ja ked som chodil hravat na akcie tak som hraval tak ze som mal notebook + midi kontroler, na notebooku pusteny traktor, takze som v podstae mixoval viac-menej hotove tracky a plus som mal porobene take prazdnejsie pasaze a do tych som improvizoval na 1 hw synth ktory som si k tomu setupu niekedy braval este .. niekedy som mal tych synthvo aj viac, najviac som toho mal na Kuzlach a caroch v 2006 tam som mal tusim 3 hw syntaky (okrem kompu a kontrolera), aj velky mix .. ale je to nahovno, stale to vlacit zo sebou a zapajat to vsetko, hlavne ked drviva vacsina ludi co ta zavolaju hrat ti ani nepripravi dostatok miesta a zasuviek na stole aby si si to mohol vsetko pozapajat (a casto ani dostatok casu pred hranim

)
takze obecne tu plati fakt najlepsie mat vsetko v kompe a len kontroler ...
na psycko ked uz nejaky HW urcite si kup nordrack2

ale to vyuzijes skorej doma na skladanie (nordrack2 je imho MUST-HAVE pre kazdeho psytrancera

) ale ak to chces na live budes k nemu potrebovat este nejaku efektovu jednotku (nordrack nema delay/reverb v sebe, na psycku sa bez delaya nazivo nepohnes

)
inak, na live tusim Atma pouziva MC 909 ale co som pozeral videa tak mal este jednu doplnkovu masinu z ktorej taha veci ako kopak a basa ktore zo samplov v romke 909-tky nenatocis .. len ten druhy stroj som nevedel identifikovat.. pohladaj na yotube mozno sa nechas inspirovat

Este som videl nejake psy dema na youtbe cisto z RM1x a tam ma prekvapilo (samozrejme v ramci moznosti kvality zvuku youtube) ze kopak aj basa zneli dost aktualne
(aj ked je to X rokov stary rompler) ... ale urcite na leady, pady a arpegia si len s romplerom nevystacis, budes potrebovat njeaky sampler do ktoreho napchas veci pripravene v kompe
osobne KEBY uz som chcel spravit live akt zalozeny len cisto na HW tak idem do MC 808 - do toho si napchas loopy a frazy pripravene na kompe a mozes ich triggerovat .. pripadne MC 808 + nejaky synth (nordrack2 prehnany cez kord kaoss pad napriklad - aj to som uz raz mal a bolo to fajn

....