MPC 2000XL dotaz
MPC 2000XL dotaz
Čau, mam tu menší problem. Poradí mi někdo, jak nastavim, aby fungovalo: Zmáčknu např. 1. pad=spustí se sampl. Já potřebuju, aby se ten první pad vypnul, jakmile zmáčknu jinej. Abych prostě mohl hrát samply a zároveň se mi nepřekrejvaly. Pady mam nastavený na mono, co dál ale už netušim 

Re: MPC 2000XL dotaz
nie su tam dake grupy ? na bubenikoch byva nieco ako hihat group .. alebo mute group .. open a closed hihat das do jednej grupy aby closed zavrela doznievanie open hihatky ..
A nevíš jak přesně? Mam ho teprve druhej den, tak že v tom celkem tápuemah píše:skus si nastavit ako monofonny cely program.

Jak dlouhy mas ty samply? Nikdy jsem nic podobnyho nezazil, napada mi jenom to, ze mas moc dlouhy samply, jinak fakt netusim...
Pytkin Ti docela dobře poradil.Je to takhle na MPC 1000,tak předpokládám že i starý dobrý 2000.U tý 1000 to je ještě tak že můžeš nastavit ONE SHOT nebo NOTE ON,to znamená že Ti sampl přehraje celý,nebo Ti bude hrát jen po dobu stisknutého padu.
to Smog: Samply nemam moc dlouhý, ale ne vždycky chci aby mi ten sampl dohrál celej. Jak je to například v Reasonu v Dr.Rexu, kde si nastavíš polyphony na 1 a hraje vždy pouze jeden sampl. Nebo můžeš mi nějak přiblížit jak ty sampluješ? Dělam stejnej styl.
Jestli jsi na Facebooku, tak si me najdi pod nickem Jan Tribal Smog , prodiskutujeme to tam na chatu, zrovna ted to resim s jednim clovekem...
Přidal jsem si tě.
Michael Spilka
Michael Spilka