http://www.m-berger.de/projects/b4contr ... oduct.html
Keby si mal na tom obrazku cenovku, tak ti ani o moc krajsia nepridePytkin píše:neni krajsia originalna B3 ?
prave proto ze to vim je milý ze te zaujala takovahle vecbiscuit píše: vlad: covece, kdyby slo o umisteni, tak vyhodim televizi a hned je kam datu me je ale problem, ze bych si na tom nezahral. dyt vis, ze stezi neco vytukam na jedny klaviature
a ovladat jeste bas pedaly? haha
kexiku, ty znas nejakej kontroler, kterej ma dve klaviatury, pedaly a vsechny tahla a kontrolery? nikdo tady prece netvrdi, ze je to neco nutnyho...kexik píše:pytkin ma recht, ten kontroler je sprostota pre geekov, ktora nema nic spolocne so zdravym rozumom. bud ma nadchyna original a kupim si ho, alebo som praktik, postaci mi plugin, ale v tom pripade nema vyznam rozmyslat nad nejakou truhlicou s cifrovanymi nozickami.
znas nejakej kontroler, kterej ma dve klaviatury, pedaly a vsechny tahla a kontrolery? nikdo tady prece netvrdi, ze je to neco nutnyho...
navic tohle neni komercni produkt, ale vytvor jednoho sikuly, kterej si to udelal pro sebe.. alespon tak jsem to pochopil
alebo novy C2 vyzera bombovoc9000 píše:To už snad radši Nord C1.
Zvukově uspokojí a hezky vypadá , ale s cenou je muzikant na pulce origo Hammondu.