Zdravím, nenašiel som čo som hladal, tak som založil novú tému.
Chcel by som si spraviť štvorkanálový elektrónkový zosilňovač, ale tak že chcem využiť zosilňvače z gramofónu Supraphon GZC641 , čiže potrebujem 2 také gramofóny. Má niekto s tým skúsenosťi? Mám obavu že ten systém nebude mať spoločnú zem, skúšal som merať medz kostrou samotného PC a kostrou externej zvukovej karty.
Či vôbec má zmysel sa do toho púšťať.
Použitie elektronkového zosilňovača k pc
Re: Použitie elektronkového zosilňovača k pc
zvláštna požiadavka .. keď oba prístroje sú v poriadku tak nemáš mať prečo problem ... si to postaviť na spoločný stôl trebars 

To je nějakej novej druh masochismu? Mohl bys nám prozradit jakej to má význam?
Jinak tu poznámku se společnou zemí nechápu. Máš vůbec nějaké elektrotechnické znalosti?
Jinak tu poznámku se společnou zemí nechápu. Máš vůbec nějaké elektrotechnické znalosti?
je to celkom dobre vymyslený vtípek , mohol by sa autor priznať čo ho k tomu viedlo
merať medz kostry zvukovky a PC , ktomu stare elektronky... sranda pobavilo

merať medz kostry zvukovky a PC , ktomu stare elektronky... sranda pobavilo

No preto som to meral, lebo kdesi som čítal , možno som to zle pochopil, že niekto mal problém že mu elektronkový zosilovač produkoval brum keď tam zapojil nejaký zdroj signalu, neviem čo to bolo za zdroj nepamätam, ktosi mu písal dáčo o spoločnej zemi.
nie nie nie nie nie , čo si meral čím si meral aké hodnoty aké jednotky. Pokiaľ elektricke hodnoty mal by si mať daleko lepšiu predstavu o elektrike ak sa chceš vrtať s elektronkovym zosilnovačom a zrušiť dva historicky zaujimave pristroje.
hehehe
hehehe