píše:Počkej, tohle album zní úplně strašně, jak kdyby to nahrávali někde v garáži na kazeťák. Když se mi to CD poprvé dostalo do ruky, tak jsme dumal nad tím, jestli to není pirát z masterem kdoví odkud.ECSON WALDES píše: Red Hot Chilli Peppers - Californication
Ale zas mel Ecson pravdu, na tohleto album hned tak nezapomenes120BPM píše:Nemohu nez souhlasit. Myslel jsem si, ze je to "polska originalka". Fakt des!Ctirad píše:Počkej, tohle album zní úplně strašně, jak kdyby to nahrávali někde v garáži na kazeťák. Když se mi to CD poprvé dostalo do ruky, tak jsme dumal nad tím, jestli to není pirát z masterem kdoví odkud.ECSON WALDES píše: Red Hot Chilli Peppers - Californication