New KORG Monotribe In the Flesh
Re: New KORG Monotribe In the Flesh
Jo jo viděl jsem, snad budou pokračovat a vyrobí něco "plnotučného" vč. MIDI, takovou MS10 po téměř 40 letech
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
cital som, ze to je asi prvy april. na stranke korg nic oficialne, ani na youtube.
pekne.. z toho by sa mohol poucit aj roland
paci sa mi cesta akou ide korg.. len skoda ze do toho nedali aj midi.. pri tamtoto synthe uz by to trochu aj malo zmysel .. aspon primitivne na note on/off ked uz nie na o vladanie vsetkych prvkov ...

To mohli. Ale jestli to pojede v duchu monotronu, tak dodelat midi neni problem. A doufam, ze to nebude takovej sumak jako monotron, to me na nem docela stve.
Dnes mi psali z Korgu že v průběhu cca jednoho měsíce bude tenhle monotribe u nich v akci. Je to prý jednorázový nákup, takže omezená nabídka časově, cena 4990,- Kdyby někdo chtěl toho mrnouse:)
@c9000 - 5000czk?
no, videa pribudli, kua... asi to fakt bude pravda. chcem to:)
no, videa pribudli, kua... asi to fakt bude pravda. chcem to:)
- ReaktoplazmAR
preco do toho nedaju midi ?
- ReaktoplazmAR
Pytkin píše:preco do toho nedaju midi ?

OT:ale napr tak isto ma zaráža že na kontrolery už sa často nedáva 5din MIDI out, ale len USB..
alebo že MIDI krabičky sú napájané len cez USB, že prečo tam nedajú dierku na adaptér ??
atd..
No jo, taky to uplne nechapu, nastesti by melo byt snadny do toho midi dodelat, jako u monotrona. Ale zni super! 

- ReaktoplazmAR
Ked už ide o dukáty, tak mohol Korg predávat nejaký predchystaný MIDI kit, ktorý by sa dal pribastlit k Monotribe prípadne aj k Monotronu, povedzme za 50€.. to by bolo fajn
A robil tu z fora už niekto MIDI do Monotronu? zatial som nepostrehol..
iba CV riadenie, prevodnik mam od CHDReaktoplazmAR píše:Ked už ide o dukáty, tak mohol Korg predávat nejaký predchystaný MIDI kit, ktorý by sa dal pribastlit k Monotribe prípadne aj k Monotronu, povedzme za 50€.. to by bolo fajn
Mam to v planu, delal jsem tu k tomu tema.ReaktoplazmAR píše:Ked už ide o dukáty, tak mohol Korg predávat nejaký predchystaný MIDI kit, ktorý by sa dal pribastlit k Monotribe prípadne aj k Monotronu, povedzme za 50€.. to by bolo fajn