MÉNĚ JE VÍCE :)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

len nech sa to tu zase nezvrhne na pro/proti access virus :-)) rozhonde som nechcel tuto 1000x omielanu diskusiu zaniest aj sem :)

ew: ja som pocuval tie z linky od acida nie youtube, hodnotil som cisto zvukove moznosti na to ukazky bohate stacia ... samozrejme verim uplne ze je to zabavny synth, kazdy hw cim viac ma knobov a priamo dostupnych parametrov tym je zabavnejsi, to je jasne ;-)) vid ms2000, zvuk niejak prevratny ale zabava (hlavne nalive) jak prasa :)

bassline

Příspěvek od bassline »

ECSON WALDES píše:Bassline

Ale vubec ne. Ele bylo obdobi tesne po uvedeni Virus TI POLAR kdy chybelo malo a POLAR jsem koupil, ovsem odradila me od nej ta silena masovka a pak hlavne naduzivanej zvuk vsech Virus generaci. Virus je skvelej stroj, nikdy jsem nerek ze je spatnej. Me uz se jen prejida jak vsichni se skoro az slepe upinaj na viruse. Jo je dobrej, proto se taky stal meriztkem kvality DSP synthu. Bohuzel tim se mi ciste pro moji potrebu prejed. Ja uz tu barvu nechci.
To ze vsade pocujes virusa v klasickych trance zvukoch je jedna vec...ty prihliadas len na tento fakt...virus ale vie robit aj ine zvuky nez klasicke trance a keby si tie primiesal niekde v tracku tak ver ze by si ani nevedel z akeho je to stroja...pozri, bol si na stretku a ani si na TIcko nesiahol...chcel som ti ukazat ake netypicke spektra sa na tomto syntaku daju robit ale nejak k tomu nedoslo, nutit som ta nechcel :-)...Virus vobec nie je obohraty, co sa typov zvukov tyka...masovo sa pouzivaju, ako som uz vravel LEN klasicke trance zvuky...druha vec je celkovy feeling zo zvuku...niekomu sa nemusi pacit charakter celkoveho zvuku tohto stroja, nezavisle na tom ake typy zvukov z neho idu..to uz je potom ina vec..
ECSON WALDES píše: A pak ze se tu vse srovnava jen s virusem a je jedno jestli SW synthy HW DSP synthy relany stary ci novy anlalogy. Skoro jako by vse vzeslo z Viruse, respektive mlady nadseny zacatecnici to tak skoro prezentuji : ) a me prijde ze je na svete spousta zajimavejsich kousku.
.
no neviem o kom teraz hovoris, ci vseobecne alebo myslis mna :-)...ja rozhodne neuvazujem v zmysle ze 'vsetko vzislo z vira'...Vir sa ma paci pre jeho moznosti a charakter zvuku, to je vsetko...ze existuju ine nastroje z inym a tiez zaujimavym charakterom zvukov ja velmi dobre viem, na stretku som ale nemal cas vyskusat ine stroje, lebo primarny bol vir :-)...

dendy

Příspěvek od dendy »

kuš už s vajrusom :P

(kazopadne je to synth asi s najbohatsimi modulacnymi moznostami ever.. ked neratam modulary)

radsej sem niekto pastnite zase nejake "less is more" fotoze.. fakt sa na to dobre kuka a zavidi :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

ECSON WALDES píše:dendy:
ty youtube ukazky rozhodne nereprezentuji SE1x.. kolikrat uz se tu resily ukazky coby nevhodny zastupce toho co ta masina umi ci ne. Az ho vemes pod ruce, v realu, pak sem napises TYVOLETOJEBASA : ) ...no mozna, chapu ze to nemusi bejt stroj pro tebe : ))
.
Vzacne s Ecsonem souhlasim, ty ukazky musel zase delat nekdo kdo tomu moc nerozumi a nakroutil nejbeznejsi zvuky, nesnazil se vyuzit potencial samotneho se-1x, az ho budes mit pod rukama a presne uslysis (spis ucitis) tu BAAASU uvidis sam a budes ho chtit :)

Jinak jasne kdyz se ti libi zvuk Digi bestii tak to mas dobre jdes s dobou a v soucasne dobe jsou ceny HW SW velmi priznive :)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

bassline píše: To ze vsade pocujes virusa v klasickych trance zvukoch je jedna vec...ty prihliadas len na tento fakt...virus ale vie robit aj ine zvuky nez klasicke trance a keby si tie primiesal niekde v tracku tak ver ze by si ani nevedel z akeho je to stroja..

...pozri, bol si na stretku a ani si na TIcko nesiahol...chcel som ti ukazat ake netypicke spektra sa na tomto syntaku daju robit ale nejak k tomu nedoslo, nutit som ta nechcel :-)...Virus vobec nie je obohraty, co sa typov zvukov tyka

Bassline
Diky za nabidku, nicmene na stretku jsi VIRUS videl uplne poprvy, moc by jsi mi toho nepredved byl jsi v takovy euforce ze jsi nas vubec nevnimal ...bejval jsem v zacatcich stejnej: )) ele je mi 30, syntaky mi protekaj rukama 16 let (i kdyz posledni dobou me zajem o synthy uspesne opousti). Neni jich moc co jsem nemel pod rukama, tim myslim v realu (ne vycteny z medii nebo poslechu mp3) a ver ze v dobe naseho eZone setkani v Bratislave uz byla spousta jinejch prilezitosti kdy se s TI seznamit. Navic pokud bys znal predchozi generace, tak TI by te uz tolik nesestrelilo. Viruse pamatuju uz od A az po soucasnou TI, celou jejich radu. v Bratislave jsem se nemel duvod snim opet "seznamovat" , pro tebe to tam byla byla horka premiera : ) Uzij tu masinu je fajn o tom zadna, rek bych ze to je synak presne pro tebe, pro mne neni a nejde jen o trancovy zvuky . )

dendy píše:kuš už s vajrusom :P
:D

.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

napriklad ja by som ten SE1x bral hned :D virus mi nejak nereze a odkedy mam tu XS tak mam pocit ze uz ziadny synth netreba lebo dokaze napodobit cokolvek, ale to len moje subjektivne potesenie :)

nakonie tu som dal dohromady ukazky z XS, kazdy si moze spravit svoju predstavu
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... 165#127258

a tu dve ukazky komu by sa tam nechcelo chodit :D
http://files.keyfax.com/MP3s/VDX_XS-dem ... Voices.mp3
http://files.keyfax.com/MP3s/VDX_XS-dem ... cePerf.mp3

dendy

Příspěvek od dendy »

tak aj ja prispejem peknymi fotockami, dufam ze uz neopakujem nieco co tu uz bolo :-)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

ECSON WALDES
Profesionál

dendy píše:tak aj ja prispejem peknymi fotockami, dufam ze uz neopakujem nieco co tu uz bolo :-)

Dendy, uz to tu bylo, ale tohle je natolik neuveritelna kolekce, ze nuskodi pripomenout !!! :D

celej archiv fotek :
http://rollerator.freewebspace.com/images/?thumb=1

.
Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 30 pro 2007 21:47, celkem upraveno 1 x.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Kolik oscilatoru ma ta kolie?

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek

jen tak pro pobaveni - MÉNĚ JE VÍCE : ) ma prave ted takovy docela hezky "MÉNĚ JE VÍCE" kulatiny - 1.000 prispevku :D
teda, tenhle muj je 999 a "ten" kdo napise po me, bude mit 1.000 : )

Ale proc ted pisu - mam tady opravdu MOC krasnej kousek o kterej bych se rad podelil - nadhernej bilej NORD LEAD 3 !!!
Tuhle zakaznickou bilou barvu provedla americka firma FORAT (uz jsem tu oni psal ohledne tuningu AKAI MPC modelu). Bilej NL3 je pro veky turne Madonny "Confessions Tour".

No neni nadhernej ? Kdyz jsem ho uvidel nechal jsem pod sebou louzicku : )) Vypada snad lip nez Access TI Polar.

Obrázek

dalsi fotky spolu i jeste s dalsima "bilejma" masinama najdete ve velmi obsahle FORAT galerii zde: http://www.forat.com/pictures/index.htm

.

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

coze? :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

EW : este tam chyba jablcko :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

sakra a kto je ten RS (Studio)? Co ja viem tak len malokto ma Kurzweil K2500 SWx Audio Elite Series a CS80 :)

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Hej hej ta K2500 bola nesmyselne draha a pri tom to bola iba "obycajna" K2500 XS v plnej nalozi, v inej farbe + vsetky sampling cd od Krzw.
A na nase vychadzala v 98` okolo pol miliona.

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek

... ty sou tvrdsi nez vcerejsi rohliky : )

.

Odpovědět