Moog Slim Phatty VS DSI Tetra

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Slammin

Re: Moog Slim Phatty VS DSI Tetra

Příspěvek od Slammin »

Diky za postrehy 8) !
Do ted jsem delal jen s SW ( arturia a tak podobne ), tak jsem si chtel koupit a vyzkouset nejakej ten HW. Slim Phatty se mi libi proto, ze by to byla trochu zmena v ovladani a hlavne se mi Moogy hrozne libi obecne.Kazdopadne zvukove se mi libi jak tetra, tak i slim ale tetra ma jeste nejakej ten bod nahoru za to, ze je poly a da se senhat i o neco levneji nez slim.Takze si jeste necham vikend na rozhodnuti a pak objednam.Zatim to vypada na tetru :)
Adam Audio A7X, TC konnekt 6, Ableton 8 Suite, Novation remote SL49MK2, Sennheiser HD25, Arturia 10 year the Suite, Sylenth 1...

Slammin

Příspěvek od Slammin »

Jeste mam teda jeden dotaz :mrgreen:
Jelikoz jsem nikdy nic podobneho nemel ( jako tetra ) a pouzival jen SW, tak by mne zajimalo, jak to je s ovladanim.
Dival jsem se a k te tetre je nejaky SW editacni.Kdyz se divam na tetru, tak asi nejde ovladat vsechny parametry "najednou" ale budu asi muset prirazovat a kdyz se na to divam, nema to moc ovladacich prvku..?Slo by priradit parametry tetry na muj midi kontroler a ovladat vse pres nej? :oops:
Adam Audio A7X, TC konnekt 6, Ableton 8 Suite, Novation remote SL49MK2, Sennheiser HD25, Arturia 10 year the Suite, Sylenth 1...

Poklop

Příspěvek od Poklop »

ano

kexik

Příspěvek od kexik »

takisto mozes ovladat zo softveru, vyrobis si softverovy ovladaci panel, kde budu cudliky ovladat CC povely... cize bude to kvazi akesi vsti ovladajuce ovsem hardver. samozrejmostou je moznost automatizacia parametrov, tj ich automaticke menenie v case. ak si zvyknuty na prascu s vsti, toto bude uplne idealny sposob

dendy

Příspěvek od dendy »

2 veci k tomu videu... pecka ako si to ten vlasaty STRASNE uziva :-)) uplne jak najviac na tom ulietava :-)))) a ten mlady vyzera jak brat Rohlika z Vesnicko ma strediskova :-)))))

inak ulet, trosku drahe riesenie na polyfonny analog synth :-)))

Slammin

Příspěvek od Slammin »

OK.. 8)

Diky za pomoc

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

nebo si prostě od soundtower koupíš kompletní SW editor ...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Aha, pro Mopho je plný editor zdarma a pro Tetru jsou dvě verze: LE zdarma a PRO placená..
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pro mopho je i placený editor.. i neplacený VSTi. Ten od soundtower stojí za prd.. kamarád stáhl včera nějaký free. Jednak má hezčí interface a taky umí bežet jako VSTi v DAW a nefreezuje noty v presetech.

BS

Příspěvek od BS »

skoda, ze se tetra nedela v klavesove verzi.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

TOM-Thak píše:Pro mopho je i placený editor.. i neplacený VSTi. Ten od soundtower stojí za prd.. kamarád stáhl včera nějaký free. Jednak má hezčí interface a taky umí bežet jako VSTi v DAW a nefreezuje noty v presetech.
Mohl bys zjistit jaký editor stáhl kamarád? Ten CTRLR ? Ten sice používám, ale nefungujou tam všechny ovládací prvky a neumí to načíst preset z Tetry, takže pokud změníš patch (preset), tak vůbec netušíš jak je ten zvuk nastavenej.
To ten soundtower aspon funguje pro kanál 1 i když je Tetra v Combo mode.
No, DSI se v supportu software moc nevyznamenalo.
Tetra nejde plně editovat pomocí SW a buhví kdy to půjde.

abuse

Příspěvek od abuse »

ja som vcera stiahol a nainstaloval template pre tetru do Novation Remote SL

http://www.gearslutz.com/board/attachme ... tra-cc.zip

funguje to bez problemov, dalsie prijemne vylepsenie editacie. nie je tam uplne vsetko nakodovane, iba oscilatory filtre a jedna obalka, ak budem mat chvilu casu vylepsim to o max paramatrov co sa bude dat

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poklop píše:
TOM-Thak píše:Pro mopho je i placený editor.. i neplacený VSTi. Ten od soundtower stojí za prd.. kamarád stáhl včera nějaký free. Jednak má hezčí interface a taky umí bežet jako VSTi v DAW a nefreezuje noty v presetech.
Mohl bys zjistit jaký editor stáhl kamarád? Ten CTRLR ? Ten sice používám, ale nefungujou tam všechny ovládací prvky a neumí to načíst preset z Tetry, takže pokud změníš patch (preset), tak vůbec netušíš jak je ten zvuk nastavenej.
To ten soundtower aspon funguje pro kanál 1 i když je Tetra v Combo mode.
No, DSI se v supportu software moc nevyznamenalo.
Tetra nejde plně editovat pomocí SW a buhví kdy to půjde.
Zjistim ti to. Mam ho doma stezany ale ve standalone verzi ne VSTi.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

http://www.ctrlr.org/ Tady je ten editor na mopho.

Odpovědět