problém s Virus Control
problém s Virus Control
Zdravím,
mám od kamaráda půjčený Virus TI, jedu přes USB s Virus Control
ve FL Studiu 6.0. Všechno šlape jak má, až na moment, kdy chci
vyrenderovat track, kde mám VSTi Virusu. Track se sice vyrenderuje,
ale bez virusu. Neví někdo co s tím?
mám od kamaráda půjčený Virus TI, jedu přes USB s Virus Control
ve FL Studiu 6.0. Všechno šlape jak má, až na moment, kdy chci
vyrenderovat track, kde mám VSTi Virusu. Track se sice vyrenderuje,
ale bez virusu. Neví někdo co s tím?
čoveče mám dojem, že to nepůjde...udělej to jinak a sice tak, že to nebudeš renderovat, ale živě nahrávat...to ve fruity uděláš tak, že v mixu u masteru označíš dole tu disketku, zadáš cestu a potom track necháš celý přehrát se zapnutým recording - bude se to nahrávat živě do toho wavu...
tak nějak to půjde, nevím jestli jsem ti popsal přesně postup toho nahrávání a nevynechal něco, dlouho už jsem to nedělal, zkus to a uvidíš...
tak nějak to půjde, nevím jestli jsem ti popsal přesně postup toho nahrávání a nevynechal něco, dlouho už jsem to nedělal, zkus to a uvidíš...
roozca: asi neni, já to mám odzkoušené na hardwarových efektech na zvukovce E-MU - tváří se to jako VST, šlape krásně, ale jakmile jsem to zkoušel renderovat, tak tam nic není nebo nějaký šum...výslovně se v manuálu píše, že to renderovat prostě nejde a u toho Vira to bude asi stejné, protože je to také DSP...
ona ten recording není nějaká podřadná degradující a poslední možnost, já s tím párkrát zkoušel "renderovat" a zvukově úplně v pohodě, pokud se ti ten track při přehrávání neseká, tak myslím, že není co řešit...
ona ten recording není nějaká podřadná degradující a poslední možnost, já s tím párkrát zkoušel "renderovat" a zvukově úplně v pohodě, pokud se ti ten track při přehrávání neseká, tak myslím, že není co řešit...
Já bych spíš nemíchal k sobě "realtime" a "rendering". Případně mě poučte, ale pokud se nepletu, tak se mixdown dá buď renderovat (čili off-line zpracovat; trvá to pak pochopitelně podstatně míň času) nebo se dá klasicky nahrát, čili realtime, což nemá tím pádem s renderingem nic společného (aspoň ne v tom pravém slova smyslu). To jen tak na okraj 
P.

P.
2Poklop: jj, jako - já jsem prostě na ty termíny vysazenej
asi úchylka z práce, ale když pak vidíš, jak se dva lidi snažej domluvit na stejný věci, ale každej si jí pojmenoval po svém, to je potom hrůůůza.... prostě rendering je rendering a realtime nahrávání je realtime nahrávání. Realtime rendering je blbost. Ale to jen tak na okraj 
P.

P.