ECSON WALDES píše:Bassline
Ale vubec ne. Ele bylo obdobi tesne po uvedeni Virus TI POLAR kdy chybelo malo a POLAR jsem koupil, ovsem odradila me od nej ta silena masovka a pak hlavne naduzivanej zvuk vsech Virus generaci. Virus je skvelej stroj, nikdy jsem nerek ze je spatnej. Me uz se jen prejida jak vsichni se skoro az slepe upinaj na viruse. Jo je dobrej, proto se taky stal meriztkem kvality DSP synthu. Bohuzel tim se mi ciste pro moji potrebu prejed. Ja uz tu barvu nechci.
To ze vsade pocujes virusa v klasickych trance zvukoch je jedna vec...ty prihliadas len na tento fakt...virus ale vie robit aj ine zvuky nez klasicke trance a keby si tie primiesal niekde v tracku tak ver ze by si ani nevedel z akeho je to stroja...pozri, bol si na stretku a ani si na TIcko nesiahol...chcel som ti ukazat ake netypicke spektra sa na tomto syntaku daju robit ale nejak k tomu nedoslo, nutit som ta nechcel

...Virus vobec nie je obohraty, co sa typov zvukov tyka...masovo sa pouzivaju, ako som uz vravel LEN klasicke trance zvuky...druha vec je celkovy feeling zo zvuku...niekomu sa nemusi pacit charakter celkoveho zvuku tohto stroja, nezavisle na tom ake typy zvukov z neho idu..to uz je potom ina vec..
ECSON WALDES píše:
A pak ze se tu vse srovnava jen s virusem a je jedno jestli SW synthy HW DSP synthy relany stary ci novy anlalogy. Skoro jako by vse vzeslo z Viruse, respektive mlady nadseny zacatecnici to tak skoro prezentuji : ) a me prijde ze je na svete spousta zajimavejsich kousku.
.
no neviem o kom teraz hovoris, ci vseobecne alebo myslis mna

...ja rozhodne neuvazujem v zmysle ze 'vsetko vzislo z vira'...Vir sa ma paci pre jeho moznosti a charakter zvuku, to je vsetko...ze existuju ine nastroje z inym a tiez zaujimavym charakterom zvukov ja velmi dobre viem, na stretku som ale nemal cas vyskusat ine stroje, lebo primarny bol vir

...