ROLAND FEED
ROLAND FEED
ked uz tu mame Yamaha News tak by sa patrilo sledovat aj tuto znacku.. tak si to beriem na seba a co sa objavi sem budem pridavat( drivre, updaty, novy gear atd. )
tak tu mame dajake tie novinky od Rolandu :
JUNO-STAGE
HiGH-RESS Obrazok
PLAY - Present Video
GW-8
HiGH-RESS Obrazok
PLAY - Present Video
JUNO-STAGE
HiGH-RESS Obrazok
PLAY - Present Video
GW-8
HiGH-RESS Obrazok
PLAY - Present Video
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 17 črc 2008 22:47, celkem upraveno 1 x.
mali by si svihnut s vyvojom aby nezaspali dobusynt píše:... že by FS2R či TG99???EXCOM píše:konecne dali USB kluc z predu.. to trvalo !!!
a Yamaha uz od Marca'08 mlci.. som zvedavy co najnovsie pustia do sveta...![]()
![]()

inak Juno-Stage je pekne bizardny produkt, Juno je byvala znacka ich analogovych syntakov a tento Stage mi pripada ako velmi rychlo vymysleny produkt, zeby pre Jun(i)orov?
- synth_synth_synth_synth
Juno Stage je ve stejnem obalu co JUNO G
Na Junu G mi vadilo pomale nahravani audio souboru do seqvenceru - protoze to byl nekompr. *.wav - chtel jsem to na LIVE ale bohuzel pro rychlost nepouzitelny - Juno Stage diky primeho prehravani wav a mp3 je o necem jinem ---- samozrejme - neco je navic a necemu zase bylo ubrano - aby byla zachovana slusna cena - a v Nemecku Stage za 1000 ojro
---- Jak uz bylo xkrat psano - s old Junem to ma spolecny jen nazev - chovaji se trzne
ale tim bych se vubec nevzrusoval
Na Junu G mi vadilo pomale nahravani audio souboru do seqvenceru - protoze to byl nekompr. *.wav - chtel jsem to na LIVE ale bohuzel pro rychlost nepouzitelny - Juno Stage diky primeho prehravani wav a mp3 je o necem jinem ---- samozrejme - neco je navic a necemu zase bylo ubrano - aby byla zachovana slusna cena - a v Nemecku Stage za 1000 ojro
---- Jak uz bylo xkrat psano - s old Junem to ma spolecny jen nazev - chovaji se trzne

Support News
6/9/2008 - Fantom-G Update Version 1.10
The new Fantom-G version 1.10 update adds many new features including:
The new Fantom-G version 1.10 update adds many new features including:
- Powerful multi-sampling feature added to Patch Edit for assigning different
- samples to each key
- BPM calculator function for instantly determining the tempo of sample phrases
- New ?Favorite Play? screen added to the Favorites mode
- New Undo and Record Cancel functions added to Song Mode
- New shortcuts added to Single, Effects and Song Modes
- Other features and general system improvements
Dnes sa na Roland strankach objavila nova vecika a to WorkshopBooklets...
tato library sa bude pravdepodobne dalej rozsirovat, uvidime... ako myslienka je to dobre
tato library sa bude pravdepodobne dalej rozsirovat, uvidime... ako myslienka je to dobre
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 09 zář 2008 21:08, celkem upraveno 1 x.
tak som si konecne vyskusal JUNO STAGE a konecne tam dali velmi kvalitnu klavesnicu z Fantom G7.. je to velmi prijemne ze niekto sa podujal na takyto cin, v dnesnej dobe ked je trendom davat hnusne "hovnove" klavesnice... nastroj ma kovovy obal a je to po dlhom case naozaj velmi prijemny nastroj.. moznost o 2x SRX ho posuva este o nieco dalej...