syncro píše:designer: "ale povedat to ze tie vyhry vobec nic neznamenaju....nezmysel"
A co tedy podle tebe a pro tebe znamenají? Tady jsou nominace MIPA z mikrofonní (studiové) oblasti za poslední roky. Pro mě osobně neznamenají vůbec nic... Budeš si vybavovat studio podle nominací? Myslíš, že to tak nějaké studio dělá?
2007 Studio Microphone
Neumann TLM49
beyerdynamic MC840
Rode Classic II
2006 Studio Microphone
DPA 4006 TL
Rode NT-2A
Schoeps CMIT 5U
2005 Studio Microphone
AKG C414 B-XLII
Neumann M149
Schoeps CMD 2U
2004 Studio Microphone
Neumann TLM 127
Rode K2
Shure KSM44
2003 Studio Microphone
AKG C2000B
Blue Baby Bottle
Shure KSM141
2002 Vocal Microphone
Neumann KMS 105
Rode NTK
Sennheiser Evolution E 865
2001 Microphones
AKG C4000
Neumann KMS 105
Shure KSM-44
"ako sa s danym pristrojom nahrava,ale odkial by som to mal vediet?" Třeba by sis ho mohl půjčit domů na otestování, jít si ho někam vyzkoušet, pronajmout si ho, atd.
"Keby to bolo tak jak hovoris, Staggy by boli najlepsie gitary"
Stagg je levná startovací záležitost pro lidi, kteří o nástrojích ještě nic neví a který si podle mne ani nehraje na něco, co by mělo dostat cenu. Oni k prodeji pro svou cílovou skupinu žádnou cenu z marketingového hlediska vůbec nepotřebují.
Nic ve zlém, nakupuj dál podle testů
Saša
Neumann,Beyerdynamic,Shure,AKG,Sennheiser,Rode,Schoeps...jasne ze su tam len preto, lebo "pravidelne zadavaju reklamu" (H)
Nemyslim si, ze si niekto vybavuje studio podla nominacii, ale si myslim-viem ze tieto mikrofony velmi casto pouzivaju v studiach-lebo su dobre.
"Třeba by sis ho mohl půjčit domů na otestování, jít si ho někam vyzkoušet, pronajmout si ho, atd. " -tak prosim Ta porad mi, kde mi pozicavaju mikrofony,ja poznam len Safa Shop. Alebo ist do obchodu vyskusat si...to ale naozaj nema zmysel
"Stagg je levná startovací záležitost pro lidi, kteří o nástrojích ještě nic neví a který si podle mne ani nehraje na něco, co by mělo dostat cenu. Oni k prodeji pro svou cílovou skupinu žádnou cenu z marketingového hlediska vůbec nepotřebují. " -bolo by to tak v tom pripade, keby Stagg by bola jedina takato znacka.Este som nevidel taky hudobny casopis,kde by nebola Stagg reklama.
Inac Stagg uz ma aj dost kvalitne produkty,napr. akusticke a elektroak. gitary s velmi kvalitnou elektronikou zn.B-band.