Recenze

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Recenze

Příspěvek od nunu » 09 zář 2011 16:35

Udelal by mne nekdo na tyto nove veci recenzi ? Kdo by mel zajem, prosim poslete mne PM. Jedna se o DA prevodnik a clock generator.

Abych to jen trochu priblizil, tak DA prevodnik ma oznaceni DA - 12 a disponuje 6 digitalnimi vstupy ktere jsou galvanicky oddelene, z cehoz je 1 x AES/EBU, 3 x SPDIF koaxialni, 2 x SPDIF opticke, ma moznost externi synchronizace, tlacitko mute a ovladani hlasitosti po kroku 0,5dB. Externi synchronizaci je mozno zapnout na kterykoliv digitalni vstup ( nebo na vsechny ci zadny ) a tuto konfiguraci si pamatuje. Analogove vystupy jsou symetricke. Obsahuje obvody pro zpozdene zapnuti analogovych vystupu. Je mozno ovladat vsechny funkce univerzalnim dalkovym ovladanim. Koho by rusil svit displeje, da se jednoduse vypnout.

Clock generator slouzi k synchronizaci celeho studia, zvlada vsechny bezne frekvence od 44,1kHz do 192kHz, vystupy jsou 6 x wordclock, 4 x superclock a 2 x clock ve formatu AES/EBU. Displej se da taktez vypnout.

Oba pristroje maji inteligentni zapinani, pamatuji si posledni navoleny stav a na ten se automaticky nastavi. Jsou li tedy zaple a studio se vypne centralnim vypinacem, po opetovnem zapnuti pristroje samy najedou do stejneho nastaveni jako bylo pred vypnutim.

Oba dva pristroje jsou moje a jsou vyrobeny v CR, maji dvouletou zaruku a pevne verim ze se alespon trochu povedy jak po zvukove strance, tak zpracovanim a designem.

V blizke budoucnosti bude k dispozici odlehcena verze DA - 12, ktera se bude jmenovat nejspis DA - 12LE. Bude mit jen jeden koaxialni SPDIF vstup a bude ochuzena o veskere ovladani a komfort. Po zvukove strance bude ovsem zcela identicka. Samozrejme ze bude levnejsi a verim ze najde uplatneni u lidi kteri maji levne zvukove karty ale kterym na vyslednem zvuku zalezi.

Obrázek
Obrázek

Pevne verim ze tyto nove veci Vase usi neurazi a ani co se tyce zpracovani a designu nebudou delat ostudu. Bohuzel nejsem zadny velky fotograf, ale muzete mi verit, ze ty fotky dost zkreslujou a v realu jsou ty masinky mnohem hezci. Dekuju i za to, ze sem nikdo nebude psat OT.

monoque
Příspěvky: 601
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Recenze

Příspěvek od monoque » 09 zář 2011 17:20

Hned bych do toho sel..mit vic casu:-(,ale rad bych udelal porovnavaci test a (recenzi) s HEDD192 a Forssell MADA-2...urcite nebudu jediny..ozvu se jak to pujde...

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Re: Recenze

Příspěvek od nunu » 09 zář 2011 17:32

Brno by bylo uplne super, opava je kousek -)) Urcite bych to nechtel prilis natahovat, ale kdyby se neco mohlo udelat, byl bych moc vdecny. Verim ze by to bylo zajimave srovnani jak po zvukove strance, tak cenou.

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Re: Recenze

Příspěvek od ECSON WALDES » 09 zář 2011 17:49

nunu jsi frajer. Proste parada. Dotah jsi to do konce a ja se kocham paradnima kouskama .

Minule jsem propas vyzvednout si DA kdyz slo od Safy. Jestli bude volny moc rad ho vyzkousim.

Jak to vypada s AD ?

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Recenze

Příspěvek od matucha » 09 zář 2011 18:19

Vypadaj skvele! A zvukove uz je tu dobre zname. Ted este vzbudit zajem mimo CR. Mas web?

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Re: Recenze

Příspěvek od nunu » 09 zář 2011 18:39

O dekuju... Vubec nevadi, pokud se domluvime, poslu tady tento. Ten co byl u Safy byl da se rict v podstate ten osekany o ovladani. Uz tam neni a je zpatky u mne kde dostane definitivni podobu i s popisama na panel.

Co se tycs AD: Mnozi vi ze toto neni muj prvni pocin co se prevodniku tyce. Ten predesly mne dal hodne zabrat, jeho vyroba trvala hrozne dlouho a nemel jsem cas na nic dalsiho. A kdyz jsem ten cas mel, uz se mne nechtelo... Tim padem jsem se tomu AD nestacil venovat tak, jak bych chtel a je stale v nejake rozpracovane podobe. Prakticky do prototypu chybi zdroj a srovnani s necim slusnym zda to ma vubec cenu se tim dal zabyvat. Pokud budu mit dojem ze to je prodejne, bude i AD-cko... Je to moje druha priorita, prvni je vytvoreni http://www.ttc-audio.cz :|

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Re: Recenze

Příspěvek od nunu » 09 zář 2011 18:48

Matucha: neznate... Toto je novy produkt ktery uz je pripraveny na maloseriovou vyrobu. Ten drivejsi byla vzdy moje osobni prace. Tento je o neco jednoduchsi ale nechci rict ze je vyrazne horsi. Neni. Bohuzel vyroba toho predesleho byla neudrzitelna. Ja myslim ze i v cz se najdou studia ktere si to poridi. Jako ze v nekterych uz me veci jsou.

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Recenze

Příspěvek od matucha » 09 zář 2011 19:31

Aha, tak to sem zvedavej... samozrejme si uz presne ten "starej" nepamatuju jak hral, jenom, ze to bylo dobry ;).

Stranky ti nefachaj, ale to asi vis.

jackies

Re: Recenze

Příspěvek od jackies » 09 zář 2011 19:42

nunu píše:Je to moje druha priorita, prvni je vytvoreni http://www.ttc-audio.cz :|
A co ti brání oslovit někoho odsud ?
Jináč čím lepší takový výrobek, tím otřesnější stránky výrobce.
Tady bych to viděl na fakt ošklivý web :wink:

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Re: Recenze

Příspěvek od nunu » 09 zář 2011 19:57

Pokud by mi byl ochotny nekdo udelat primerene jednoduchy web, napiste mi prosim PM, nejlip i s odkazem na nejake dilo a predstavou o cene. Pokud si to budu moct dovolit, budu velmi rad kdyz to bude nekdo odsud.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Recenze

Příspěvek od Pytkin » 10 zář 2011 03:30

nunu : ak ti niekto spravi design , tak ja ti to kludne zalomim bezplatne ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Re: Recenze

Příspěvek od nunu » 10 zář 2011 10:41

Toakto to lamat pres koleno to zase nutne nebude -)))) Jde mi spis o to, aby to nebyly nejhnusnejsi stranky v cesku jak uz bylo receno -)))

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Recenze

Příspěvek od carloff » 10 zář 2011 13:30

Musím pochválit clock od Nunu. je daleko stabilnější než clock z Lavryho a kromě vylepšeného zvuku mi velmi zjednodušil život! děkuju!
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Recenze

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 10 zář 2011 15:52

vypadaji skvele, a co si pamatuju z predvadecky u matouse, tak zni jeste lip. at se dari.

Odpovědět