Nord Micromodular

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
dendy

Re:

Příspěvek od dendy »

jo super citanie ... niektore stare thready tu na ezone ukryvaju kus historie :)

ECSON WALDES píše: Dendy:
Ver ze jsem neprestrelil, minimalne si precti pokud nechces verit memu nazoru to, co napsal BODYIA. Nekde jsem na ezone od tebe cet ze znas z HW jen Alpha Juno a Juno-106. Pokud tomu tak je, tak je moc skoda ze jsi neslysel jiny poradny analog nebo digital syntaky - uznal bys ze MicroModular ma opravdu desne mizernej zvuk.
.
tu napriklad po 5 rokov (ten eksonov prispevok je z 2005) ked mi preslo rukami vcelku dost HW synthov a aj SW synthy su uz trosku inde ako boli 5 rokov dozadu musim povedat ze si stale za svojim nazorom stojim a nordacke modulary ma bavia uplne velmi :-) samozrejme G2 hra lepsie ako micromodular ale aj micromodular ma svoje caro :)

Inte-lect23

Re: Nord Micromodular

Příspěvek od Inte-lect23 »

Nord modular je prostĕ i dnes vyhledávany. u pár producentú co jsem se nedávno bavil mĕli ho kdysy v roce 2004 tehdy jsem ho zbožńoval když jsem ho zkoušel poletech ho chcou zpĕt i já bych ho bral i když mám už 5 let nord rack 2x ktéry nemá sice tak dobré prevodníky zvuk jako nord rack 2 ale mĕ stačí, klidnĕ bych bral modular jeśtĕ k tomu ale jedinĕ ten s klavesama bo je fajn maly o jeden kontrolér mínĕ sebou ,ta struktura nord modularu je taková že asi jiny ne primo modulàrní synth, desk top syth by si privlastek modulár nemohl tak lehce dàt do jména. Ale dnes když vidím Bheringer Proton semi modulár za 7500kč tak se dá začít poradnĕ rackovat. Uź to není sci-fi eurorack standart ktery je dneska i obstojny software na naučení neź zainvestujeś víš do čeho jdeś, z dnešního pihledu je sranda mrknout tady na staré forum do času konce puberty sranda

dendy

Re: Nord Micromodular

Příspěvek od dendy »

> Ale dnes když vidím Bheringer Proton semi modulár za 7500kč tak se dá začít poradnĕ rackovat

Neutron :-) Jo ten je super, vala sa mi tu na stole :-)

K nordu - stale som nezmenil nazor, aj stary MicroModular a hlave G2 su peckove stroje .. Odkedy ale mam na iPade toto, uz by som do nord modularu peniaze asi nevrazal :) Coskoro tam budu multi audio in / out moduly, takze v kombinacii s tymto: https://www.expert-sleepers.co.uk/es9.html sa to da pekne integrovat s ostatnymi HW modular/semimodular vecami - a moznosti su takmer nekonecne, hlavne na novsich iPad modeloch to stiha strasne vela, viac ako desktop VCV rack ...

Odpovědět