MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tiez mi to pripada ako giganticky modular :)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Kawai Crystal Piano CR40A
..........teda uz jsme tu meli hodne specialitek, ale tohle je tada hodne specielni kousek : )

odkazy na videa: http://www.kendavismusic.com/html/Piano ... llery.html

.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Tak to je konecne luxus :-)

hubert

Příspěvek od hubert »

Uz tomu chyba len pekna klaviristka v rovnako "kristalovych" satach....

dendy

Příspěvek od dendy »

ECSON WALDES píše:
nemecky ducky - blankandjones

.
co je ta vec v pravom racku na stole nad supernovou ??

inak SKANDAL - blank&jones - krali nemeckeho poptrancu - a nemaju tam ziadneho vajrusa :-))) coto ? urcite je niekde ukryty :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Kawai vypada huste :) akorat jak to hraje kdyz je to cely umelohmotny nebo skelneny...:)

ECSON WALDES
Profesionál

dendy píše:co je ta vec v pravom racku na stole nad supernovou ??
Dendyyyyy !!!!!!! ...ted jsi mne skoro urazil : ) : ) : )

DYT TO JE ANALOGOVEJ KRAL "STUDIOELECTRONICS SE-1X" .... to je to o cem jsem psal at si vsichni koupite misto tech vsech digi blabolu Waldorf Access Novation a pod...

Obrázek

dendy píše:inak SKANDAL - blank&jones - krali nemeckeho poptrancu - a nemaju tam ziadneho vajrusa Smile)) coto ? urcite je niekde ukryty Smile
.... a ze nemaj viruse ? blahorecim jejich jmeno :D

Predne v dobe ve ktery vznikla tahle fotka byl virus jen normalni DSP analog ve verzi B. A ten slizkej SuperSaw kterej mozna potrebujou do trance, tak ten jako jedina a prvni umela jen Roland JP8000.

.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jojo to se shodnem SE-1X je uz rok a pul muj kandidat.. porad cekam az ho nezajem prave tech lidi co kupujou Waldorfy, Accessy a Novationy protlaci cenovym sitem az na prijatelnou hladinu 6-10 tis kc :)

dendy

Příspěvek od dendy »

no ked bude stat SE-1X pod 10k tak ho kupim tiez :-))

ecson: ty ho mas ?? mohol by si nejake zvukove ukazky sem pacnut.. hlavne nejake viac nestandartne zvuky nie klasicku otrepanu moog basu :-) nieco v extremnych nastaveniach ako to hra, co vsetko to az dokaze ;-)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Dendy to nerikej, i moog basu at sem nahraje :) z SE-1X zni paradne :)

dendy

Příspěvek od dendy »

hm... tak ekson na mna za to bude skaredo kukat ale pre mna osobne VEELIKE sklamanie... neviem si vobec predstavit ze by som hentaky typ jednoduchych zvukov na nieco vyuzil v hudobnom style ktory robim ... ani ten charakter co to ma sa mi nepaci, take surove.. ble... vobec mi to neznie prijemne mojim usiam ... zistujem ze fakt proste zvuk realnych analogov nemam rad :-)

bassline

Příspěvek od bassline »

:)

zase tu niekto sa snazi presviedcat druhych...nech kazdy pouziva to co sa mu paci
ECSON WALDES píše: to je to o cem jsem psal at si vsichni koupite misto tech vsech digi blabolu Waldorf Access Novation a pod...

bassline

Příspěvek od bassline »

ECSON WALDES píše:.... a ze nemaj viruse ? blahorecim jejich jmeno :D

A ten slizkej SuperSaw
Cize ten kto nema virusa, tak to znamena automaticky ze jeho tvorba bude nieco nad tymi, ktori vira pouzivaju ? :-)..nemyslim...ide hlavne o invenciu pri skladani trackov a nie o to aky nastroj je pouzity..

a btw.
supersaw je velmi chutny zvuk :P...ale musi byt poriadne rozladeny, aby bol THICK

ECSON WALDES
Profesionál

Bassline

Ale vubec ne. Ele bylo obdobi tesne po uvedeni Virus TI POLAR kdy chybelo malo a POLAR jsem koupil, ovsem odradila me od nej ta silena masovka a pak hlavne naduzivanej zvuk vsech Virus generaci. Virus je skvelej stroj, nikdy jsem nerek ze je spatnej. Me uz se jen prejida jak vsichni se skoro az slepe upinaj na viruse. Jo je dobrej, proto se taky stal meriztkem kvality DSP synthu. Bohuzel tim se mi ciste pro moji potrebu prejed. Ja uz tu barvu nechci. A nejde o supersaw kterej mi pokazili az nemecky ducky ktery ho pouzivaj v muzice ktera me vubec neoslovuje. Jde proste oto ze ta masina se dostala svoji masovosti moc daleo nato aby mi jeste pripadala atraktivni. Access je supr uspesnej protoze ma skvelej produkt. Muj stroj to ale uz asi nikdy nebude z duvodu ktery jsem napsal.

Na eZone jsem tu nekolikrat reagoval nato ze, DSP analogy pro mne uz nemaj smysl, ciste pro moji praci a z pohledu investice do nich.

A pak ze se tu vse srovnava jen s virusem a je jedno jestli SW synthy HW DSP synthy relany stary ci novy anlalogy. Skoro jako by vse vzeslo z Viruse, respektive mlady nadseny zacatecnici to tak skoro prezentuji : ) a me prijde ze je na svete spousta zajimavejsich kousku. Ale samo a to uz jsem tu psal taky nekolikrat, predevsim jde oto, jestli dana vec cloveka inspiruje nebo ne, toje zasadni vec.

PS: Bassline a uz si konecne ten Access virus TI kupte, at se tolik nemusite porad honit za nejakejma SW virus klonama kterejma se ho snazite nahradit stejne TIcku neutecete, je to porad stejna pisnicka : )

dendy:
ty youtube ukazky rozhodne nereprezentuji SE1x.. kolikrat uz se tu resily ukazky coby nevhodny zastupce toho co ta masina umi ci ne. Az ho vemes pod ruce, v realu, pak sem napises TYVOLETOJEBASA : ) ...no mozna, chapu ze to nemusi bejt stroj pro tebe : ))
.

Odpovědět