Microsoft predstavil tablet SURFACE

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Re: Microsoft predstavil tablet SURFACE

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:Jediný argument ? Ten držím právě v ruce - řekni mi jak bez toho abych si to poslal emailem přesunu na jiný počítač soubor z iPadu (vytvořený v Pages, nebo poznámkách)

Je tam pořád nějaké Sync atd. ale není jasné co z toho vyplývá a kde ty věci doopravdy jsou ...
Ivo vies v com je tvoj problem, ty sa pytas, ale ty necakas odpoved ako to mas spravit.. ty chces aby to fungovalo tak ako si ty predstavujes ze by to fungovat malo :)) Takze ked ti dame akukolvek radu tak sa budes len nadalej rozculovat ake to je neintuitivne a nepohodlne a zle ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Proč mluvíš za jiné a spekuluješ o jejich pohnutkách ? Mě to opravdu zajímá, protože jsem s tím dnes ráno dost trápil. Jak přesunout dokument vytvořený v Pages na iPadu do počítače tam kde není wifi ? Nebo fotku printscreen ? Cokoliv co je jednodušší než běhat někam daleko a chytat wifi abych si to mohl poslat emailem, uvítám

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Ivo píše:Jediný argument ? Ten držím právě v ruce - řekni mi jak bez toho abych si to poslal emailem přesunu na jiný počítač soubor z iPadu (vytvořený v Pages, nebo poznámkách)

Je tam pořád nějaké Sync atd. ale není jasné co z toho vyplývá a kde ty věci doopravdy jsou ...
nevim jak pages ale kazdej program na ios kde je potreba externich souboru ma sve "diskove pole"

Takze po pripojeni zarizeni das zalozku aplikace a vyberes diskove pole aplikace a mysi ten soubor pretahnes nebo naopak do ipadu.

Pages nemam, nepouzivam a kvuli tomu ho kupovat nebudu.

Jeste co se tyce adresarove struktury, tak je zbytecna v mobilnich zarizenich, ne obecne.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Dendy: k synchronizaci... Mam tez 70 GB skladeb a pro ipod mam playlist "ipod" kam si davam co chci mit v ipodu. A synchronizace je jen s timto playlistem. Zadnej problem.

Co s tyce prehledneho trideni (je to mam podle roku), tak das dlazdicovej rezim a kliknes na alba pravym "radit podle interpreta") a tez zaskrtnes seskupit alba.
Mas to odchlivkovany podle interpretu
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Nejak sa to tu zvrhlo na iTunes, a pritom Surface je uplne novy typ zariadenia, skor taky hybrid medzi plnohodnotnym pocitacom a tabletom... :) Kto chce nech sa kludne hrajka na svojom ergonomickom iPade, ale tu by som rad kecal o Surfacei :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

To je právě to ... soubor vidím - přetahuju (z připojeného iPadu v iTunes ) kamkoliv do počítače a skáče to zpátky jako neproveditelné ..

Věřím že tohle Surface zvládne levou zadní a proto se na něj těším :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : a nejde mp3 albym proste len hodit do ipadu ? musis to robit cez sync ?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Nejde ... (nebo jsem na to zatím nepřišel) Musíš to mít nejdřív v iTunes na počítači a potom dát Sync ... Tak jsem to dělal těch 20 alb před 2 dny .. Ale je to super - doted x let jsem vždycky měl demo CD na discmanu a lidi hledali ukázky z cd které je zajímaly .. Ted vidí obrázky CD na iPadu, kliknou a přehrají si skladby ..

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

IPAD ma svoje vlastní vlákno. Nechcete to řešit tam?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No tak som teraz skusal dve veci , ktore sa tu s ipadom popisuju .. Pripojil som ipad k MBP .. v ipade neni zaidna muzika .. nenani nastavena synchronizacia muziky .. chyil som album z library a hodil som ho do ipadu .. pekne sa tam nakopiroval dnu .. ked sa pozriem do nastavena syncu muziky , uz je zapnuta a je nastaveny ten konkretny album , ze sa ma synchronizovat .. Chytil som dalsi album a hodil do ipadu .. a opat sa dal dnu .. a v synce je uz zaskrtnuty ze sa ma dat dnu .. Takze neviem vlastne co dendymu vadi na tomto .. Pripada mi to uplne na poradku .. Vidim tam sice jeden problem .. AC/DC neni medzi artistami .. ale B52s je .. Cize v zalozke ARTIST , nevidim album AC/DC .. len B52s .. v zalozke albumy vidim oba albumy ..

Dalej ma zaujimalo to co pise Ivo s prenasanim suborov .. Nemam tu Pages ani Numbers .. Tak som skusil VLC kere mam nainstalovane .. Na ipade nesyncujem applikacie .. ale aj tak ich tam dole vidim .. nasiel som si tam VLC .. Vidim tam jeho dokumenty (predpokladam ze pri Pages a Numbers tam tiez uvidim dokumenty , ktore som v nich vytvoril) .. a dole mam tlacitka ADD a SAVE TO .. Supol som tam nejake video .. Hned sa mi zjavilo vo VLC .. VLC ho pekne prehraje .. Nasiel som si tam daku inu appku , kera ma svoje data .. dal som SAVE TO .. vybral som desktop .. A pekne sa mi file zobrazil na desktope .. Tak vlastne nechapem , o com tu ivo pise .. Co je take komplikovane .. Tusim co to je .. Ale nebudeme to rozpytvavat ..

Dendy : vidis mne to funguje .. nelepi sa na mna ivova karma !

dendy

Příspěvek od dendy »

pytkin riesim to ze ked mam v library (v itunes) asi 5432 albumov a v ipade syncnutych 15 .. a teraz chcem z tych 15 2 "odsyncovat" z ipadu .. tak sa musim scrollovoat malinkym okienkom a hladat to (ano ja VIEM ze je to podla abecedy) a to mi pride neuveritelne neituitivne .. trvam na tom ze toto je proste vymyslene na pomery apple neuveritelne neituitivne not-user friendly ..
hovorom o tomto : https://dl.dropbox.com/u/7116402/img/nanervy.png

symphonic ma pravdu, presunte to niekto alebo stravte zvlast thread "iTunes tipy, triky a rady"

ivo: a co ty vlastne chces s tym Pages ? nahrat to do pocitaca bez toho aby si to k nemu pripajal kablom a mal wifi ? nejak to celkom nechapem co sa vlastne snazis spravit.. pripojis ipad k pocitacu, spustis iTunes, v aplikaciach si nalistujes Pages.. dole na spodku mas cast 'Sharing' ...

v pages mas dokument, klikns (v otvorenom dokumente) vpravo hore na ti ikonku kluca, daj Zdilet a tlacit -> Odeslat do iTunes ... vybers si format v akom to ches sharnut (Pages, Pdf, Word) ..

v tom moente sa ti subor objavi v itunes https://dl.dropbox.com/u/7116402/img/pages_sharing.png a mozes si ho 'Save to' ulozit kam chces...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dendy : jasne chapem.. Myslel som ze je problem smerom do ipadu..

jakubt

Příspěvek od jakubt »

řekni mi jak bez toho abych si to poslal emailem přesunu na jiný počítač soubor z iPadu (vytvořený v Pages, nebo poznámkách)
Dropbox?

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:Dendy : jasne chapem.. Myslel som ze je problem smerom do ipadu..
nie to problem nieje.. a druha vec co som spominal tie playlisty.. to ma sere zdaleka najviac .. neumoznist zo shiftom selectnut ich viac a vymazat naraz to je cisty amaterizmus ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja pouzivam len jeden playlist.. Dam new playlist.. Add all .. Shuffle .. A som s tym maximalne spokojny.. Na moje potreby dokonale..

Odpovědět