OB 12

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Pytkin
Moderátor

Re: OB 12

Příspěvek od Pytkin »

Excom: no z tých ukazok nemám pocit, že by ten nástroj prinášal do tvojho strojoveho parku niečo, čo tam ešte nemáš.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:Excom: no z tých ukazok nemám pocit, že by ten nástroj prinášal do tvojho strojoveho parku niečo, čo tam ešte nemáš.
paci sa mi jeho ergonomia..
to ale neznamena ze ho idem zajtra kupit :) len som si ho dnes trosku viac obzeral ako je nutne 8)

abuse

Příspěvek od abuse »

ja som mal ob12 asi pol roka. nedalo sa to rozumne umixovat do nicoho. a znelo to dost chemicky. jedine co bolo na nom fajn bol design

dendy

Příspěvek od dendy »

ja mam obecne VA-cka velmi rad ale z ukazok mi OB12 znie uplne hnusne :-) nezabite ma, nemozem si pomoct :-) a to som velky VA-maniak, sak ma poznate :-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mne sa zvukovo paci

bassline

Příspěvek od bassline »

OB-12 je virtual ? :) ....bol som v tom ze to je podla viacerych slov uzivatelov nepodareny analog :D

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Já měl 12-ku celkem 3x a až ji potkám znovu, tak si ji koupím zas. Hrozně zvláštní synth, divný spektra, chemický digitální atmosféry a tak. Podobnej zvuk jsem zatím neslyšel nikde, určitě to není tlustý, určitě to není věc pro každou příležitost, ale místo na lehce ujetým slunci bych tomu nebral;)
Tady je jedna moje ukázka:

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline píše:OB-12 je virtual ? :) ....bol som v tom ze to je podla viacerych slov uzivatelov nepodareny analog :D
no,.. ma to aj analogove vystupy 8)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

bodyia píše:....
Tady je jedna moje ukázka:
mega :shock:, velmi pekná ukážka

dendy

Příspěvek od dendy »

ono to OB12 ma taky zvuk, akoby to malo na vystupe este nejaky hipass filter, ktory stahuje spodne frekvencie... proste to ma len stredy a vysky ...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

dendy: šak na basu by si to nepoužíval a hotovo :) , no zdá sa aj mne z tej ukážky že pod 100hz už to je nepriebojné..

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Agent Provocateur píše:ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy
Hele jak moc se dá kouzlit na Ionu s FM? Jako VA je to divný, ale jako digitál mi to přijde zajímavé.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

a.tom.x píše:
Agent Provocateur píše:ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy
Hele jak moc se dá kouzlit na Ionu s FM? Jako VA je to divný, ale jako digitál mi to přijde zajímavé.

No priznám sa, že s FM som sa až tak moc nehral,ale čo považujem za hlavnú divíziu ionu je unison, porta, kopec zajímavých filtrov, modulation matrix a HLAVNE je všetko velmi dobre usporiadané a zachvilku je s tým človek vzžitý.. Inak si myslím, že sa z toho dajú vylúdiť dosti analogish zvuky..

bassline

Příspěvek od bassline »

Fantasticke FM lezie z Nord Rack 2...jednim otocenim dostanes paradne FM barvy....ale to uz som trochu OT :D

Odpovědět