Ahoj pánové,
pořídil jsem přes eBay MPC 1000 a nehraje mi levý výstup sluchátka ani hlavního výstupu.
Prodejce tvrdí že vše bylo ok, tak mu zatím chci věřit.
DAC funguje, samplovat můžu ve stereu a když následně sampl přiřadím na assignable out 1+2 nebo 3+4 tak i ve stereo přehraje.
No levý sluchátko i levej main out jsou hluchý. Jen při startu je slyšet výraznější lupanec.
Ovladač hlasitosti funguje plynule v celé dráze, žádný praskot.
Zkoušel jsem několik OS, vždy stejný výsledek. Momentálně aktualni JJOS 3.16
Oddělal jsem horní i spodní kryt, vymontoval desku se sluchatkovym jackem a zkoušel najít nějaký rozpojený ribbon konektor nebo jinou anomálii, ale vše se zdá bezvadné a čisté bez prachu nebo stop po vlhkosti.
Netušíte kde by mohla být závada a kde sehnat schéma zapojení?
Případně neznáte kontakt na někoho kdo umí tento sampler opravit nebo alespoň identifikovat závadu, abych mohl s prodejcem jednat?
Nehraje levý kanál MPC 1000
Re: Nehraje levý kanál MPC 1000
Vyzerá to, že si spravil všetko na to aby si overil funkčnosť , ešte by som ten stroj nehal nejakých 24 h zapnutý aby sa mali šancu prebudiť všetky kondenzátory ak nebol prístroj dlhodobo používaný , potom možeš skúsiť namietať funkčnosť.
-
Zítra to posílám to servisu, dostal jsem tip na jednu firmu ve Zlíně (BEL 4567 electronics).
Zkusím to tedy nechat zapnuté přes noc, jestli se náhodou neprobudí.
Zkusím to tedy nechat zapnuté přes noc, jestli se náhodou neprobudí.
tých 24h som aj trochu prehnal , mohlo by stačiť zo 4hodky , ked by som bol zufaly tak by som to nehal aj ja pokusne cez noc i keď je to taký pokus ktorý by zopar ludi nepobralo.
-
Byly vytržené kontakty volume potenciometru z desky.
Asi hrubé zacházení při přepravě z Francie.
Asi hrubé zacházení při přepravě z Francie.
Je fajn ak sa dozvieme aj ako prípad dopadol , mohli by si zobrať príklad aj ostatní keď hľadáme riešenie , hlavne tieto technické problémy sú tak dobrým informatívnym prvkom.
Potenciometre ak sú napájkované priamo na doske tak aj používaním sa môže tento spoj prerušiť, je to častá závada.
Tak som rád že sa problém odstránil.
Potenciometre ak sú napájkované priamo na doske tak aj používaním sa môže tento spoj prerušiť, je to častá závada.
Tak som rád že sa problém odstránil.
-
Jo to já taky.
Jdu rozsekat nějakej starej funkovej track!
Ehm... teda až potom co přečtu ten stodvacetistránkovej manuál..
Jdu rozsekat nějakej starej funkovej track!
Ehm... teda až potom co přečtu ten stodvacetistránkovej manuál..