Odstranění šumu notebook

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Rozy

Odstranění šumu notebook

Příspěvek od Rozy »

Čauves,
řeším odstranění šumu u DVS systému když hraju na gramofony přes PC, četl jsem, že se na odstranění šumu používá DI BOX, šum je to hlavně způsobený notebookem a to je pravda pokud jede na baterku ten ruch zmizí. Momentálně uvažuji o koupi DIBOX - ART ZDIRECT což je klasickej DI BOX, ale objednal jsem a mělo by mě dojít zařízení označený na stránkách jako ELIMINÁTORY BRUMU A ISOLÁTORY - ART DTI http://www.musiccenter.cz/ART/v%C5%A1e- ... :1196:10:1 tak nevím jestli jsem si správně vybral díkec za radu? Pomůže mi to zařízení, máte někdo zkušenost s odstraněním šumu díkec.

Rozy Brno

Pytkin
Moderátor

Re: Odstranění šumu notebook

Příspěvek od Pytkin »

tak to skorej bude brum .. nie sum ..

to zariadenie by ti malo pomoct .. alebo staci vymenit adapter za taky , co nema kolik ..

Rozy

Příspěvek od Rozy »

Vyměnit adaptér za takový co nemá zemnící kolík..., slyšel jsem, že se dá vytrhnout zemnící kolík normálně z prodlužovačky, ale to by asi byla prasárna aby mě to nešlehlo, je pravda že adaptér bez zemnícího kolíku vlastně by asi byl lepší. Díkec

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

mne pri "odbrumení" NB pomohol ten to kexíkov thread:
./post208708.html?hilit=meta%20slu%C4%8Dka#p208708
prerobil som kábel podla toho nákresu a bolo po probléme :mrgreen:

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Rozy píše:slyšel jsem, že se dá vytrhnout zemnící kolík normálně z prodlužovačky, ale to by asi byla prasárna aby mě to nešlehlo
:) To ho musis nejdrive odpojit od el.site. :lol:

Rozy

Příspěvek od Rozy »

myslel jsem aby mě to nešlehlo potom až to zapnu přes mix třeba :D

kexik

Příspěvek od kexik »

rozhodne neodzemnuj rozdvojku, to je debilina. odzemni len snuru k adapteru pre notebook... to je bezpecne, adapter ma plastovy kryt a notebook zrejme tiez (predpokladam ze nemas kovovy model). stare laptopy mavali kedysi davno adapter na obyc. dvojvidlicu a ziadny brum nebyval...
normalne si kup samostatnu vidlicu, odrez povodnu a kabel nasrobuj na novu vidlicu tak ze nezapojis zeleny vodic. a klec spadla... ak ale hravas nazivo, kludne si kup stereo dibox, na stage je to prakticka vec... profi zvukari na velkych podujatiach dnes velmi casto diboxuju uplne vsetko, co si kapela donesie...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

kexik píše: normalne si kup samostatnu vidlicu, odrez povodnu a kabel nasrobuj na novu vidlicu tak ze nezapojis zeleny vodic. a klec spadla... .
- na farby by som sa nedržal, zrovna ten kábel čo som prerábal ja ich mal prehádzané, ideálne premerat odcvaknutý kúsok /preistotu/

jardatop

Příspěvek od jardatop »

Art ZDIRECT je jednokanalova zalezitost. To si radsi kup ten DTI.

Odpovědět