Řezačka na vinyly
Re: Řezačka na vinyly
Pro všechny, kteří si chtějí nechat něco vyříznout na desku, jsem tu já se svým stabilním systémem ( feedback recordings ) T-560 už 3tím rokem a díky několikaleté zkušenosti mám výborné reference, zvláště pak mezi selektory. S největší pravděpodobností jsem tu asi jediný oficiální vlastník funkční vinyl cutting technologie. Proto dávám nabídku i sem, pokud se k vám informace o nás ( resp. o našem labelu ) nikdy nedostala. Kontaktujte mne na mém e-mailu, uvedeném v profilu, či navštivte stránky http://www.3lab.cz. Těším se na spolupráci .... vinyl není problém ... ( samozřejmě řežeme pouze to, na co máte práva ! )
Syncro : v jisté době jsem měl docela chuť s tebou o této věci vést polemiku a možná ti i trocha pomoci. Docela mne mrzí, že sis neviděl na nos ( Ani ty a ani já nejsme jediní, kdo tu vlastní takovou technologii, dohromady je nás dost, oficiálně jako bizness to dělám pouze já ). Samozřejmě, nemůžeš počítat s tím, že ti poradím jakým způsobem zapojit stroj a řezat během jednoho telefonátu ( nebo ano ?
... snad to bylo vše jen malé nedorozumění.
Syncro : v jisté době jsem měl docela chuť s tebou o této věci vést polemiku a možná ti i trocha pomoci. Docela mne mrzí, že sis neviděl na nos ( Ani ty a ani já nejsme jediní, kdo tu vlastní takovou technologii, dohromady je nás dost, oficiálně jako bizness to dělám pouze já ). Samozřejmě, nemůžeš počítat s tím, že ti poradím jakým způsobem zapojit stroj a řezat během jednoho telefonátu ( nebo ano ?

3phazze: Nevím, co přesně v téhle souvislosti znamená "neviděl na nos"... Pokud vím, osobně se neznáme, žádnou polemiku jsme spolu nevedli a nevím o tom, že bych se tě nějak dotkl. Pokud ano, samozřejmě se omlouvám. Nepřijde mi jako dobrý nápad, žádat o pomoc někoho, kdo se mnou mluví tímhle tónem. Přeji ti hodně úspěchů (bez jakékoli ironie) a respekt za to, že narozdíl ode mne, jsi to dokázal dotáhnout do konce. Tvoje cuty jsem slyšel, hrají dobře a s radostí tě mohu doporučit všem zájemcům o vyřezání dubu.
Díky, Saša
Díky, Saša
Syncro : přečti si prosím znovu, co jsem napsal : Polemiku jsme nevedli, protože ty jsi neměl zájem ( nejspíše proto, že jsi nepředpokládal, že někdo může být v této záležitostí výš, než ty - proto mluvím o neviditelnosti své špičky nosu ). Když si přečteš historii tohoto fóra, zjistíš o čem mluvím. Samozřejmě to není žádný extrémní problém za co by ses měl omlouvat ( omluva přijata i když jak říkám, ve své podstatě není za co), jen mne zaujalo, že jsi klidně vzal telefon a skutečně v úmyslu toho získat informace si mi volal - pravdou je, že jsem ti nechával vzkázat, že existuju - aby sis to opět uvědomil. Předpokládal jsem ale, že spíše usedneš za klávesnici a napravíš to, co já jsem nazval " nevidět si na nos " ... S lidmi co řežou velice rád spolupracuji. Několikrát jsem tě kontaktoval mimo audiozone ( na myspace apod. ), dokonce jsem na tebe významně pomrkával v Crossu, když jsi tam hrál .. bohužel, bezvýsledně ... Vím o tvých problémech s řezačkou už od začátku ( pokud si s tím nějak dále nepohnul ), měl jsem zájem pomoci, protože jak jsem řekl, jsem tu jediný oficiální a jak se říká, když je někdo jediný, tak prostě musí ( v tomto případě pomáhat ). Děkuji za doporučení a referenci ... tvému labelu "big up!" a přeji mnoho, mnoho vydaných desek ...... ( btw. žádný tón si nepředstavuj, jednáme naprosto přátelsky, jak píšeš bez ironie a se vzájemným respektem za výsledky naší práce ).
3phazze: Hele, tohle je opravdu úlet
Radši s lidmi mluvím, než sedím u klávesnice. Protože jsi mi přes někoho vzkázal, že mi můžeš pomoci s řezačkou, vzal jsem si, tuším od Boldrika, číslo, abych ti zavolal a domluvil se, jak se můžeme potkat. Tys mi tenkrát (pokud se nemýlím) nezvedl telefon, což jsem přičítal tomu, že neznáš moje číslo a cizí nezvedáš (takhle to mám totiž vlastně já). Pak už jsem to asi nikdy ani nezkoušel. V Crossu jsi na mě možná významně pomrkával, ale mnohem lepší by bylo mi říci: "Ahoj Sašo, já jsem Natty." Protože jsme se nikdy nijak neseznamovali (nebo si to nevybavuji), tak jsem si těžko mohl domyslet, co znamená významné pomrkávání. Pocit, že nikdo není výš než já, opravdu nemám, protože to bych byl blázen
Lidí, kteří jsou v něčem výš než já, je nekonečná množina. Řídím se jednou zásadní selskou moudrostí, kterou mám po dědovi - před nikým se neponižuj, nad nikoho se nepovyšuj. Takže v tom zbytečně hledáš něco, co tam není. Otázka řezačky je na seznamu priorit bohužel dneska tak vzadu (rodina, práce, selektění, produkce... a jenom 24 hodin v jednom dnu), že jsem se prostě nedokopal k řešení... MySpace skoro nečtu (nebyl jsem tam skoro rok?), sem chodím nepravidelně a protože jsem už asi trochu oldskooler, tak prostě preferuji osobní kontakt. K tomu nějak nikdy nedošlo a ty si z toho dovozuješ nějaký rozměr, co v tom není... Až se někde potkáme, tak za mnou normálně přijď, podej mi ruku a moc rád se pověnuji reasoningu s tebou, ale řešit to na fóru tím, že mě stavíš do pozice chlapa, co si nevidí na špičku nosu, je úplný nonsens, ajt?
Easy, Syncro
PS: Omlouvám se ostatním za offtopic, ale tohle je docela dobrý příklad toho, jak je internetová komunikace ochuzená o spoustu nuancí, které beží při komunikaci reálné. Možná je to vlastně dobře, si to jednou za čas takhle připomenout.

Easy, Syncro
PS: Omlouvám se ostatním za offtopic, ale tohle je docela dobrý příklad toho, jak je internetová komunikace ochuzená o spoustu nuancí, které beží při komunikaci reálné. Možná je to vlastně dobře, si to jednou za čas takhle připomenout.
Syncro : Takže opět ti zopakuji, číst řádky je potřeba důkladněji : Nikomu jsem neřekl, že mám v zájmu ti pomoci s řezačkou (čímž není myšleno, že nemám zájem, jen jsem to nikomu neřekl !). To, že ti možná Boldrik řekl že ano, je pouhá spekulace - s největší pravděpodobností si přejal to, co jsem mu pověděl o našem významném rozhovoru před dvěma lety, přímo tady ( opět říkám, koukni do historie tohoto fóra a přemýšlej ) - Je to člověk, který kolikrát řeší rozpory mezi lidmi tím, že přinejmenším trocha dramatizuje informace, které jsou skutečné, čímž vytváří jistou iluzi něčeho, co je vlastně v konečném důsledku úplně naopak. Předpoklad je, že ti řekl ( dnes se s ním uvidím, takže se zeptám ) : " Hele tady je číslo na týpka, co řeže už třetím rokem, on ti bez problémů poradí a naprosto zdarma jak to máš zapojit a jak řezat " > pochopitelně Boldrik nezná náležitosti, spojené s vlastnictvím stroje na řezaní drážek a to myslím jak finanční, tak technické, prostě žádné - přesně to, jakožto jistému znalci ( myšleno tebe ), o čem jsem předpokládal, že ti dojde. Boldrik je pouze spokojený zákazník, co nevidí do know-how, ale rád řeší rozpory, což je jistým způsobem chválihodné. Nyní, podívej se na celou situaci z mého pohledu - jsem vlastníkem řezačky a mám zájem o jistou expanzi mezi lidi, kteří dělají totéž ( pochop celé jako spolupráci ). Když nastíním že mám "zájem" o tomto s někým, kdo vlastní ve své podstatě to stejné co já konverzovat ( myšleno opět tebe a pochopitelně i v reálu ), nedostane se mi odpovědi. Po uplynutí nějaké doby jen tak z ničeho nic najednou zvoní telefon od stejného člověka s náhlým zájmem čerpat informace a to znovu podotýkám jen tak zbůhdarma. Věř tomu, že většině z nás by toto jednání přišlo jako neviditelnost špičky nosu. ( samozřejmě věřím, že na fórech to od této chvíle nepřijde nikomu
). Psal jsem již v úvodu celého našeho rozhovoru, kterého jsem se konečně dočkal - že může jít o malé nedorozumění : Já jsem samozřejmě pro to celý exces vysvětlit. Podívej co vše se muselo napsat, aby se konečně začalo diskutovat o těchto věcech mezi mnou a tebou. Můj pohled na věc, resp. na tvou taktiku získávání informací o řezaní ( o čemž možná ani netušíš, že z ekonomického hlediska patří k duševnímu vlastnictví firmy, za což se platí úžasný finanční obnos - nejspíše proto si zaplatil za řezačku tak málo, protože samotné školení představuje asi 40% ceny řezačky T-560 ) vyjadřuje stručně slovo " absurdum " - to je v současné chvíli celý můj názor na tvé jednání. Možná k tomu máš skutečně důvod, poněvadž jak píšeš, jsi řádný oldskooler a tento pocit ti dává svobodu rozmachu, který já jsem nazval " neviditelnost špičky nosu " ... K podání ruky v Crossu : jakožto řádnému oldskoolerovi ( čímž předpokládám, že jsi starší než my všichni ostatní ) a tím, že se řídíš pravidly našich prarodičů by ti mohlo být jasné, že ruku první podává starší mladšímu ( etika ? ), navíc, pokud máš v zájmu seznamovat se pouze z důvodu čerpání informace, je to další tzv. " tím spíše " důvod udělat to ty sám. Chceš odemne informace jak zapojit řezačku, jak řezat, ale vyžaduješ to, či čekáš, abych sám přišel a přímo ti zalezl do útrob ( nechci používat sprostá slova ) ? Je mi líto, ale opět to ve mne evokuje sousloví, které jsem již několikrát použil ... Non-sense je v tomto případě stav mysli : " veškeré informace ke mne přijdou naprosto sami, nemusím nic dělat, neb já jsem oldskooler, mám právo myslet si " .......
Zanechám tedy analýz a pojďme se věnovat prioritám - Moje priority jsou stejné jako tvé, navíc k nim mám ještě tu jednu - tím je řezací stroj. Až svůj současný stav obohatiš i o tuto prioritu, pak nejspíše plně pochopíš .... tím bych to rád ukončil, prosím, už bez pokračování, jak jsem psal - respekt tvé práci. Zbytek ti rád povím přímo do očí, neb jak vidím, vyžaduješ to z plného pocitu pozice oldskoolera .....
Boro : velice se omluvám, ale pokud poznámka o homosexualitě patřila mne, pak mi dovol abych opravil tvou angličtinu : je rozdíl mezi "TO" a "ON", jsou to jedny z prvních věcí, které se učí na základní škole při nástupu do 5.té třídy druhého stupně. Používat věci, které neznáš, nevedou ke zdárným cílům

Zanechám tedy analýz a pojďme se věnovat prioritám - Moje priority jsou stejné jako tvé, navíc k nim mám ještě tu jednu - tím je řezací stroj. Až svůj současný stav obohatiš i o tuto prioritu, pak nejspíše plně pochopíš .... tím bych to rád ukončil, prosím, už bez pokračování, jak jsem psal - respekt tvé práci. Zbytek ti rád povím přímo do očí, neb jak vidím, vyžaduješ to z plného pocitu pozice oldskoolera .....
Boro : velice se omluvám, ale pokud poznámka o homosexualitě patřila mne, pak mi dovol abych opravil tvou angličtinu : je rozdíl mezi "TO" a "ON", jsou to jedny z prvních věcí, které se učí na základní škole při nástupu do 5.té třídy druhého stupně. Používat věci, které neznáš, nevedou ke zdárným cílům

3phazze: No zatím to s tím neviděním na špičku nosu vypadá spíš na tebe a podle mě se tu jen zbytečně shazuješ. Jestli chceš po Sašovi nějaký peníze za konzultace, mohl jsi to napsat normálně (asi nikdo by se nad tím nepohoršoval) a ne tady vypisovat takový moudra, z mýho pohledu hraničící s urážkama.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
- MonkeyFighter
clovece umis cist? vzdyt ti syncro jasne pise ze se na netu skoro neobevi coz ti tady potvrdi kazdej popripade si muzes vypsat jeho prispevky a uvidis sam..oldskulera asi taky pochopil kazdej jakozto nekoho kdo radsi komunikuje po staru nez po internetu a ne jako nejakou nadrazenost, ze by si myslel ze je neco vic nez my...3phazze píše:Když nastíním že mám "zájem" o tomto s někým, kdo vlastní ve své podstatě to stejné co já konverzovat ( myšleno opět tebe a pochopitelně i v reálu ), nedostane se mi odpovědi. Po uplynutí nějaké doby jen tak z ničeho nic najednou zvoní telefon od stejného člověka s náhlým zájmem čerpat informace a to znovu podotýkám jen tak zbůhdarma.
a jeste me na tobe zarazi jak za kazdou vetou kde pises ze chces spolupracovat a komunikovat s nekym kdo ma stejny zajmy jako ty musis zduraznit jaky mas know how za ktery se plati...
v podstate mi do toho vubec nic neni, ale resite to tady verejne..mozna si naivne myslim ze kdyz ti svuj nazor povi par nezucastnenejch osob ze se mozna zamyslis a dotece ti jak jsi mimo...
3phazze: Za sebe tuhle debatu končím, nikam nevede. Bohužel tomu tvému postoji vůbec nerozumím a asi ani nechci. Děkuji ti za lekci, Syncro.
4 all : díky všem za komentáře
Raději to skončím, neb nechápu proč se toho někdo účastní, když se ho to netýká ( pak už vůbec nechápu proč někdo píše, že jsem mimo a že mi něco doteče ). Ale budiš, uznávám, řešit to veřejně byla chyba ...
Syncro : Nemáš zač, i já ti děkuji za tvůj postoj. Člověk se učí neustále ...

Syncro : Nemáš zač, i já ti děkuji za tvůj postoj. Člověk se učí neustále ...