OB 12
Re: OB 12
to je bez debaty, ziadne VA-cko nema take paradne FM modulacie ako nord 

Právě, že ty analogisch zvuky mě na tom nebavili. moc velká chemie. Zajímalo by mě to jako digitál.Agent Provocateur píše:a.tom.x píše:Hele jak moc se dá kouzlit na Ionu s FM? Jako VA je to divný, ale jako digitál mi to přijde zajímavé.Agent Provocateur píše:ja som mal toto hebedo doma--a velmo rýchlo to letelo preč.. Zklamalo ma to velmi-hrozne tažkopádne, pomalé, laciné knoby a fadery, arp nepoužitelný, no hrůza--keď to porovnám s hravým, intuitívnym, kreatívnym Ionom-ktorý vie vylúdiť aj solídne basy, tak to je nebe a dudy
No priznám sa, že s FM som sa až tak moc nehral,ale čo považujem za hlavnú divíziu ionu je unison, porta, kopec zajímavých filtrov, modulation matrix a HLAVNE je všetko velmi dobre usporiadané a zachvilku je s tým človek vzžitý.. Inak si myslím, že sa z toho dajú vylúdiť dosti analogish zvuky..
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
- Agent Provocateur
Hele jak moc se dá kouzlit na Ionu s FM? Jako VA je to divný, ale jako digitál mi to přijde zajímavé.
No priznám sa, že s FM som sa až tak moc nehral,ale čo považujem za hlavnú divíziu ionu je unison, porta, kopec zajímavých filtrov, modulation matrix a HLAVNE je všetko velmi dobre usporiadané a zachvilku je s tým človek vzžitý.. Inak si myslím, že sa z toho dajú vylúdiť dosti analogish zvuky..
Právě, že ty analogisch zvuky mě na tom nebavili. moc velká chemie. Zajímalo by mě to jako digitál.
No jo..to sa Ti ani nedivím, popri tých tučnotách čo máš doma

Ale i ako čisto digitál je to moc fajíín hračka...kopec použitelných FX, sweepov, dobrý arp---je to proste hrozne hravé--človek sa na tom zasekne raz dva

No mě z těch VA zajímají hlavně ty "nepovedené" digitálně znějící věci - Fizmo, Ion, AN1x občas
Art of Sound - Professional Soundware Solution
an1x nepovedene ?? uhm.. no ja viem ze si zmlsany modularom ale an1x engine (teda ak je ten isty ako v an200) je jeden z najpodarenejsich VA synthov ake mi presli rukami ...
- Agent Provocateur
Ten Fizmo vypadá a znie dosti zaujímavo-dobrý na atmo veci mi príde--taký luxusnejší NI Absynth
ano Fizmo je podla mna velmi zaujimavy stroj .. nepravom podcenovany ...
jo jo
Fizmo je zajímavý - docela dnes už retro, ale upřímně skoro většina syntáků mi připadá strašně retro. Nějak se vývoj v HW zasekl pořád točí dokola těch samých zvuků.
Proč se nepokračovalo ve formantech ala FS1R, transwavech (fizmo) atd... někam dál???????
Pořád jen VA subsraktivní, max FM v podstatě hotovo. pokud chce člověk víc kouzlit se syntézou, tak mu zbývá jen softwarová cesta. no je to byznys...
sory za ot

Fizmo je zajímavý - docela dnes už retro, ale upřímně skoro většina syntáků mi připadá strašně retro. Nějak se vývoj v HW zasekl pořád točí dokola těch samých zvuků.
Proč se nepokračovalo ve formantech ala FS1R, transwavech (fizmo) atd... někam dál???????
Pořád jen VA subsraktivní, max FM v podstatě hotovo. pokud chce člověk víc kouzlit se syntézou, tak mu zbývá jen softwarová cesta. no je to byznys...
sory za ot
jo presne.. take TI-cko ma take obrovske modulacne moznosti, o roznych oscilatororoch a filtroch (vratane formantoveho) nehovoriac... z neho sa daju dostat fakt rozmanite spektra zvukov - je to len o tom vyuzit vsetky moznosti a neuspokojit sa zo stiahnutim preset banky cukrikovych trance leadov od vengeance-ho 
na druhej strane suhlasim ze je skoda ze napriklad yamaha dalej nerozvijaka FS1r technologiu - ta je hodne unikatna ...
ono prist s niecim uplne novym a netradicnym je aj marketingovy problem - nepredas to.. vid Hartmann Neuron ..

na druhej strane suhlasim ze je skoda ze napriklad yamaha dalej nerozvijaka FS1r technologiu - ta je hodne unikatna ...
ono prist s niecim uplne novym a netradicnym je aj marketingovy problem - nepredas to.. vid Hartmann Neuron ..
jo presne audio IN.. moznost pouzit sample ako priebeh oscilatora.. spravit megaintuitivny intreface ako VSTi ... moznost luboboleneho routingu medzi operatormi na baze modularneho prostredia... moznosti je vela kam to posunut
teda niezeby fs1r nebol uz tak paradny stroj sak to vies sam dobre hehe 

ten IN som mal na mysli v uplne inom znenidendy píše:jo presne audio IN.. moznost pouzit sample ako priebeh oscilatora.. spravit megaintuitivny intreface ako VSTi ... moznost luboboleneho routingu medzi operatormi na baze modularneho prostredia... moznosti je vela kam to posunutteda niezeby fs1r nebol uz tak paradny stroj sak to vies sam dobre hehe

ale nebol by som proti vediet davat do operatora dajaku tu AWM2
ale uz sme akosi odbocili od OB-12
Ešte trochu od OB12
Ale toto celé, čo tu rysujete by sa mi tiež darz ľubilo...)
Ale preboha !! koľko ešte operátorov a parametrov nám treba ku spokojnosti !!??
- toto je obmedzene možné u SY/TG 77, SY99 ...ale nebol by som proti vediet davat do operatora dajaku tu AWM2
Ale toto celé, čo tu rysujete by sa mi tiež darz ľubilo...)
Ale preboha !! koľko ešte operátorov a parametrov nám treba ku spokojnosti !!??

vtesat do kamena, zaramovat a vystavitjusuf píše: Ale preboha !! koľko ešte operátorov a parametrov nám treba ku spokojnosti !!??