Nord Modular G2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
ninja

Příspěvek od ninja »

SW editor je samozrejme prehlednejsi, intuitivnejsi. Ale nez intuitivnim zpusobem objevis, nejakou novou nebo spise jiz existujici techniku syntezy, filtrovani, sequencingu tak budes mi "fousaty deti".
Ruzne techniky jsou popsane v ruznych tutorialech, takze proc stracet cas jejich hledanim intuitivnim zpusobem. A jsme zase u toho uceni :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

TOM: je to sila zvyku, ja som za 10 rokov vymyslel kopec patchov a do kurzweila sa mi roky nechcelo, dost mi dalo zabrat naucit sa s tymi zvukmi hrat, ale teraz uz 2 mesiace programujem 3-4 zvuky denne a uz mi to ide omnoho lepsie.

CS1x ma na dnesne pomery velmi slaby zvuk, takmer nepouzitelny, pametam si ked som ju predaval tak som ju poslednyraz zapol a zacal nazivo nieco robit so zvukmi, arpeggiatorom a bicimi paternami, tak az mi bolo luto ze ju predavam ale zvukovo to bolo dost hrozne.

Inak modularna struktura je zaujimava vec, dolezite je aby clovek mal dost casu na to, lebo dost casto sa v tom strati a nevi kudy kam, mozno aj preto z hladiska predajnosti je na tom nord lead 2 lepsie ako G2, teda ked sa tu uz bavime o NORDE :)

ninja

Příspěvek od ninja »

exom: www.xs4all.nl/~rhordijk/G2Pages
Naprosto dokonaly tutorial pro zacatek

dendy

Příspěvek od dendy »

haha... tak to by si bol uz cisty pacient pre "MENE JE VICE" :-)))

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ninja : dik, zaujimave...

ninja

Příspěvek od ninja »

Muzikanti, kteri chteji hlavne hrat a ne moc experimentovat, tak si koupi urcite radeji nord lead...

marfil

Příspěvek od marfil »

by ma celkom zaujimalo aky to ma zvuk ten modular, trebars v porovnani s NL2, NL3..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

marfil : sak si daj vyhladat na youtube.. alebo priamo na strankach vyrobcu su ukazky v mp3

marfil

Příspěvek od marfil »

Dakujem Dendy a aj za toho riadneho chrobaka v hlave co teraz mam..).. Fakt pekny zvuk

dendy

Příspěvek od dendy »

neni zac ;-) nuz.. vitaj v klube, G2 je STRASNA namotavka :-)

marfil

Příspěvek od marfil »

ozaj aka je potom integracia do DAW? trebars Cubase?

dendy

Příspěvek od dendy »

no ako klasicky externy HW .. bohuzial ten editor je standalone aplikacia (komunikuje s G2 cez USB), takze potom pustis editor, pustis cubase a noty z cubase posielas do G2 klasicky cez midi ..

skoda, mohli ho spravit ako VSTi interface, ale tak nic nieje dokonale ;-)

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

Dendy zni to pekne,ale kdyz jsem videl tem soft tak jsem se zdesil takovej druhej reaktor. Jenze HW :D je HW.Tam se da routovat do zblbnuti :D mas rack nebo klavesovou verzi, jestli klavesovou tak se chci zeptat je to mozne vsechno routovat i z panelu.

dendy

Příspěvek od dendy »

rack

ale ani pri klavesovej nemozez zapajat patch z panelu - na to je proste ten editor .. pri klavesov len potom mozes detailne nastavovat vsetky parametre tak ako si to nakonfigurujes na control surface ...

Odpovědět