NI maschine

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1177
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: NI maschine

Příspěvek od Prvotsky » 29 dub 2009 13:32

Uz ste to nekdo mel pod rukama?

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Re: NI maschine

Příspěvek od Hena » 04 kvě 2009 16:23

Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?
jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?

kombinateur
Příspěvky: 45
Registrován: 17 pro 2008 00:22

Re: NI maschine

Příspěvek od kombinateur » 04 kvě 2009 20:46

Hena píše:
Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?
jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?
Me by zajimalo, cim, kdyz mas Maschine spusteny jako plugin v nakym hostu, lze spoustet z hostu jednotlive sceny? Ma to natvrdo nastavenou nakou midi zpravu, kterou musis v hostu do pluginu poslat nebo se da nastavit cokoliv, napriklad naka nota na konkretni scenu?

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1177
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: NI maschine

Příspěvek od Prvotsky » 05 kvě 2009 20:51

Jak seš s ní spokojenej? Jaká je kvalita továrních bank, jak dobrý sou ty efekty a jestli když si uděláš kit z vlastních wavs je to přehrává bez
zkreslení původního zvuku...
díky moc za odpověď!

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Re: NI maschine

Příspěvek od Hena » 13 kvě 2009 20:44

kombinateur píše:
Hena píše:
Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?
jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?
Me by zajimalo, cim, kdyz mas Maschine spusteny jako plugin v nakym hostu, lze spoustet z hostu jednotlive sceny? Ma to natvrdo nastavenou nakou midi zpravu, kterou musis v hostu do pluginu poslat nebo se da nastavit cokoliv, napriklad naka nota na konkretni scenu?
zatím dělám jen v tom programu,tak jsem to ještě jako plugin nepoužíval,ale o víkendu to zkusím a dám vědět

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Re: NI maschine

Příspěvek od Hena » 13 kvě 2009 20:50

Prvotsky píše:Jak seš s ní spokojenej? Jaká je kvalita továrních bank, jak dobrý sou ty efekty a jestli když si uděláš kit z vlastních wavs je to přehrává bez
zkreslení původního zvuku...
díky moc za odpověď!
spokojenej jsem maximálně,svoje nápady hned převádíš do realu a to je fakt super.kvalita zvukovích bank je super,prostě NI u mě vedou a efejty si taky nemůžu vynachválit,sice to nemůžu porovnávat s profesionálníma efektama,ale pro moje hraní to stačí a jsem s nima maximálně spokojenej.Co se týká nějakého zkreslení,žádné jsem nezaznamenal.pokud máš kvalitní samply tak to ani nehrozí.
Jinak můžu jen doporučit!!!! :D

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8800
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 02 srp 2009 13:45

mate uz i nekdo jinej? moc me zajima nazor na kvalitu provedeni kontroleru od co nejvic lidi. testuju ted software a i pres skeptickej pristup me to hodne nadchlo.
diky vsem za nazory

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Re: NI maschine

Příspěvek od smog » 14 čer 2010 13:55

Zdravím všechny majitele a chtěl bych poprosit o radu. Maschine jsem pořídil nedávno a poměrně rychle se zorientoval. Včera mě ale zaskočila nepříjemná věc a to ta, že Maschine přestala zaznamenávat nahrávání, jde mi akorát spustit nahrávání, nejde ale zapnout play a ani click a samozřejmě žádná stopa se nezaznamená. Určitě to bude nějaká blbost, ale na nic nemůžu přijít... Nemáte někdo nějakej nápad?
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8800
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 14 čer 2010 14:19

prepokladam, ze ve standalone modu.. zkusil jsi nacist jinej projekt? treba nejakej ten demo.. dela to porad?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2688
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x » 14 čer 2010 14:55

Taky vás tak rozčilujou ty knoby a jejich citlivost? Dělá to stejnej bordel jako Microwave XT. Natočit tam něco přesně, aniž bych třkrát přejel tam a zpět se nedá :( "Zoubkovaný" potenciometry by neškodily.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Re: NI maschine

Příspěvek od smog » 14 čer 2010 15:28

biscuit: Díky, podívám na to večer...

Jinak jsem ted nasel neoficialni Maschine Hardware Quick Reference Guide, mohlo by se mozna nekomu hodit...

http://www.mediafire.com/file/wqjj0ntmlkm/Maschine HW Quick Ref V1.pdf

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2688
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x » 15 čer 2010 20:30

Jo a už mi to 2x spadlo při startu a jednou při práci :(

Luxusní je teda ta práce se smyčkama. Rozkrájení a přiřazení na pady ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2688
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x » 27 čer 2010 23:21

Tak zásadní problém, pod Cubase u mě nepoužitelné, praská v tom jako prase. Přestane to otravovat až tak u 33 ms latence ... tj. k ničemu

Stejnej problém má spousta lidí jak jsem viděl na NI fóru .... fakt dobrý :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8800
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit » 28 čer 2010 08:43

divny, ja mam vetsinou 8 nebo 12 ms a bez problemu...

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2688
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x » 28 čer 2010 08:56

Tak po prenastaveni biosu (všechny energy saving funkce off), vypnutí lan a odinstalace antiviru jsem na 6 ms a zda se bez problému ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět