NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od jsem.devka » 25 kvě 2011 08:20

ahoj audiozone! http://www.native-instruments.com/#/en/ ... ?page=1748 chci si v pátek skočit pro tuhle hračku. nahodim ještě link na video: http://www.youtube.com/watch?v=F4DUUDw3mww a jediný co mě trápí je, že nemůžu zjistit nikde, pokud je možný abych míchal set na Traktoru, a mikrofonní vstup který má tahle mašinka taky routoval do abletonu live a tam mohl hned procesovat a posílat ven. takže jeden notebook, na něm traktor a ableton puštěný zároveň. mikrofon přes ableton. poradí mi tu nějaký znalec? děkuju kluci!

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od dendy » 25 kvě 2011 08:30

no neviem mne sa moc nezda mozne aby 2 softy pristupovali sucasne na 1 asio driver ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od biscuit » 25 kvě 2011 08:35

asi tak...

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od jsem.devka » 25 kvě 2011 08:50

spustit zároveň jdou, i syncnout. jen sem nikde nenašel jestli jde mikrofon protáhnout přes ableton přes ten jejich vstup na traktoru.

KonradOx
Příspěvky: 39
Registrován: 02 bře 2010 23:34

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od KonradOx » 25 kvě 2011 08:51

The Fireface 400 allows one ASIO client per channel pair, i.e., you can have Cubase on playback channels 1+2 and Native Instruments Pro-53 on playback channels 3+4, but not both on 1+2, because then you get pops and clicks and things don't work.

By contrast, the Kore audio interface has the best ASIO multiclient driver I have ever seen. This driver allows you to have as many ASIO clients on the same plabyack channel pair as your computer can cope with.

Kore Audio sú zvukovky od Native Instruments. Ináč, k traktoru a S4 najviac vecí na http://www.djtechtools.com

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od jsem.devka » 25 kvě 2011 08:55

ale S4 v sobě už má dost dobrou zvukovku prej. taky by to asi mělo jít Konrad, dík

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od biscuit » 25 kvě 2011 09:01

no asi jinde nez na ni foru, nebo vyzkousenim to nezjistis. ja osobne bych se bal nazivo nestability a kazdej software bych radeji jel na dedikovanym pc. nejde jen o vytizeni procesoru, ale treba i o sdileni harddisku pro dve aplikace, ktery ho budou zaroven asi hojne vyuzivat..
jen muj nazor

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od jsem.devka » 25 kvě 2011 09:05

promiň nerozumim: dedikovanym pc?
zkusim to v krámě, ale nejdřív zkusim jestli mi někdo neporadí tady. hrát přes traktor je pro mě výzva, ale když už je to allineone řešení, že stačí vzít jen to a notebook, proč nevyužít i toho mikrofonního vstupu a pořádně (přes ableton + vst). kdyby to aspoň takhle fungovalo, du do toho.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od biscuit » 25 kvě 2011 09:07

no jako jeden nb na traktor a druhej na ableton.. jsem v tomhle mozna az moc opatrnej, ale nikdy bych nechtel zazit kolaps pc na stage ;)
napada me.. mrkni jeste na videa od ni. casto tam typci pouzivaj traktor + maschine a mozna i z jednoho kompu..
nejnovejsi video od dub fx je taky docela dobry a mozna pochopis, ze ani ableton nepotrebujes ;)

dedyk
Příspěvky: 49
Registrován: 11 dub 2010 21:03

Re: NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR S4

Příspěvek od dedyk » 25 kvě 2011 10:44

2jsem.devka: "dedikovany pc" je takovy, ktery ti vytunim ja... dedyk

Odpovědět