Řezačka na vinyly

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
neon_soul

Příspěvek od neon_soul »

Zdravim vsechny,
podle me je to taky vyborny napad a urcite si to na sebe vydela.

syncro

Příspěvek od syncro »

Cheesetor: "Audiowerker jsou docela dobre vyzkouseny" Zkoušel jsi je osobně? Jak jsi jim posílal master a jak dlouho to trvalo, než ti přišel dubplate? Byl jsi spokojený s kvalitou?

Díky, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Cheesetor

Příspěvek od Cheesetor »

Osobne jednou, jako sluzba pro znamyho. Myslim ze maji nejaky ftp a myslim ze akceptujou i email attachment, ale ja mam svuj prostor, takze jsem se o to vubec nezajimal. Trvalo to par dni, behem nasledujiciho tydne po objednavce to prislo - ale ne ke mne, takze na vlastnim gramci jsem to nemel, ale majitel byl spokojeny.

Jak vidim, napsal jsem "docela dobre", ale chtel jsem spis napsat "pomerne dobre" - protoze u audiowerker si driv nechalo skrabat i par DNB DJu, od kterych jsem vlastne pred par lety na tuhle adresu prisel. Ty byli taky spokojeny, popravde receno nemluvil sem o tom s nikym, kdo by si nechaval skravat nekde jinde nez tady.

Jmenovite jako prvni zakaznik, od kteryho jsem se o tom tehdy dovedel, byl tusim Sittah - myslim ze toho ma odtud vic, takze by byl na dotazy lepsi cil.

Je to proste uzkoprofilovy zbozi :)
Obrázek

syncro

Příspěvek od syncro »

Cheesetor: Díky, Saša
GunJah Records

80_psu

Příspěvek od 80_psu »

Fandim, ale taky bych se toho bal. Tady pro to nejspis nebude trh (zbozi pro fajnsmekry). Navic litr je moc. Obzvlast pro cecha.

Nechal jsem si pro info rezat dub ve Vidni (12'', 2x cca 6 min., cili oboustrannej). Nebyl to acetate, ale normalka neohratelnej vinyl (nebo neco jinyho neohratelnyho ;) ) a chteli za to nak 26,- bo 28,- Ecek (pocitano dle dylky tracku, palcaze :) a volby nelejblovat).

Jedina sance, myslim, zredukovat cenu (lze-li), udelat z toho zasilkovej net-sop pokrejvajici sirsi teritorium nez CR a pokusit se konkurovat predevsim klukum ve Vidni a v Nemecku.

Kazdopadne pokud bys poskyt stejnou sluzbu jako videnaci i za treba o 10% vyssi cenu, presel bych k Tobe! Nejsem teda zas zadnej frequent cutta ;)..

+ Bacha na acetate! Myslim, ze malokdo to uprednostni pred neohratelnym mediem (subj. nazor).

regards

ja ;)

skeld

Příspěvek od skeld »

Já bych to jedině vítal, litr pro mně jako milovníka vinylů rozhodně neni problém.

syncro

Příspěvek od syncro »

Tak jsem nakonec neodolal velmi výhodné nabídce a dnes mi z Finska dorazil skoro nový cutter. Není to Kingston, ale podobný systém postavený na bázi tohoto - http://www.vinylrecorder.com/

Je to v rozebraném stavu, až to sestavím a rozchodím, tak dodám fotky. A až se s tím naučím dělat, tak budu schopen dodat i desky 8-)

JÁ SE TĚŠÍM 8-)

Saša
GunJah Records

Shodan

Příspěvek od Shodan »

syncro: gratuluju a taky se těším :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Noxurall

Příspěvek od Noxurall »

už sem tu řezačku viděl v anglii u týpku ve studijku myslím že je v pohodě, až tedy budeš řezat vinyly tak se ozvu potřebuju pár svých tracků hodit na desky a určitě řeknu i týpkům co hrajou z desek jestli nechcou něco taky vyřezat

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

syncro píše:Tak jsem nakonec neodolal velmi výhodné nabídce a dnes mi z Finska dorazil skoro nový cutter.

Gratulace Saso !!! : ) tak se to prece jen povedlo, sny se maj plnit, vim ze u tebe se ta masina bude mit skvele a bude ti dobre slouzit. Tesim se na foto report a nasledujici prvni desky. Az se k tobe ukazu musis pak dat predvadecku ! . )

.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

syncro: super že to máš! určitě bych měl pořád vážný zájem o vyřezání desky...tak dej vědět prosím, jestli to bude možné...

syncro

Příspěvek od syncro »

Děkuji. Plnění si snů je samozřejmě super. Jenom jsem včera pojal hrůzu, jestli jsem se trochu nepřecenil. Je to opravdu soustruh a naučit se to nebude sranda. Trochu mě vyděsil mikroskop na kontrolu drážky, newtonmetr na nastavování tahů, mikroměřák na hloubku drážky, laboratorní teploměr a spousta dalších "laboratorních" nesmyslů okolo, uf. Už samotný wiring všech těch komponent je pro mě trochen španělská vesnice... Zlatý cívkáče, ty jsou proti tomu opravdu "switch on and go" 8-)

Jirko, jsi kdykoli vítán 8-) Rád tě uvidím, už jsi u mě dlouho nebyl. Připravím pro tebe druhý bílý plášť a roušku 8-)

Díky, Saša
GunJah Records

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

syncro : na zaciatku to vzdy komplikovane vyzera .. za rok ti to bude pripadat take jednoduche :)

B1

Příspěvek od B1 »

cena neni prilis vysoka a myslim si,ze v tom efekt je. I ja bych si nechal do sbirky neco riznout
hm

B1

Příspěvek od B1 »

tak jak to pokracuje? zadne info
hm

Odpovědět