pockaj ja som povedal ze juno a 106 som mal v ruke.. ale nepovedal som ze netusim co dokazu ine.. myslim ze na to aby clovek pocul co ten-ktory synth dokaze su aj ine sposoby - existuju obrovske zasoby zvukovych ukazok na nete a ver tomu ze si viem predstavit co dokazu vyspelejsie analogy. ja viem presne co povies ze nic sa nevyrovna tomu mat to v ruke, ano, mozno to je super ale fakt je ze v konecnom dosledku su usi dolezitejsie, najdolezitejsie je pocut a na to clovek nepotrebuje mat ten-ktory synth realne na stole. napr. s tym, ze NM nie je to prave orechove na basy jednoznacne s tebou suhlasim... ale jednoducho mne osobne to, comu niekto hovori "sterilny digitalny zvuk" extremne vyhovuje, ver ci never, to je to co je pre mna skutocna kvalita...ECSON WALDES píše:Dendy:
Ver ze jsem neprestrelil, minimalne si precti pokud nechces verit memu nazoru to, co napsal BODYIA. Nekde jsem na ezone od tebe cet ze znas z HW jen Alpha Juno a Juno-106. Pokud tomu tak je, tak je moc skoda ze jsi neslysel jiny poradny analog nebo digital syntaky - uznal bys ze MicroModular ma opravdu desne mizernej zvuk..
btw. kedze diskusne fora su trosku neosobne a nevidno naladu cloveka co pise prispevok : pohoda, kludna diskusia a vymena nazorov, ziadny hnev ani nic take z mojej strany