OB 12
Re: OB 12
Excom: no z tých ukazok nemám pocit, že by ten nástroj prinášal do tvojho strojoveho parku niečo, čo tam ešte nemáš.
paci sa mi jeho ergonomia..Pytkin píše:Excom: no z tých ukazok nemám pocit, že by ten nástroj prinášal do tvojho strojoveho parku niečo, čo tam ešte nemáš.
to ale neznamena ze ho idem zajtra kupit

ja mam obecne VA-cka velmi rad ale z ukazok mi OB12 znie uplne hnusne
nezabite ma, nemozem si pomoct
a to som velky VA-maniak, sak ma poznate 

Já měl 12-ku celkem 3x a až ji potkám znovu, tak si ji koupím zas. Hrozně zvláštní synth, divný spektra, chemický digitální atmosféry a tak. Podobnej zvuk jsem zatím neslyšel nikde, určitě to není tlustý, určitě to není věc pro každou příležitost, ale místo na lehce ujetým slunci bych tomu nebral;)
Tady je jedna moje ukázka:
- ReaktoplazmAR
megabodyia píše:....

ono to OB12 ma taky zvuk, akoby to malo na vystupe este nejaky hipass filter, ktory stahuje spodne frekvencie... proste to ma len stredy a vysky ...
- ReaktoplazmAR
dendy: šak na basu by si to nepoužíval a hotovo
, no zdá sa aj mne z tej ukážky že pod 100hz už to je nepriebojné..

- Agent Provocateur
ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy
Hele jak moc se dá kouzlit na Ionu s FM? Jako VA je to divný, ale jako digitál mi to přijde zajímavé.Agent Provocateur píše:ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
- Agent Provocateur
a.tom.x píše:Hele jak moc se dá kouzlit na Ionu s FM? Jako VA je to divný, ale jako digitál mi to přijde zajímavé.Agent Provocateur píše:ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy
No priznám sa, že s FM som sa až tak moc nehral,ale čo považujem za hlavnú divíziu ionu je unison, porta, kopec zajímavých filtrov, modulation matrix a HLAVNE je všetko velmi dobre usporiadané a zachvilku je s tým človek vzžitý.. Inak si myslím, že sa z toho dajú vylúdiť dosti analogish zvuky..