propojeni karty a mixu

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Tom

propojeni karty a mixu

Příspěvek od Tom »

Dalsi primitivni otazecka z meho arzenalu :)
Zatim jsem propojoval audio vstupy na Audiophile pres Line6 pod, tam bylo vse jasne.
Ted bych si objednal maly Behringer pult UB 802, ma 2 lin/mic vstupy a 3 stereo vstupy, ale jenom main out vystupy.

Takze otazka, kdyz pripojim dva mic na vstupy mixu, jake vystupy mam pouzit na projeni k Audiophile vstupu? (pres ty main out?)

Dik :D

Dollac

Příspěvek od Dollac »

Je jedno, co pripojis na vstupu do mixu, vystup je kazdopadne main out rovnou do karty..

Dave

Tom

Příspěvek od Tom »

Co kdyz bych ale mel kartu s vice vstupy a mohl pouzit treba 6 linkovych vstupu do mixu. Jak bych potom s tech dvou vystupu ten signal rozdelil na vstupy do karty?

Dollac

Příspěvek od Dollac »

Ososbne s tim zkusenost nemam (taktez vlastnim Audiophie) ale resit se to da pomoci DIRECT OUT vystupu na mixu.. pripadne INSERTS..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

TOM : UB 802 ma tusim jeden AUX .. takze to by tiez slo pouzit .. (ak sa te prepnut na PRE fader) ..
TO je klasicky problem vyberu pultu .. ak chces nahravat vela stop naraz , potrebujes k tomu adekvatny pult s vela vystupmi .. alebo optimalnejsie riesenie (ale drahsie) je digitralny pult a cisto digitalna karta (samozrejme RME)

kexik

Příspěvek od kexik »

no, mozno som sprosty, ale ked si sa rozhodol riesit nahravanie viacerych stop cez mix, tj miesat ich v analogovej domene, naco potom viacvstupova zvukovka? ja osobne by som sa v pripade vlastnenia zvukovky s 4 vstupmi na mix rovno vykaslal, a vice versa.ale pri cene malych mixov je tu pre teba este jedno riesenie: na kazdy vstup karty kupit jeden mix :D ...ked nad tym tak rozmyslam to neni az taka blbost ako sa mi to zdalo pri jej vysloveni...

Tom

Příspěvek od Tom »

Diky, vice vystupu z pultu to byla ciste teoreticka otazka :D (mam Audiophile), treba ale jednou ......
Chci ten pult hlavne kvuli 2 mic predzesilovacum. Za 3000 Kc mi to prijde do zacatku jako docela v pohode.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik :) :) :)

kexik

Příspěvek od kexik »

Tom píše:Diky, vice vystupu z pultu to byla ciste teoreticka otazka :D (mam Audiophile), treba ale jednou ......
Chci ten pult hlavne kvuli 2 mic predzesilovacum. Za 3000 Kc mi to prijde do zacatku jako docela v pohode.
moc toho od toho mic vstupu neocakavaj... i ked za tie prachy to je asi najrozumnejsie riesenie (s vynimkou vlastnej konstrukcie, ale to umlkam, niektori readeri tohto webu su na to alergicki :) )

Tom

Příspěvek od Tom »

prave jsem ten mic preamp zkousel a myslim, ze pro moje prvni pokusy to bude bohate dostacovat. Cekal jsem, ze to bude vic sumet.
Co se tyce kvality zvuku, tak to nemam s cim porovnavat :-(.
premyslel jsem o DMP3, ale je to 7000Kc rozdil a to je pro me dost. Snad casem....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tom :) To len zle jazyky tvrdia ze Behringer je na hovno :)

Tom

Příspěvek od Tom »

Dik Pytkine za povzbuzeni, jinak, ze mam Behringera nikomu nerikej nebo sem tady skoncil :lol: :lol: :lol:

Odpovědět