RECORDING světlo do studia
RECORDING světlo do studia
Nemáte někdo typ na dobře vypadající RECORDING indikační světlo do studia? Našel jsem punchlight, ale moc se mi nelíbí. Neválí se někomu nějaké staré vyřazené? Potřebuji to ke Cubase a ProTools.
Díky.
Díky.
Re: RECORDING světlo do studia
punchlightom rozsvietis lubovolne svetlo ..
používám ve studiu recording lamp od punchlight několik let k velké spokojenosti, výhodou je řízení přes midi, je malé a přesto dobře viditelné, můžu s ním manipulovat podle potřeby a dát ho tam, kde je zrovna nejlépe "na očích" http://www.punchlight.com/?q=recording_lamp_usb
punchlight dělají různé modely, zajímalo by mě, co konkrétně se ti na nich nelíbí, nebo jak by mělo vypadat?
punchlight dělají různé modely, zajímalo by mě, co konkrétně se ti na nich nelíbí, nebo jak by mělo vypadat?
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
my sme mali punchlight MIDI a nieco ako toto http://www.punchlight.com/?q=recording_display .. s ledkovym napisom RECORDING .. vyhoda je ze tam je aj CUEing .. a oznacovanie , kedy ma speaker hovorit .. sice sme to za 6 rokov nikdy nepotrebovali .. Ale kupovali sme to s tym , ze bez toho vlastne studio nedokaze fungovat 

nech mi nikto nehovori, ze na AppStore sa uz nevala 10 takychto aplikacii, ktore toto simuluju cez iPhone / iPad 

PELF: nelíbí se mi ta plastovitost. designově nic moc - ale asi mám vysoké nároky
líbilo by se mi něco ve skle, s pískovaným nápisem třeba atd... v tom stylu co jsem viděl v rádiích.
plasty a ledky - připadá mi to jako levná hračka z tržnice.
-
spíš jsem se chtěl poptat, jestli existuje i nějaká alternativa, nebo se někomu neválí nějaké vyřazené zbytečné rec světlo...
Pokud ne, tak půjdu do té USB verze a vytuním si krabici na to.

líbilo by se mi něco ve skle, s pískovaným nápisem třeba atd... v tom stylu co jsem viděl v rádiích.
plasty a ledky - připadá mi to jako levná hračka z tržnice.
-
spíš jsem se chtěl poptat, jestli existuje i nějaká alternativa, nebo se někomu neválí nějaké vyřazené zbytečné rec světlo...
Pokud ne, tak půjdu do té USB verze a vytuním si krabici na to.
-
- Profesionál
Co ti brání nchat si vyplotrovat fólii na písmena a nalepit na libovolný světlo z já nevim Ikey? Stejně tak vypískovat... 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vždyť říkám, že pokud není na trhu něco co se mi líbí, tak si to vytuním sám...
jen zrovna teď nemám tolik času si hrát si s "prkotinama" tak bych uvítal něco, co by bylo rovnou OK...
jen zrovna teď nemám tolik času si hrát si s "prkotinama" tak bych uvítal něco, co by bylo rovnou OK...
EXCOM: jako že by si postavil do nahrávačky ipad a na něm by se rozsvěcel nápis RECORDING?
Magion: rozumím, i když třeba tenhle v reálu nevypadá zas tak špatně

případně v hliníku

a ještě jiný v hliníku...

Magion: rozumím, i když třeba tenhle v reálu nevypadá zas tak špatně

případně v hliníku

a ještě jiný v hliníku...

Studio ATLAS
Studio ATLAS
Pelf : jo, take operativne riesenie.. a cez wifi z kompu by si poslal event.. povedzme by to citalo midi data..
sak to by nemal byt problem..
sak to by nemal byt problem..
Excom: jasný, no pokud by ho už měl, tak je to taky možné řešení ...ale kupovat si ho kvůli tomu asi nebude, punchlight nebo vlastní výroba vyjde přeci jen nepatrně levněji 

Studio ATLAS
Studio ATLAS