MIDI kontrolery

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 pro 2007 11:14

EW : Ani Euphonix 5MC ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 pro 2007 11:16

upman : ked nemas motorizovane fadre, tak to je absolutne nevhodne na mixovanie .. s tym daw nemozes ovladat .. akoze mozes, ale moc uzitku to neprinasa .. ako uz tu pisal excon ..

Uživatelský avatar
Settler
Příspěvky: 529
Registrován: 04 čer 2002 18:54

Příspěvek od Settler » 13 pro 2007 15:51

Ja byl jednu dobu hodne hotovej z REGELWERKu, nicmene se zrejme prestal prodavat.. a taky je fakt, ze uz jsou venku i zajimavejsi veci no..
http://www.doepfer.de/rw.htm

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 13 pro 2007 19:37

Pytkin píše:EW : Ani Euphonix 5MC ?

Pytkin. Euphonix System 5-MC neni spatna volba, nicmene z toho co hledam i jemu stale chybi jednotna sekce pro EQ Compressor Aux atd. On ma sice velkou matrici 8 x 8 cili 64 potenciometru na jedenu fader sekci, ale i tak to neni uplne intuitivni jako kdyz clovek saha na konkretni potenciometry, kterejm odpovidaj konkretni frekvence ci funkce. To u ICONu je vymsleny supr.

Obrázek



mimochodem tohle je jedna instalace u vas v Bratislave ve slovensky TV (jen je trochu rozpacita ta rezie). A pro zajiamvost co se pamatuju to byla jedna z vubec prvnich broadcast instalaci 5-MC firmy Euphonix.

Obrázek






Zatim mi prijde jednim z nejergonomictejsich studiovejch DAW kontroleru pripravovanej Devil Technologies DTR-101.
To mne zaujalo fakt moc. Skvele reseny ovladani potenciometry + touchscreen - genialni !!! Sem zvedavej kdy bude na trhu a za jakou finalni castku.

predvadeci videa prototypu zde:
http://www.gearwire.com/devil-dtr-101-d ... ienna.html
http://www.gearwire.com/devil-dtr-101-d ... ienna.html


web:
http://www.deviltechnologies.net

http://media.miroc.co.jp/aes2006/2nd_da ... ogies.html

Obrázek
Obrázek

.

Uživatelský avatar
Settler
Příspěvky: 529
Registrován: 04 čer 2002 18:54

Příspěvek od Settler » 13 pro 2007 20:11

ECSON WALDES píše:...Devil Technologies DTR-101...
Sem zvedavej kdy bude na trhu a za jakou finalni castku..
No.. kdyz to tak procitam a koukam na to, tak se na tu cenu asi ani neni treba nejak tesit.. :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2007 00:07

EW : To jo .. ked budeme stavat nove studio , tak nieco take tam urcite bude :)

cublay
Příspěvky: 66
Registrován: 07 lis 2006 11:43

Příspěvek od cublay » 14 pro 2007 08:56

Neměla tohle náhodou TV Nova v reklamním spotu na to svoje úžasný studio?

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 14 pro 2007 09:43

No na to bych potreboval asi 20 rukou, abych to mohl ovladat :) Jeste ze sem lama hobbysta a ne pro.....
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 14 pro 2007 10:47

no nestacim sa divit, nasiel som henten thread lebo som hladal info o tom Evolution controlery ktory si chcem kupit ku Kurzweilu lebo on ma malo sliderov, a zase sa to tu zvrtlo do extremnych kontrolerov pre vyvolenych... :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 pro 2007 10:57

demsky : UC-33 ? ten by ti mal v pohode fungovat na KW, ja som ho zapol na EX5 a fungoval v pohode.. ak mas manual ku KW tak tam mas tabulku kontrolerov pod akymi su cislami.. cez ten UC-33 potom uz len volas prislusny kontroler ktory si tam nasetujes a ides :)

ja mam este tu prvu verziu UC-33, novsia je UC-33e ta je lepsia lebo ma editor ukladania nekonecno presetov cez PC.. to UC-33 nema a je tam este rozdiel ze jeden kontroler bol zameneny za iny sa mi zda, ciste len cislene...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 14 pro 2007 11:02

excom : dik za help, skocim za poshookom si to osahat :)

ale da sa priradit hocijake cislo cc na akykolvek slider? chcem urobit nejake patche ktore budu kompatibilne s k2500/2600 slidermi.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 14 pro 2007 11:17

Ten UC-33 take doporucuji, ale neni nad SL-37 nebo Remote SL ZERO bez klaviatury, to ma Ondrash a tim me inspiroval

http://www.novationmusic.com/global/pro ... l/#details

RE: ale da sa priradit hocijake cislo cc na akykolvek slider? chcem urobit nejake patche ktore budu kompatibilne s k2500/2600 slidermi.
Novation to umi, ma na to editor, vytvoris si vlastni mapu a tu si pak vyvolas funkci Template. Funguje, zkousel jsem ze svym dig. pianem a poho
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 14 pro 2007 12:21

demsky píše:excom : dik za help, skocim za poshookom si to osahat :)

ale da sa priradit hocijake cislo cc na akykolvek slider? chcem urobit nejake patche ktore budu kompatibilne s k2500/2600 slidermi.
to vie prakticky kazdy kontroler, aj tie najvacsie smejdy od evolution. uc33 ma tusim aj pamate na presety cc layoutov...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 pro 2007 12:32

kexik píše:
demsky píše:excom : dik za help, skocim za poshookom si to osahat :)

ale da sa priradit hocijake cislo cc na akykolvek slider? chcem urobit nejake patche ktore budu kompatibilne s k2500/2600 slidermi.
to vie prakticky kazdy kontroler, aj tie najvacsie smejdy od evolution. uc33 ma tusim aj pamate na presety cc layoutov...
ako vravi kexik, ja len dodam ze UC-33e ma tie presety neobmedzene lebo si ich uklada do PC a odtial ich potom mozes ladovat do UC-33e cez MIDI.. UC-33 ma obmedzene presety, tusim 30 priamo v sebe.. co je sice dost ale ten komfort cez PC je urcite idealnejsi.. a UC-33 sa mi zda ze sa uz inde akona eBay neda zohnat..

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 14 pro 2007 15:15

upman píše:Ten UC-33 take doporucuji, ale neni nad SL-37 nebo Remote SL ZERO bez klaviatury, to ma Ondrash a tim me inspiroval

http://www.novationmusic.com/global/pro ... l/#details
Já jsem z UC-33 přešel na Novation. Je to technologicky mnohem dál a líbí se mi, jak počítají s vývojem i do budoucna (tlačítka 4-8 připraveny pro budoucí použítí...) To je fakt fajn, ale dokud Novation nebude mít nekonečné enkodery a motorizované fadery, tak je to stejnak naprd. Na druhou stranu. Integrace je čím dál lepší. Od února chystají integraci VST3 presetů. Líbí se mi jejich podpora...

Odpovědět