Dobrý den, doufám, že nebudu s otázkou příliž obtěžovat.
Můj brácha má kapelu - mají bubny, elektrické kytary, basovou kytaru, housle (také elektrické), a zpěváka.
Hrají normálně v barech atd. takže mají nějaké svoje malé vybavení, jako bedny atd.
Chtěla bych mu k vánocům koupit něco na podporu tohoto koníčku, ale nevím co by bylo vhodné. Myslela jsem na domácí nahrávací studio ale našla jsem si tady na fóru podobnou otázku "co je potřeba na domácí nah. studio" a vypadá to,že je to velice složité - např. nahrávání bubnů atd. Tak mne napadlo nějaké osvětlení, které by si s sebou mohli vozit, ale reflektory jsou dost drahé, takže asi jeden reflektor by byl na nic. Napadá mě ještě třeba kouřový simulátor, který by při koncertech vytvořil zajímavou atmosféru. Mohli byste mi něco zajímavého poradit?? Děkuji všem za jakýkoli nápad.
Příslušenství pro muzikanta
Re: Příslušenství pro muzikanta
Je to hodne siroke tema...
Asi ti odpovim ne uplne idealne, zeptej se brachy co doopravdy potrebuje, co by uzil. Pravda, je to pak stezi prekvapeni, ale neni nic horsiho, nez kdyz z dobre vule date nekomu neco, co nepotrebuje, nebo je smejd pod jeho uroven.
Asi ti odpovim ne uplne idealne, zeptej se brachy co doopravdy potrebuje, co by uzil. Pravda, je to pak stezi prekvapeni, ale neni nic horsiho, nez kdyz z dobre vule date nekomu neco, co nepotrebuje, nebo je smejd pod jeho uroven.
jj najlepsie je povedat viac tipov - a potom vybrat niektory z nich... takto bude mat aj prekvapko, aj nedostane nieco co nepotrebuje 

dobrej napad
u nas v rodine sa tak vzdy relizuju darceky
kazdy dostane zaulohu napisat si zoznam aspon 2x tak velky ako e realne ze by mohol dostat... a poom sa vsetci tesia lebo nevedia co presne dostanu ale vedia ze to bude nieco co ich potesi
)

- ReaktoplazmAR
su aj rozne univerzalne veci, ktore nemožu nepotešit, napr. ked ma v študiu stary 17" LCD tak nový 22" určite poteší 

Tak já navrhnu třeba nějaké oblečení.
Polokošile, trika, saka, kšiltovky v jejich "barvách" ...
Třeba jim nechat udělat trika s potiskem s názvem kapely apod ...
Nebo nechat vyrobit pěkný přenosný ledkový panel také s názvem kapely který si někam na kšeftu viditelně umístí.
Ty reflektory také nejsou od věci.
Ale záleží opravdu na výši obětované částky a také kde hrají a co hrají.
Třeba tyhle jsou docela v pohodě a mohu je doporučit : Nebo efekt na barové hraní je velmi pěkný tento :
Polokošile, trika, saka, kšiltovky v jejich "barvách" ...
Třeba jim nechat udělat trika s potiskem s názvem kapely apod ...
Nebo nechat vyrobit pěkný přenosný ledkový panel také s názvem kapely který si někam na kšeftu viditelně umístí.
Ty reflektory také nejsou od věci.
Ale záleží opravdu na výši obětované částky a také kde hrají a co hrají.
Třeba tyhle jsou docela v pohodě a mohu je doporučit : Nebo efekt na barové hraní je velmi pěkný tento :