Nord Modular G2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
marfil
Příspěvky: 74
Registrován: 08 lis 2007 21:33

Nord Modular G2

Příspěvek od marfil » 30 pro 2007 21:35

Funguje Nord modular aj ako zvukovka?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 pro 2007 22:32

nie .. cez usb je iba prepojeny s ovladacim softom (co je standalone aplikacia)...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 08 led 2008 10:35

dendy : som si skusil to ich demo co maju na stranke a zacina sa mi ta G2 velmi pacit :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 08 led 2008 12:57

haha :-)) no necudujem sa, G2 je namotavka desna :)) napriklad mna nikdy ziadny iny modular system (okrem BUZZ-u) nebavil, reaktoru som vobec neprisiel na chut, na pure data mam prilis nizke IQ .. ale G2 ma bavi hrozitansky ...
inak napr. tato "gitara" je komplet z G2, ziadne dalsie externe efektovanie, presne takto to z toho vyliezlo :) http://www.dendy.sk/g2_guitar.mp3

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 08 led 2008 13:12

odkaz nejde.. oprav na .wav ;)

btw. ukazka je pekna!
Naposledy upravil(a) loudspeaker dne 08 led 2008 13:15, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 08 led 2008 13:14

ach ja blbnec som tam nahral wavko miesto mp3 ... tak uz je tam nahrata ta mp3 .. na ukazku staci predsa aj 256kBit mp3 ;) naco takat 5 MB wavko ;))

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Příspěvek od loudspeaker » 08 led 2008 13:16

hh. taky moznost.. sem z haluze zkusil to wavko a jelo to :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 08 led 2008 13:39

dendy : dobre to je...

G2 ma velmi dobry ten editor, je to pravdepodobne aj tym.. reaktor mi dosiel taky nieze nepriatelsky ale fatk skor ako vedatorsky soft.. v G2 aj to co mi neni jasne rychlo pochopim lebo je to velmi interaktivne a hned to reaguje..

no, velku blbost som spravil ze som si to demo stiahol :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 08 led 2008 14:21

haha, co zacinata honit mlsna ?? a miesto v racku este mas ??? :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 led 2008 15:08

Ecom : ale G2 nema napis Yamaha na sebe .. nejde ti to do portfolia ! :)

ninja
Příspěvky: 134
Registrován: 10 říj 2006 16:34

Příspěvek od ninja » 08 led 2008 15:24

G2 me neprestava prekvapovat ani po 2,5 roku co ji mam. Je to proste skvely system s vymakanym editorem to ano, ale kdyz clovek nema zkusenosti s technikami modularni syntezy, tak mu muze trvat roky, nez G2 zacne pouzivat efektivne. Jsou to roky uceni, proto si myslim, ze ne kazdemu se do G2 chce...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 08 led 2008 15:27

Pytkin: no sak ale nema ani "clavia" (aspon G2 engine z predu nema) takze si tam proste fixkou ciernou dopise SPECIAL YAMAHA EDITION a hotovo :-)))

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 08 led 2008 15:51

ninja píše:G2 me neprestava prekvapovat ani po 2,5 roku co ji mam. Je to proste skvely system s vymakanym editorem to ano, ale kdyz clovek nema zkusenosti s technikami modularni syntezy, tak mu muze trvat roky, nez G2 zacne pouzivat efektivne. Jsou to roky uceni, proto si myslim, ze ne kazdemu se do G2 chce...
to si presne aj ma myslim o Kurzweili K2000, poznam az prilis vela ludi co vlastni Krzw a hraje na Piano so String Ensemble, pripadne zbuchaju nieco ako luxusny general midi song. do VAST-u sa nikomu nechce :)

obdivujem ludi co momentalne investuju do hw VA syntakov, ale urcite sa to vdaka nim niekam posuva. podsuva sa mi analogia o Apple a Mac OS X, je to jediny operacny system ktory realne zivi ludi z grafickeho dizajnu (ostatni ho povacsinou kopiruju)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 08 led 2008 16:08

demsky: K2000 mam doma taky a poustet se do VAST se mi taky nechce, protoze jak to nema klasicky poskladany oscilatory za sebou filtry atd. jako treba JPcko, virus, Nord.. tak me to moc nebavi :D Hlavne ty layery a pitch.. jediny, co sem vydrzel programovat, ze vzorku s layerama byla yamaha CS1x (samozrejme kurz ma tisickrat vic moznosti a lepsi sound atd..). To ten G2 jsem videl nekolikrat osobne v chodu a prisel mi o dost intiuitivnejsi nez se prehrabovat bez knobu pres tlacitkova menu v kurzweilu.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 08 led 2008 16:17

ninja píše:G2 me neprestava prekvapovat ani po 2,5 roku co ji mam. Je to proste skvely system s vymakanym editorem to ano, ale kdyz clovek nema zkusenosti s technikami modularni syntezy, tak mu muze trvat roky, nez G2 zacne pouzivat efektivne. Jsou to roky uceni, proto si myslim, ze ne kazdemu se do G2 chce...
ja dlho pozeram po niecom co by bolo prave na ucenie sa a ten G2 mi pride na to uplne dokonaly..

dendy&pytkin : ja som pocul ze je dobre mat aj inu masinu koli rozdielnemu zvuku :D ale je pravda ze uz nemam miesto v mojom natrepatom racku na to... ale celkom fajn by mohol vyzerat rack kde by ich bolo 16 na sebe :) co track to G2 :D

Odpovědět