Me podminky:
Dobra cena, 15,20 euro (nebo tak nejak)
At je jakz takz stabilni, mikrofon HAT nesmi spadnout

At tam de ten pavouk bezproblemu, at ma normalni vysku kdyz colvek stoji

A at ma klipsy na kabel.
Diky !
chaha, od bespeca jsem si koupil midi kabel, vyborna vec 2x jsem ho reklamoval nez mi ho vzali zpetkexik píše:http://www.thomann.de/gb/hercules_stands_hcms631b.htm
ja mam tento... dost v pohode kusok, vsetko na rychloupinaky, ale stabilne... hacik na kabel ma
na slovensku mam nejake bespeco, tak to je teda kamarade shit, tej znacke by som sa skusil vyhnut, aspon teda v podobnej cenovej
S timhle musim souhlasit, mam presne stejny stojan, asi to bude jina znacka, ale konstrukce je naprosto totozna a za kvalitu bych to rozhodne neoznacil, furt se to gengle a povoluje, no zkratka je asi lepsi si trochu priplatit.kexik píše:ten druhy kus od shafu vyzera slubne... ten prvy ani nie, to stobovacie utahovatko na hlavnej tyci nie je ziadny med
... mmno je to levnej stojan ale ackoliv to z ty fotky neni videt oni to maji fakt zvladnuty. Uvidime za rok za dva ale tohle utahovani je delany s takovou packou navic ... blbe se to popisuje ale jde to utahnout dobre. Ostatne ... uvidite na srazukexik píše:ten druhy kus od shafu vyzera slubne... ten prvy ani nie, to stobovacie utahovatko na hlavnej tyci nie je ziadny med