Dík
Se suboscilátorem to musí být maso. Mám tu ještě dva volný tišťáky na HiEnd oscilátory do moduláru, takže by nebyl problém je tam přidat, ale zase z toho nástroje nechci dělat něco, co nevychází z jeho koncepce a podstaty. FM mod je jen zavedení oscilátoru do sumačního mixu modulačních zdrojů filtru a byla to otázka jednoho potenciometru, jednoho odporu a tří drátků.
Ale je pravda, že jsem zvažoval přidání šumovýho generátoru, kterej mi na Prodigy trochu chybí (a navíc mi zbyl jeden prototyp noise-gen z prenatálního stádia moduláru).
No a Ring modulátor přímo na palubě taky není od věci.
Teď ale bude mít Prodigy chvilku klid a budu se pro změnu věnovat Yamaze CS-15, do které jsem už zabudoval převodník MCV-1 a teď se chystám na možnost přepínání na sériové řazení filtrů - čili přepnutí na 24db filtr a to mě u Yamahy docela dost zajímá (ikdyž popravdě na ní je nejzajimavější právě to paralelní řazení). Ale udělám to jako na Prodigy: nejdřív to zapojím jen tak na drátky, abych zjistil, jestli je to opravdu takový zvukový přínos, že mi stojí za vrtání do panelu nástroje a pak teprv budu týden vymýšlet, kam vrtnout a svádět vnitřní boj, jestli to opravdu chci