MIDI kontroler - domaca vyroba
Tak na toto si pockam ....
http://www.evolution-i.org/u-control/
UC33 za 330 $
Vsimnite si overlay folie pre jednotlive VSTi !
Podpora Cubase SX
UC33 za 330 $
Vsimnite si overlay folie pre jednotlive VSTi !
Podpora Cubase SX
Re: PIC18F452
128 digital in (button), 128 digital out (ledka) 128 analog in (potenciometer), bude podoporovat "third party" pluginy pre rozne tipy displayov (vratane plne grafickych), pre MIDI META events (s viac ako 2mi bajtmi pre data na rozdiel od terajsej verzie midibox64) a dalsie veci...misenka píše:dik
a este by ma zaujimalo co noveho bude mat kontrolelr ked
si tam dam to PIC18F452 a kolko bude stat PIC18F452.
a kedy to uz bude hotove?
co sa tyka toho kedy to bude hotove tazko povedat, zavisi od Thorstena ci bude usilovne makat

Kolko stoji to neviem ale co som kukal na stranke Microcipu tak stalo tusim nieco okolo $10... cize cca tak isto ako to stare..
PCB leptanie
ja si xcem ties ten plosak uz spravit ale vo firme chcu 2 Sk za cm stvorcovi. fotocitlyvi plosak je ties dost drahy a musis to este aj vedet robyt. neporadi niekto? alebo sa nenajde niekto z BA alebo PD alebo oklia co by mi to bol ochotny vyleptat?
Re: PCB leptanie
ja som si dal plosalky robit u tohto typka : cas@orangemail.sk, je z blavy takze pohoda...misenka píše:ja si xcem ties ten plosak uz spravit ale vo firme chcu 2 Sk za cm stvorcovi. fotocitlyvi plosak je ties dost drahy a musis to este aj vedet robyt. neporadi niekto? alebo sa nenajde niekto z BA alebo PD alebo oklia co by mi to bol ochotny vyleptat?
xalosi potreboval by som urobit controller, min. 8x8 buttonov ktore by fungovali ako note on a cca 40 tociitiek. ak sa niekto tymto ziviite
dajte mi vediet na durajka@istropolitana.sk tnxx

no ja som rozmyslal ze keby sa kupi stari mixsazni pult z bazaru plny potenciometrov tak by si to vnutri len preletoval a mal by si vystarano.abu píše:xalosi potreboval by som urobit controller, min. 8x8 buttonov ktore by fungovali ako note on a cca 40 tociitiek. ak sa niekto tymto ziviitedajte mi vediet na durajka@istropolitana.sk tnxx
-ziade vyrabanie zlozitej krabice
-ziadne kupovanie potenciometrov (teda ak by mali spravnu hodnotu 10k myslim)
-ziadne kupovanie tych spuntikov, koliesok na potenciometre, a te su casto drahsie ako poteciometre same...
abu, keby si to takto zjednodusis asy by si to aj sam vyrobyl

co vy na to?
DENDY tomu typkovi som uz pisal tak som zvedavi ze kolko to bude stat. ja totisto neviem takto z monitoru zistit kolko ma cm2 ten plosak. konkretne tieto:
-Core Module
-AIN Module
-DIN Module
-DOUT Module
-LTC Module
nevies poradit?
Treste se
; vas prebornik na stupidni dotazy se vratil! Mam toho trochu vic:
1) Chci si postavit postavit presne tu verzi, co je popsana ve walkthroug. Potrebuju vedet, jak mam zapojit potenciometry a buttony; je jedno v jakym poradi, kdyz chci aby kdyz zmacknu tlacitko pod kanalem 1, aby k nemu patrilo. Nebo je to ciste softwarova zalezitost? Stejne tak ty ledky.
2) Co presne je odlisny od normalniho zapojeni pot. v zapojeni starlike?
3) Kde v CR se daji sehnat vrsky k tem pot, a faderum? Mam katalog GM (ale starej, z roku 2001) a vubec tam nemaji fadery.
Predem diky

1) Chci si postavit postavit presne tu verzi, co je popsana ve walkthroug. Potrebuju vedet, jak mam zapojit potenciometry a buttony; je jedno v jakym poradi, kdyz chci aby kdyz zmacknu tlacitko pod kanalem 1, aby k nemu patrilo. Nebo je to ciste softwarova zalezitost? Stejne tak ty ledky.
2) Co presne je odlisny od normalniho zapojeni pot. v zapojeni starlike?
3) Kde v CR se daji sehnat vrsky k tem pot, a faderum? Mam katalog GM (ale starej, z roku 2001) a vubec tam nemaji fadery.
Predem diky
Re: MIDI kontroler - domaca vyroba
Prave som sa pustil do vyroby,, cakam na suciastky, idem vyrabat MIDIBOX LC mam 90%percent suciastok objednanych... zatial investicia 330eur.
tak sa tesim na balik a ide sa na to...
tak sa tesim na balik a ide sa na to...
KORG PA3x PRO