Ahoj ve spolek.
Mate doma nekdo Nord Micromodular?Zajima me jakej je vas nazor na
jeho zvuk...uvazuju o nem..ale na strankach clavia je jen par mp3 dem
......hodi se to na tanecni hudbu?
Dekuju za info

A já souhlasím s Dendym, sice by se měla srovnávat cena originálního sw versus hardware, ale víme, jak to v naší nadšenecké sféře chodídendy píše:na druhej strane suhlasim s ressom ze zvukovo sa mu niektore dnesne softy vyrovnaju... pokial nie si striktne hardwarovy maniak tak NMM nebude pre teba zase az tak radikalnym prinosom oproti povedzme Reaktoru 4 a v tomto pripade by si mal tie peniaze radsej investovat napr do lepsieho odposluchu ak ho este nemas
Trochu bych se bál odkazovat pouze na patche z internetu. Nord (Micro) Modular je IMHO hodně o laborování se zvukem. Taky má málo kontrolerů na pozdější "živou" úpravu (např. na základní operace s filtrem a obálkou je jich málo). Ale pokud jsi typ, který neprogramuje, ale používá hlavně presety, nebude ti to vadit.kora píše:Koukal jsem na ten program kterym se delaj ty zvukynic pro me
je to docela tezke udelat nejaky zvuk.Nejak to nezvladam..podpora zvuku
taky ujde na strankach clavia je toho ''valnik''
Počítej, že úpravu zvuku lze praktivky provádět jen v softwarovém editoru - každý patch může vypadat úplně jinak, mít jiné definice kontrolerů atd. MIDI kontroler bude samozřejmě fungovat, ale každý patch budeš muset nejdříve nastavit, nejlépe zavést jednotný systém přiřazování kontrolerů nebo se v tom nevyznáš.kora píše:Uvazoval jsem ze k tomu dokoupim nejaky midi kontroler..bude to s mim
pracovat?
Kutil jsem ane ne zas takovej..asi si nactu nejaky preset a budu si hrat
se zvukem ale tvorit novej asi nedokazu.