New KORG Monotribe In the Flesh

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od a.tom.x » 05 dub 2011 10:23

Jo jo viděl jsem, snad budou pokračovat a vyrobí něco "plnotučného" vč. MIDI, takovou MS10 po téměř 40 letech
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

emah

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od emah » 05 dub 2011 12:47

cital som, ze to je asi prvy april. na stranke korg nic oficialne, ani na youtube.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12787
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od dendy » 05 dub 2011 12:48

pekne.. z toho by sa mohol poucit aj roland :-) paci sa mi cesta akou ide korg.. len skoda ze do toho nedali aj midi.. pri tamtoto synthe uz by to trochu aj malo zmysel .. aspon primitivne na note on/off ked uz nie na o vladanie vsetkych prvkov ...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od Kermitak » 05 dub 2011 13:04

To mohli. Ale jestli to pojede v duchu monotronu, tak dodelat midi neni problem. A doufam, ze to nebude takovej sumak jako monotron, to me na nem docela stve.

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od c9000 » 06 dub 2011 19:37

Dnes mi psali z Korgu že v průběhu cca jednoho měsíce bude tenhle monotribe u nich v akci. Je to prý jednorázový nákup, takže omezená nabídka časově, cena 4990,- Kdyby někdo chtěl toho mrnouse:)
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

emah

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od emah » 06 dub 2011 19:46

@c9000 - 5000czk?
no, videa pribudli, kua... asi to fakt bude pravda. chcem to:)


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2011 09:04

preco do toho nedaju midi ?

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2272
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 26 dub 2011 13:11

Pytkin píše:preco do toho nedaju midi ?
:!: :!: :!: presne toto nechápem, inak by som to hned objednal.. ešte ked do monotrona nedajú tak dobre, ale sem by sa patrilo.. ale aj tak si to asi kúpim, len čakám aké MIDI do toho kto zbastli..
OT:ale napr tak isto ma zaráža že na kontrolery už sa často nedáva 5din MIDI out, ale len USB..
alebo že MIDI krabičky sú napájané len cez USB, že prečo tam nedajú dierku na adaptér ??
atd..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2011 13:25

No jo, taky to uplne nechapu, nastesti by melo byt snadny do toho midi dodelat, jako u monotrona. Ale zni super! :)

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2272
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 26 dub 2011 13:36

Ked už ide o dukáty, tak mohol Korg predávat nejaký predchystaný MIDI kit, ktorý by sa dal pribastlit k Monotribe prípadne aj k Monotronu, povedzme za 50€.. to by bolo fajn
A robil tu z fora už niekto MIDI do Monotronu? zatial som nepostrehol..

emah

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od emah » 26 dub 2011 13:44

ReaktoplazmAR píše:Ked už ide o dukáty, tak mohol Korg predávat nejaký predchystaný MIDI kit, ktorý by sa dal pribastlit k Monotribe prípadne aj k Monotronu, povedzme za 50€.. to by bolo fajn
A robil tu z fora už niekto MIDI do Monotronu? zatial som nepostrehol..
iba CV riadenie, prevodnik mam od CHD

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: New KORG Monotribe In the Flesh

Příspěvek od Kermitak » 26 dub 2011 14:13

ReaktoplazmAR píše:Ked už ide o dukáty, tak mohol Korg predávat nejaký predchystaný MIDI kit, ktorý by sa dal pribastlit k Monotribe prípadne aj k Monotronu, povedzme za 50€.. to by bolo fajn
A robil tu z fora už niekto MIDI do Monotronu? zatial som nepostrehol..
Mam to v planu, delal jsem tu k tomu tema.

Odpovědět