NI maschine

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: NI maschine

Příspěvek od Prvotsky »

Uz ste to nekdo mel pod rukama?

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Re: NI maschine

Příspěvek od Hena »

Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?
jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?

kombinateur
Příspěvky: 47
Registrován: 16 pro 2008 23:22

Re: NI maschine

Příspěvek od kombinateur »

Hena píše:
Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?
jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?
Me by zajimalo, cim, kdyz mas Maschine spusteny jako plugin v nakym hostu, lze spoustet z hostu jednotlive sceny? Ma to natvrdo nastavenou nakou midi zpravu, kterou musis v hostu do pluginu poslat nebo se da nastavit cokoliv, napriklad naka nota na konkretni scenu?

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1281
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: NI maschine

Příspěvek od Prvotsky »

Jak seš s ní spokojenej? Jaká je kvalita továrních bank, jak dobrý sou ty efekty a jestli když si uděláš kit z vlastních wavs je to přehrává bez
zkreslení původního zvuku...
díky moc za odpověď!

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Re: NI maschine

Příspěvek od Hena »

kombinateur píše:
Hena píše:
Prvotsky píše:Uz ste to nekdo mel pod rukama?
jo,já si jí tu mašinu pořídil,zajímá tě něco?
Me by zajimalo, cim, kdyz mas Maschine spusteny jako plugin v nakym hostu, lze spoustet z hostu jednotlive sceny? Ma to natvrdo nastavenou nakou midi zpravu, kterou musis v hostu do pluginu poslat nebo se da nastavit cokoliv, napriklad naka nota na konkretni scenu?
zatím dělám jen v tom programu,tak jsem to ještě jako plugin nepoužíval,ale o víkendu to zkusím a dám vědět

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Re: NI maschine

Příspěvek od Hena »

Prvotsky píše:Jak seš s ní spokojenej? Jaká je kvalita továrních bank, jak dobrý sou ty efekty a jestli když si uděláš kit z vlastních wavs je to přehrává bez
zkreslení původního zvuku...
díky moc za odpověď!
spokojenej jsem maximálně,svoje nápady hned převádíš do realu a to je fakt super.kvalita zvukovích bank je super,prostě NI u mě vedou a efejty si taky nemůžu vynachválit,sice to nemůžu porovnávat s profesionálníma efektama,ale pro moje hraní to stačí a jsem s nima maximálně spokojenej.Co se týká nějakého zkreslení,žádné jsem nezaznamenal.pokud máš kvalitní samply tak to ani nehrozí.
Jinak můžu jen doporučit!!!! :D

biscuit
Příspěvky: 9570
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit »

mate uz i nekdo jinej? moc me zajima nazor na kvalitu provedeni kontroleru od co nejvic lidi. testuju ted software a i pres skeptickej pristup me to hodne nadchlo.
diky vsem za nazory

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 236
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Re: NI maschine

Příspěvek od smog »

Zdravím všechny majitele a chtěl bych poprosit o radu. Maschine jsem pořídil nedávno a poměrně rychle se zorientoval. Včera mě ale zaskočila nepříjemná věc a to ta, že Maschine přestala zaznamenávat nahrávání, jde mi akorát spustit nahrávání, nejde ale zapnout play a ani click a samozřejmě žádná stopa se nezaznamená. Určitě to bude nějaká blbost, ale na nic nemůžu přijít... Nemáte někdo nějakej nápad?
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S

biscuit
Příspěvky: 9570
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit »

prepokladam, ze ve standalone modu.. zkusil jsi nacist jinej projekt? treba nejakej ten demo.. dela to porad?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x »

Taky vás tak rozčilujou ty knoby a jejich citlivost? Dělá to stejnej bordel jako Microwave XT. Natočit tam něco přesně, aniž bych třkrát přejel tam a zpět se nedá :( "Zoubkovaný" potenciometry by neškodily.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 236
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Re: NI maschine

Příspěvek od smog »

biscuit: Díky, podívám na to večer...

Jinak jsem ted nasel neoficialni Maschine Hardware Quick Reference Guide, mohlo by se mozna nekomu hodit...

http://www.mediafire.com/file/wqjj0ntmlkm/Maschine HW Quick Ref V1.pdf

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x »

Jo a už mi to 2x spadlo při startu a jednou při práci :(

Luxusní je teda ta práce se smyčkama. Rozkrájení a přiřazení na pady ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x »

Tak zásadní problém, pod Cubase u mě nepoužitelné, praská v tom jako prase. Přestane to otravovat až tak u 33 ms latence ... tj. k ničemu

Stejnej problém má spousta lidí jak jsem viděl na NI fóru .... fakt dobrý :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

biscuit
Příspěvky: 9570
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI maschine

Příspěvek od biscuit »

divny, ja mam vetsinou 8 nebo 12 ms a bez problemu...

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: NI maschine

Příspěvek od a.tom.x »

Tak po prenastaveni biosu (všechny energy saving funkce off), vypnutí lan a odinstalace antiviru jsem na 6 ms a zda se bez problému ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět